推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-6 00:41 發表

我同隻普通豬玩左一粒鐘,就去睇豬show,男人吾算多,反而有好多9吾搭8的囡囡,皇牌豬行show 同睇 show (有3隻)都吾多,
最有印象係一件#X好有肥肉的皇牌豬行 show, 睇show 有:小蠻腰,竹人嫂同一件不知名的皇牌... ...
師兄有沒弄錯?竹淫嫂係 !XX
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-6 00:47 發表

oh sorry,應該係 louis 嫂
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-6 00:41 發表

最有印象係一件#X好有肥肉的皇牌豬行 show, 睇show 有:小蠻腰,竹人嫂同一件不知名的皇牌......
louis 嫂:佢隔泥坐左件靚仔,應該俾 Louis師兄,佢兩個完全無交談,竹人嫂似足一舊冰山, cool 到  爆,唉!所以我覺得!^X係索d
嘿嘿,師兄,你仲未改番喎!?
遲D比路易士兄上來見到「LOUIS嫂」變左「竹淫嫂」,佢實追殺我架!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-6 07:32 發表

嘿嘿,師兄,你仲未改番喎!?
遲D比路易士兄上來見到「LOUIS嫂」變左「竹淫嫂」,佢實追殺我架!
最後全部變哂「籮蔔嫂」!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-6 00:47 發表

竹淫師兄真識貨,我都會揀!XX,    !X*係成個豬show只有同一個表情,面 黑黑

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-6 07:51 發表

最後全部變哂「籮蔔嫂」!  
師兄要有心理準備,養起佢地,花費巨大,回報超少......

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-6 12:16 發表

竹淫師兄真識貨,我都會揀!XX,    !X*係成個豬show只有同一個表情,面 黑黑
今日豬 show 奇景:

1.小惠唔洗行豬 walk,反而陪客人睇。
2.我第一次見!X* 行豬 walk,而且冇人比花佢.......我諗住比碗豆腐花佢。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-6 23:00 發表

2.我第一次見!X* 行豬 walk,而且冇人比花佢.......我諗住比碗豆腐花佢。  
!X* 同佢個妹都有隻大海膽的

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-6 23:02 發表

!X* 同佢個妹都有隻大海膽的
果個係佢家姊黎架!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-6 23:00 發表

聽聞今晚場豬WALK爆多人喎!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-6 23:09 發表

聽聞今晚場豬WALK爆多人喎!
勁多人,不過好小沐足豬行豬 walk....有小甜甜, @@*, *(, @)(,...愛神一號....仲有豬 walk 皇后 Jolin

引用:

食下佢豆腐都仲有d性趣,咁佢行豬 walk是否面黑黑呀

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-6 23:30 發表

木無表情。

好似戴左人皮面具咁!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-6 23:30 發表

可以話係目無表情,冷冰冰的!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-6 23:30 發表

勁多人,不過好小沐足豬行豬 walk....有小甜甜, @@*, *(, @)(,...愛神一號....仲有豬 walk 皇后 Jolin  
響豬WALK度見到!喎!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-6 23:35 發表

響豬WALK度見到!喎!
今日豬 walk:

! <--- 右邊 (王郁人) 左邊---> 畢加索

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-6 23:38 發表

今日豬 walk:

!  畢加索
王郁人係點叉樣架?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-6 23:38 發表

今日豬 walk:

!  畢加索
哇,那位王郁人左擁右抱都幾爽喎!

引用:

今日豬 walk:

!  畢加索
佢真係識歎

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-6 23:42 發表

佢真係識歎
你又唔搵JOLIN佢地睇豬WALK?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-6 23:44 發表

你又唔搵JOLIN佢地睇豬WALK?
下次可能先搵JOLIN 為我神周九號點火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-6 23:40 發表

王郁人係點叉樣架?
頭髮小小 luen,戴黑邊小小老土之眼鏡,成日都穿黑色 T-shirt,塊面有 d 似林加華 (好多火山口),著得好 casual,不高不矮不肥不瘦....次次睇豬 walk 都見到佢。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-6 23:46 發表

頭髮小小 luen,戴黑邊小小老土之眼鏡,成日都穿黑色 T-shirt,塊面有 d 似林加華 (好多火山口),著得好 casual,不高不矮不肥不瘦....次次睇豬 walk 都見到佢。
我就真係未見過,有冇試普通豬呀?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-6 23:49 發表

我就真係未見過,有冇試普通豬呀?
有幾個普通豬都已UPGRADE左做皇牌

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 00:01 發表

有幾個普通豬都已UPGRADE左做皇牌
有冇飛機豬份仲有邊件呀,過d料泥睇下

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。