推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-2-25 15:49 發表
在有線的廣告, 大家有無見到?
未見過, 夜晚十二點之後播?

相關搜索目錄: 廣告

我只知周Я拍了, 應無咁快出街吧.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-2-25 09:06 發表

The coupons I got before 11 Feb expire on 10 March.
I have two and I don't need them; if you would like them,
I can have them transferred to you.
Noted with thanks.   
I am used to visit alone by midnight.     

Could the coupon be used during the period
with discounted price?        

coupons not used during discount hours.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-2-26 15:09 發表
coupons not used during discount hours.
If I would need your coupon, I would let you know
prior to my visit.    

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-2-26 15:45 發表

If I would need your coupon, I would let you know
prior to my visit.    
no need for specifically my coupon.
Coupon can be conveyed/transferred 'non-tangibly'.

砵兄, 睇你早已識Bo Man & Fai, 又怎會係新手呢?

can we use 2 or more coupons for 1 person?

引用:
原帖由 SCWT 於 2010-2-26 16:20 發表
can we use 2 or more coupons for 1 person?
張coupon後面有印到>>>每人每次只可用一張。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-2-26 15:55 發表
砵兄, 睇你早已識Bo Man & Fai, 又怎會係新手呢?
貓哥哥,
我呢 d 新手樣樣都係得半桶水,  
識小小扮代表, 至叻吹水.     

新年後第一次上去,少咗vicky, 有些掛住佢爽朗的笑聲同親切的招待。由於始終仲係年頭及我上去的時段,客人不算多。上次無緣碰到的貓女終於俾我mark到:) 入到房打個照面,沒什麼。談起佢過往,越講越熟,猛然醒起原來係佢。失散年多,竟然在這裡重遇!!真係估唔到。細看才認出。一年不見,風采依然,技術冇生疏,仍然笑語及說話挑皮。今次是在這裡第二次出現重逢,緣份真係講唔埋。唔通係"萬般帶不走,惟有業隨身”?

引用:
原帖由 asia.miles 於 2010-2-26 20:25 發表
新年後第一次上去,少咗vicky, 有些掛住佢爽朗的笑聲同親切的招待。由於始終仲係年頭及我上去的時段,客人不算多。上次無緣碰到的貓女終於俾我mark到:) 入到房打個照面,沒什麼。談起佢過往,越講越熟,猛然 ...
That's why the first bg I visited there was bound to be her. I had an early face-to-face reunion with her, while yours, though later, gave you the same satisfaction.

btw, for those who have lost track in this thread or have not been following the posts closely through, she is 86.

And since tomorrow Saturday I have an early day off, I will visit her again this time. Hitherto I have been visiting bgs mainly of the early/night shift, like 108, 111, 66, 12, etc.
and 86 doesn't like to work till later than 8 pm. On weekdays when I go I don't start the massage session till after 730pm.

引用:
原帖由 asia.miles 於 2010-2-26 20:25 發表
新年後第一次上去,少咗vicky, 有些掛住佢爽朗的笑聲同親切的招待。由於始終仲係年頭及我上去的時段,客人不算多。上次無緣碰到的貓女終於俾我mark到:) 入到房打個照面,沒什麼。談起佢過往,越講越熟,猛然 ...
May I know what 話挑皮 she said, if it was not too private or telling me here would not constitute a 'breach of trust' ?

回復 513# 的帖子

哈哈,其實冇乜野,大家調笑吓啫。不過佢有D怕醜,所以都係唔講啦。

而我咋天和她一起時她則很放懷.

Evil 兄昨晚令你夜走添, sorry!

我們也該打 , 有人本期待我們會合去吃東西.

昨日的朱古力餅你覺得好吃麽?

由於系統問題,幾位兄台昨天及今天1/3的貼文不見了,
可否再打過出來?

Evil兄可心中有數下次找哪技師了, 只要你唔遲過730pm入房.

