推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 boatman12345 於 2008-8-11 15:03 發表
Bros, 可否告知 15f doctor既地址,電話...thx
Please read rules and conditions of this forum.
http://forum.timway.com/f/thread-162004-1-1.html

No one in here can help you.
You can help yourself by reading from page 1 of this thread.
The answer inside somewhere.

引用:
原帖由 minghin 於 2008-8-10 18:51 發表

舊年夏天我都有生癬.15/F俾咗隻藥膏我搽.
最初就令D疣返發.后來佢話轉俾隻無類固純嘅藥膏我搽...ok咗今年都無事.
總結咗...都應該係我轉著孖煙通有關嘅..通爽咗..脾(那)又 ...
哇...原來咁多人都有癬ga...哎..又係另一樣麻煩野....

唔知巴打有咩心得可以對附佢?我成日去運動, 次次跑完步都發現大俾同個袋中間, 即係底褲會勒住果個位紅晒, 仲會好痕,
而家仲漫延到袋袋個位....稍為熱少少就尼料...著長褲唔使講la......好煩呀....以前都唔會咁

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 andus 於 2008-8-11 22:23 發表

哇...原來咁多人都有癬ga...哎..又係另一樣麻煩野....

唔知巴打有咩心得可以對附佢?我成日去運動, 次次跑完步都發現大俾同個袋中間, 即係底褲會勒住果個位紅晒, 仲會好痕,
而家仲漫延到袋袋個位....稍為熱少 ...
andus:
大脾位出左汗, 條褲再同大脾d皮膚磨損左.
就好容易生癬,
如果可以keep住大脾位乾爽, 應該好快好.
不過天熱就好難...
相對於椰仔, 癬只係好少事...
我用15/F醫生比隻癬藥膏, 用完仲紅得勁左.
現在不敢用...
現在用返一直用緊既藥膏(在樓下藥房買, 茶大脾損同癬.)...
好似好左, 都係茶返lee隻算.
下次去15/F覆疹問下醫生先.

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 Maverick 於 2008-8-11 10:33 發表

Please read rules and conditions of this forum.
http://forum.timway.com/f/thread-162004-1-1.html

No one in here can help you.
You can help yourself by reading from page 1 of this thread.
Th ...
版主重有呀我依家發覺d人就算中左都好似無乜野, 都唔會驚由頭睇下, 全部都係咁, ching你起碼睇下多d知識先去睇啦, 對你自己都好啦係咪

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-8-12 20:50 發表

版主重有呀我依家發覺d人就算中左都好似無乜野, 都唔會驚由頭睇下, 全部都係咁, ching你起碼睇下多d知識先去睇啦, 對你自己都好啦係咪
可能啲人中咗驚到唔知點好,諗住盡快搵醫生睇,所以希望呢度有人施以援手.如果真係驚嘅話就更加要由頭睇下知多啲對自己都有益.記得我當初中招都由頭睇到尾先搵到15/F.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-8-12 20:50 發表

版主重有呀我依家發覺d人就算中左都好似無乜野,
都唔會驚由頭睇下,
全部都係咁,
ching你起碼睇下多d知識先去睇啦,
對你自己都好啦係咪
家陣不論新人或者舊人都喜歡即食麵,
從來沒有覺得自己有義務及責任找答案,
懶到咁樣真係以為這堛漁v兄全部都欠了他們,
這種態度一直到係問這個問題的通病。

所以小弟也毋須要客氣,
點樣講佢地唔會理會,
佢地就算得到了資料也不會再回頭,
根本無心在這堜M其他人分享。

現在香港地大部分男仔或者男人成日以為自己性知識豐富,
中左招都唔知道,
成日喜歡去藥房買藥自己食,
以為慳得過就慳,
拖得幾拖發覺到嚴重性已經太遲,
這種情況現在太過普遍,
已經見怪不怪。

