推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 曾美華

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-30 11:42 PM 發表

唔大哥, 恭喜我???
你恭喜我, 我當然要回敬你啦

唔大哥今晚大晒冷啊

华姐今晚实训唔入觉
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

曾美華
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #437 goodye41 的帖子

呢個髮型好成熟喎!good!

she is sooooooooo beatiful

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-1 10:04 PM 發表
......!

謝謝唔大哥, 紅豆沙, Goodye41 大哥!!!!

引用:
原帖由 johncage 於 2006-12-1 11:30 PM 發表
呢個髮型好成熟喎!good!
just a little "菇"

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-12-2 01:51 AM 發表
謝謝唔大哥, 紅豆大哥, Goodye41 大哥!!!!
哈哈.....weeewaaa大哥出晒丑喇,紅豆又係英台妹子嚟架

引用:
原帖由 老少咸宜周嘉儀 於 2006-12-2 09:06 AM 發表

just a little "菇"
周大哥唔好下下英文啦

多谢goodye41 大哥

美華姐条颈都挂左好多噹噹喎

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-2 10:38 發表
哈哈.....weeewaaa大哥出晒丑喇,紅豆又係英台妹子蟀[
呢一點, 你認第二, 冇人敢認第一!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-2 10:40 發表
多谢goodye41 大哥
華姐颈都挂左好多噹噹喎
你又唔抵得呀??? 你掛邁儂!!!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Thanks for sharing

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-12-2 01:31 PM 發表

呢一點, 你認第二, 冇人敢認第一!!!
你又唔使怕丑喎,你都係叫得一次,我叫左成十次红豆大哥啊

好在红豆妹子最后都叫番我三声好哥哥

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-3 12:04 發表
你又唔使怕丑喎,你都係叫得一次,我叫左成十次红豆大哥啊
好在红豆妹子最后都叫番我三\好哥哥
你又對人]心動...........

引用:
原帖由 龔偉怡 於 2006-12-2 21:05 發表
謝謝龔大哥, 謝謝勁索華姐, 謝謝唔易做大哥!!!

好正呀,曾美華呀,支持post多d呀...唔該呀各位大大佬..

thanks 龔偉怡

曾美華初出道之清純LOOK!

model長髮look!

本帖最近評分記錄
  • goodye41 體力 +20 我很贊同 2006-12-4 20:17
  • goodye41 威望 +20 我很贊同 2006-12-4 20:17
  • bitterwing 體力 +3 惡意灌水 2006-12-4 10:59
  • bitterwing 威望 +3 惡意灌水 2006-12-4 10:59

有好野喎,快D叫唔大哥过嚟睇先

多谢johncage大哥

而家隻眼唔同左咁既??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。