我今天則會找一個剛由維港過來的早更bg.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-3-2 12:04 發表
Evil兄可心中有數下次找哪技師了, 只要你唔遲過730pm入房.
唔好踢爆我~~~

is about time to visit windsor again after 1 week of absence...are 108, 111, 66, 12, still the first choice if i am looking for younger bg at night shift?

請問而家係咪$600兩粒鐘呀

浸浴香薰按摩

下午倦極, 乘機吞 pop, 走上蘊莎再試水療. 未夠下午三點鐘, 樓下未見知客, 冇所謂, 直上.

吃過小食, 被問 (冇睇到個女主任叫乜名) 有冇預留技師, 我就話想做水療, 佢就叫 SANDY 出來講解. 在我冇指明要邊一款水療之下, 被安排先浸按摩浴缸, 再做一 PART 香薰按摩

由於我比較疲倦, 所以 sandy 特別多放礦物鹽到水中, 另外又著意調校消炎作用香薰油

技師是 Ann, 據說新加盟, 香薰推淋巴技巧及力度不錯, 由於只做一part 時間, 所以驅除疲勞效果未算徹底, 不過就唔關技師事, 估計若果連做三 part 時間, 應該可以好輕飄咁離開

浸浴部份, 其實唔太抵玩, 浸大約十五分鐘, 其間 Ann 都忙為我按頭及肩項頸, 並無偷懶, 不過, 以浸浴及香薰按摩各以同價計算, 即要 $530 X 2, 就顯出浸浴較為唔抵玩. 反而, 相同價錢之下, 我就推介維琪浴. 至少以我來講, 維琪浴個缸較大, 雖然過淺, 起碼我可以打開成個人浸住, 唔似得個按摩浴缸迫迫夾, 成堆肥肉屈在缸內, 好似浴缸藏屍咁!

出番休息室坐, 再食碗麵飲杯茶, 見到JENNIER 出現, 可能已經收到風我剛做完水療, 所以就走過來問意見, 然後又好識做咁即場俾張 $300 COUPON 俾我即時埋單用. 如果冇呢 $300 discount, 就覺得個浸浴個 part 好貴.

未夠五點, 休息室都唔多客, 當jennifer 未出現前, shirley 過來搭訕, 話我好面善, 問係唔係 "island" 見過, 我即時以為係指一間叫 "island" 桑拿時遇過, 咁梗係話冇啦, 我都未聽過一間叫 island o既桑拿. 佢初時以為我唔認, 又話佢認人有八九分信心及準確. 跟住乘機 sell 我做小工, 講完一輪我都唔做, 佢少少冇癮就行開聽電話. 即到 jennifer 俾張coupon 我, 之後我就借做問番 shirley, island 究竟o係邊, 我就冇聽過. 佢再次以為我專登扮懵, 再三講明之後, 佢先至相信, 跟住就開故話係皇朝會o個邊喎 (咁到現在, 我其實都未知係邊間), 吹完一輪, 就叫佢按手, 當係回番少少俾 jennifer d 手下. 話咁快按完 30分鐘, 俾多 $80 另加小費 $50, 之後就沖涼走人

今次第一次見waitress fanny (好似係呢個名), 都幾友善輕鬆, 吹得兩咀

相關搜索目錄: 香薰 水療 香薰按摩

嘩, 你第一次寫咁長報告, 謝!

其實我昨日下午day off, 也有上去, 你3pm到時我已入房, 你出房後我亦還未走直至445pm
,不過我後來晚上又上去. 同日「起了兩個頭」

以前有人問起水療combo有無discount,我不敢太揚講detail, 其實每客首次做combo都有優惠, 以前未印水療coupon 時已有. 以後再翻做combo或個別項, 不一定有discount . 不過有興趣多做水療美容的客可買3800消費額
(所謂「course」), 同按摩消費額一樣有額外優惠.

相關搜索目錄: 美容 水療

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。