相關搜索目錄: 性知識

新人問野...
前幾日幫個CC口交
1個鐘後返到屋企發現仔脷近喉嚨位生左幾粒野
兩日之後右邊嘴角生左一堆好細粒既肉色粒粒...痕痕地....
想問我係咪已經中左耶菜花

引用:
原帖由 sxo 於 2008-8-13 13:14 發表
新人問野...
前幾日幫個CC口交
1個鐘後返到屋企發現仔脷近喉嚨位生左幾粒野
兩日之後右邊嘴角生左一堆好細粒既肉色粒粒...痕痕地....
想問我係咪已經中左耶菜花
請問CC係不係即係"援交"?
個個以為援交d女乾淨d.
所以現在個個都搵援交d女玩.
一多人搞過其實一樣咁危險...
中過招真係怕怕...
生粒粒, 一野開就大x獲...
師兄快d睇醫生啦.

開頭我都咁諗...睇睇下website, 原來男既都可以預防花花架...

http://www2.meoow.net/archiver/?tid-8556.html

"另有學者指出,男性注射能加倍保障女性安全,亦可預防生殖器疣、肛門癌及陰莖癌。N�F J3F7D&V
!AL1D:BPB        LaU新西蘭、澳洲及歐盟國家現有為9至15歲男童注射疫苗。"

之前樓下診所個姑娘話男人唔打得, 我再叫佢問醫生, 醫生話可以wor!
小弟今日已經打左第一針,  醫生話呢支針對男人既作用主要係預防生殖器疣, 冇問題就幫你打.
咁應該間間有加衛苗打既診所都可以幫男人打架.

各位兄弟, 為咩都好, 奉勸各位打左底先, 呢d錢唔慳得...
引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-8-9 01:04 發表

藥廠都話明支針係專for"女人"預防"子宮頸癌",
有邊個醫生夠膽幫男人打.
打個個打完如果有咩事, 醫生要上身.
你估有無醫生咁on9同你博...?
你去玩個陣小心d啦...
以上係我個人意見,
你堅持要打, 你努打搵 ...

我想問d 粒粒係唔係好易破損同流血的??

我好似有一粒,我好驚,唔知菜花定係油脂粒黎

我只係 dup + hj 過

引用:
原帖由 whofxxkingcares 於 2008-8-14 14:59 發表
開頭我都咁諗...睇睇下website, 原來男既都可以預防花花架...

http://www2.meoow.net/archiver/?tid-8556.html

"另有學者指出,男性注射能加倍保障女性安全,亦可預防生殖器疣、肛門癌及陰莖癌。N�F J ...
就算對男性有用, 但好似現在香港仲未話比男性打,
只係話係針對女性.
所以應該不係個個醫生夠膽幫男性打.
假如打完個個有咩事, 個醫生會有手尾跟...
我之前睇過報紙定雜誌話外國好似對男性仲試驗中.
因為外國有女性打完出現過敏, 甚至死亡(好似人數不少)
都有一定危險性...
不係人人適合打.
我個個係外國, 我叫佢問佢主診醫生佢可不可以打.
身体狀況問題, 佢主診醫生都不比佢打.

不過不知中左好返之後(2~3年), 再打有無用呢...
假設好返之後d病毒無哂...

相關搜索目錄: 雜誌 報紙

Day 54, 上次因為未到兩星期傷口未埋晒, 又要成個星期先有時間去15/f...先去左社科...  昨日去番15/f 覆診, 冷凍番上次做漏果兩粒, 跟住15/f 幫我再 check 清楚d 其他位, 再補凍兩個部位, 其中根尾果粒大野甩左, 但有個"狼"出緊尼, co2 左多幾野果度. 江邊重有粒小小的, 唉, 呢個位好慘, 好易發炎, 好耐先甩, 甩左又流血, 去完大便用紙時最易整損, 真pk..dr 幫我再凍江邊果度, 今次都凍左好長時間, 也可能傷口未真正埋, 今次好痛下...!  今次手術收平左一半, 有新消炎丸食, 及消炎cream. 冇3m住, 今日出左好多汗, 回家沖涼睇睇個脛冠上好左果度, d肉又好次形成緊d疣狀, 唔係咁快番發吧, 真係好q煩! 希望唔係... 祝大家身體一日比一日健康!

