推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

天子六相當o吾錯;老黃o尼次我撐你,你o米好似神掌o甘又爛尾o牙!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-1-21 13:53 發表
下期精彩:假禽獸大戰真禽戰(由人扮嘅狼【黑冠摩尼】大戰由狼狗扮嘅人【白衣世尊】),仲有完美女優月影姬親身示範咩叫靚,唔該果D 玩 Cosplay 嘅單位人士睇完個封面之後再自己照下鏡,咪再玩啦 ...
張君寶同韓山童係打得勁
但比我感覺都係好硬橋硬馬o既技擊
內功方面好似冇乜點表現到~
冇o左以前o個度地動山搖,睇時有d到喉唔到肺~

引用:
原帖由 元朗躉 於 2008-1-22 02:28 發表

話唔定陳友諒就係人造人=.=
o個班面具佬成日都話「皇」係佢地造就的~

而宋帝昺,係由50個童魂mix出o黎的
其實亦都係人造人=.=

只不過一個係人造人16號,一個係人造人17號=.=
其實諗起都毛管楝,究景當佢係體內精神分裂成50個人定係俾50隻鬼上咗身呢

引用:
原帖由 元朗躉 於 2008-1-22 02:28 發表

話唔定陳友諒就係人造人=.=
o個班面具佬成日都話「皇」係佢地造就的~

而宋帝昺,係由50個童魂mix出o黎的
其實亦都係人造人=.=

只不過一個係人造人16號,一個係人造人17號=.=
會唔會有斯路?
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-1-22 18:08 發表

其實諗起都毛管楝,究景當佢係體內精神分裂成50個人定係俾50隻鬼上咗身呢
應該係貓有九命咁,其他49個人條命俾左佢,主意識得一個,但就可以分裂成50個,有d似肥良o既戰神咁
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-1-21 13:53 發表
下期精彩:假禽獸大戰真禽戰(由人扮嘅狼【黑冠摩尼】大戰由狼狗扮嘅人【白衣世尊】),仲有完美女優月影姬親身示範咩叫靚,唔該果D 玩 Cosplay 嘅單位人士睇完個封面之後再自己照下鏡,咪再玩啦 ...
早就勁過d 美國英雄啦!超人識唔識元神出竅?

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-1-22 10:08 發表

好似係體內同時可以有50種想法....50人格可輪住上身控制肉體...
又可以o係肉身內討論傾計....互相研究.....
即係玩哂...
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-1-23 04:14 發表

好似係體內同時可以有50種想法....50人格可輪住上身控制肉體...
即係玩哂...
唔會玩哂ge...
可能最終咪又係劉伯温諗計搞𠶧距
音樂無界限

引用:
原帖由 元朗躉 於 2008-1-22 02:32 發表

張君寶同韓山童係打得勁
但比我感覺都係好硬橋硬馬o既技擊
內功方面好似冇乜點表現到~
冇o左以前o個度地動山搖,睇時有d到喉唔到肺~
兩人在空中飛來飛去的戰鬥模式,感覺類似七龍珠的舞空術...

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-1-23 16:45 發表

兩人在空中飛來飛去的戰鬥模式,感覺類似七龍珠的舞空術...
仲有超級撒亞人變身

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-1-23 04:14 發表

即係玩哂...
我就覺得唔會有咁多重人格,應該係宋帝昺一個人格統合晒50個人o既智慧,思考快人50倍

今期嗰封面

今期故事都唔錯....韓山童同埋通通都比我覺得係一個好愛老婆既人..
韓山童到e+仲記得老婆想要咩...
通通o係有事o個陣..會諗住3個老婆安全...
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-1-26 01:26 發表
今期故事都唔錯....韓山童同埋通通都比我覺得係一個好愛老婆既人..
韓山童到e+仲記得老婆想要咩...
通通o係有事o個陣..會諗住3個老婆安全...
韓山童原來係個識製造浪漫的好老公
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-1-26 01:04 發表

韓山童原來係個識製造浪漫的好老公
仲係又長情又浪漫既好老公...
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-1-26 11:23 發表

仲係又長情又浪漫既好老公...
今期韓山童露的那一手"九月飛霜",莫非是渾天寶鑑-碧雪冰之優化版?!

今期都冇咩可以講...
天女 & 月影姬首次聯手都可以講吓ge...
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-1-27 11:12 發表
今期都冇咩可以講...
天女 & 月影姬首次聯手都可以講吓ge...
我唔覺佢2個有咩好睇喎.....反應老人狼黎左..未變身都同白衣打成平手..呢下就覺....
如果變左身..係咪會羸硬呢???
                       /□\/■\
                        ||  ||

今期老朱大契細契聯手都唔夠真禽獸鬥,好彩假禽獸啱啱趕到,但我反而希望黑冠老狼唔夠抽,留番白衣真禽俾老朱嚟冰鮮紅燒咁就爽囉,我估通通下期可能會出事,可能係佢D老婆出事!不過話時話點解洪大龍同劉佰温明明追着白衣真禽隻船,又話嚟救人又盛,做乜追咗幾期都仲未浦頭嘅,沉咗船呀大佬!

韓山童真係一個智、謀、勇、武嘅強者,再加上佢用情專一至情至聖嘅性格,呢個 Seting 真係世間女性夢寐以求,男性敬仰模仿嘅對像,如果家有個白蓮教我諗我都會去追隨韓山童,童哥我撐你呀,你咪咁早玩完呀,就算死你都要死得有型D呀!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-1-28 20:15 發表
韓山童真係一個智、謀、勇、武嘅強者,再加上佢用情專一至情至聖嘅性格,呢個 Seting 真係世間女性夢寐以求,男性敬仰模仿嘅對像,如果家有個白蓮教我諗我都會去追隨韓山童,童哥我撐你呀,你咪 ...
yes

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-1-28 12:15 發表
韓山童真係一個智、謀、勇、武嘅強者,再加上佢用情專一至情至聖嘅性格,呢個 Seting 真係世間女性夢寐以求,男性敬仰模仿嘅對像,如果家有個白蓮教我諗我都會去追隨韓山童,童哥我撐你呀,你咪 ...
我都會...
                       /□\/■\
                        ||  ||

今期劉福通對3位老婆的愛護,真的形

當初覺得亞斗的形象不大好,但自從佢在皇覺寺到今期的表現,直頭拍得住佢大佬童

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-1-28 20:15 發表
yeah, give me five also!  

期待鷹、龍大戰的結果及老朱出關後的實力

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。