小弟冇懷疑自己中招
又冇咩問題
之前都有去玩o既
想做婚前check
有冇介紹呀

話埋我知幾錢呀
thx

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-8-14 19:55 發表
就算對男性有用, 但好似現在香港仲未話比男性打,
只係話係針對女性.
所以應該不係個個醫生夠膽幫男性打.
假如打完個個有咩事, 個醫生會有手尾跟...
我之前睇過報紙定雜誌話外國好似對男性仲試驗中.
因為外國 ...
支針係4合一疫苗, 就算之前中左一種花花, 都仲可以預防其他三種...
問多一兩個醫生應該都得既.. 我又覺得打親呢d疫苗都有d風險, 總有d人有過敏反應既, 外國全民都打, 計番個百分比, 都仲係幾安全既.

相關搜索目錄: 雜誌 報紙

各位大哥好, 其實我以經好奈無去玩, only message & hj, 但近日發現jj有粒好似好似暗瘡/酒米, 個頭係白色, jin左D白色野之後細了很多,  會唔會中左wart?

謝謝

相關搜索目錄: 暗瘡

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-8-5 22:52 發表

我之前都係睇佢, 好翻好耐之後都再翻發, 應該係佢用藥水問題, 我諗係冷凍會好好多, 深入d殺菌, 藥水係之後用先好既, 不過佢係睇心情既, 時好時壞, 同dr ho唔同, 15/f係一個好好既醫生, 會細心同你講好耐又唔貴,  ...
我出左事都係睇佢,佢係cool D,感覺上無ching們講15/F醫生咁好,但係又唔算係好差。當日我搵佢,係因為我星期六晚先發覺中招,臨急搵星期日朝早會開門的皮膚科醫生,所以搵左佢。不過琴日去再睇佢時,佢貼左紙話遲o的星期日都唔開咯。

過左三個月,我見去開佢度睇,所以琴日都係去返佢o個度抽血去驗,順便再俾佢睇睇條JJ,會唔會有咩野我留意唔到。而家等星期三先有結果,希望無事啦。一個多月前,我諗我開始鍾意左個女仔,但係只係keep住好普通朋友的關係,都唔敢行出多一步。希望個天俾我個機會,星期三之後可以開始試下行出一步去睇下有無機會發展。

呢三個月,都唔駛點樣去忍,自自然然就無再去玩咯。只要諗到佢地o既搵食架生會有幾多菌,我就連舉都無心咯。

最後,都希望各位ching都快D好返。

現在椰仔無事剛剛一個半月.
首先目標係三個月.

一定要充足睡眠!!
不過d癬仲未好...
無計, 太熱了...

各位, 加油!!

引用:
原帖由 080517regret 於 2008-8-18 16:49 發表

只要諗到佢地o既搵食架生會有幾多菌,我就連舉都無心咯 ...
呢句真! 未中前聽得多d前輩講但又當耳邊風, 意為冇咁易中, 又有用domdom駛怕咩.. 但一抱住條女時就忙形, 撩下,玩下, 磨下, high下high下就係咁high左d菌. 死未!?

咪係

出去玩比幾百就可以享受快感
冇事就好地地...
有事就心煩煩...
而家我仲懷疑緊自己係唔係中左花...
之前係政府到睇,嘩d人真係極之串...已經有事...仲要比佢地串又惡...
睇完話我非淋病性尿道炎 食藥之後好似冇乜事...
因為第一次去要驗血...
但我等唔到佢份報告...走左去睇第二個醫生(當然係由細睇到大個個)
幾日到報告出左冇事...
其實發覺自己尿道口near有一粒野....我到而家到仲未理佢...
so想搵下15/f個醫生睇下....我因為係到睇過你地d文章...
所以到應該知道係邊個...但係唔肯定...我想問下如果打佢個個電話係唔係醫生聽..定係nurse聽
如果有師兄可以幫幫我想確實下係唔係e個醫生,請pm我...
由發覺到而家...個心情到係down落去....
有時真係諗過會走去自殺...哈哈
覺得e一樣野係一個解脫既方法...
應該係話個心情起伏好大...
發覺到而家e一段時間到有返到大陸...
不過我d朋友就有玩...
而我自己就冇玩啦...唔係講笑...真係驚左...
為人好,為自己好...肯定左同唔肯定到好..到唔應該累左人...
當然我自己同好多人到冇講到e d事...
屈係自己個心到好唔舒服....
所以上網睇下..睇下..見到e個討論區....
就睇下睇下.....知道左你地好多既心得....
我同意你地既想法...
我地又唔係殺人犯罪...但係好多人到會用岐視既眼光望住你....
加上我感情上面有d煩惱....
仲唔搵人傾下...我諗我會有精神病....
到時真係一了百了....
祝大家早日康復!!!

引用:
原帖由 yoroshiku 於 2008-8-19 18:51 發表
出去玩比幾百就可以享受快感
冇事就好地地...
有事就心煩煩...
而家我仲懷疑緊自己係唔係中左花...
之前係政府到睇,嘩d人真係極之串...已經有事...仲要比佢地串又惡...
睇完話我非淋病性尿道炎 食藥之後好似冇乜 ...
Yoroshiku:
如果你打佢個個電話一定係姑娘聽,
在電話度同姑娘book你睇邊個醫生同約埋時間.
個度有不同既專科醫生.

你pm都無用, 因版規所以無人會回覆.
醫生名同資料在前面.
比心機一定搵到.

中左招在醫的過程己經好辛苦.
無得做仲辛苦...

有懷疑快d睇醫生.
野開好麻煩.

今日下午又上左去15/F.
同佢講左用上次d癬藥膏紅得仲勁.
咁又同佢講停左無用佢開個d, 自己用返自己一直用開既癬藥膏(藥房買).
好返好多, 不過未斷尾.
比個盒佢睇, 其實真係怕佢嬲.
你不用佢開個d藥用第二d, 好多醫生真係會黑面仲會嬲.
好彩15/F醫生無嬲.
睇完個盒話隻藥膏mok, 但不係最好.
轉左另一隻藥膏.
仲check返有無椰仔,
我仲叫佢check埋後面...
真係不多好意思...  
佢話3M正常茶3個月,
如果用來殺死d椰仔, 3個月m殺不死,
咁就無用, 要轉其他冶療方法.
但如果用來預防椰仔, 可以茶多3個月即係6個月.
佢話如果m無椰仔, 不洗再茶咁耐.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-8-19 20:14 發表
今日下午又上左去15/F.
同佢講左用上次d癬藥膏紅得仲勁.
咁又同佢講停左無用佢開個d, 自己用返自己一直用開既癬藥膏(藥房買).
好返好多, 不過未斷尾.
比個盒佢睇, 其實真係怕佢嬲.
你不用佢開個d藥用第二d, 好多 ...
加油呀...大家齊齊加油~戰勝病魔 !
我搵日出去睇下先

引用:
原帖由 foolishguy 於 2008-8-18 04:31 發表
各位大哥好, 其實我以經好奈無去玩, only message & hj, 但近日發現jj有粒好似好似暗瘡/酒米, 個頭係白色, jin左D白色野之後細了很多,  會唔會中左wart?

謝謝
照你所描述就係, 但係我地睇唔到咩, 唔敢話一定, 盡快睇醫生啦

相關搜索目錄: 暗瘡

引用:
原帖由 yoroshiku 於 2008-8-19 12:36 發表

加油呀...大家齊齊加油~戰勝病魔 !
我搵日出去睇下先
ching我明白你既心情, 我都再講一次, 睇頭十版左右啦, 順便多一D經驗去睇之前

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。