推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-9-17 00:12 發表
有時在燈光下舊位有d印(不知係毛狼定點...)
都不知係不係個d...
係不係一定要發出來先睇到係不係?

之前d紅色一粒粒己退o西.
應該真係敏感.
好彩~
我既經驗係
唔太似既唔好理佢
講真
要惹開都惹開左
反而疑神疑鬼亂荼
d皮膚差左仲易生
太似先用3m
但如果有得睇醫生都唔好用
而家知道tony大哥點解叫人唔好亂茶的原因

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 hktony 於 2008-9-17 00:32 發表

我記得dr 講過,
如果係花一定會有角質的感覺,
你可以留意下!
Tony:
點為之"角質"的感覺?
不太明...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-9-16 22:08 發表

我都想快d去睇, 但係人在江湖身不由己, 我都想但係要食飯呢, 所以都話人大左煩既野就越多, 而且唔到自己選擇.
咁大哥試下睇中醫好d
西醫最叻叫你飲多d水
你應該飲d滋潤去濕既野

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-9-17 00:43 發表

我既經驗係
唔太似既唔好理佢
講真
要惹開都惹開左
反而疑神疑鬼亂荼
d皮膚差左仲易生
太似先用3m
但如果有得睇醫生都唔好用
而家知道tony大哥點解叫人唔好亂茶的原因
小肥兄:
現在可能茶慣左3M同不係茶得厚.
第二朝起身都無紅.
當然我聽左你們講, 現在無茶得密,
有時兩三日,
有時四五日宅茶少少.

你又keep成點呀?
(JJ同女朋友)

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-9-17 00:48 發表

咁大哥試下睇中醫好d
西醫最叻叫你飲多d水
你應該飲d滋潤去濕既野
小肥兄:
乜中醫醫lee d病毒性的病有用咩?
你有試過睇?

我成日覺得中醫只係睇跌打同用黎調理身子.
對d病毒性同d菌個d好似作用不太咁...

引用:
原帖由 hktony 於 2008-9-17 01:00 發表

如果搽左成日又紅又痕,
真係要考慮下唔搽。
我就係例子,
唔搽反而冇事。
再者 拖長來搽都可以考慮!
Tony:
係呀. 現在拖長黎茶.
15/F醫生叫我keep住有茶就ok.
不一定一星期三次.
所以現在記得就茶, 不記得就算.

相關搜索目錄:

Tony, 小肥兄:
你們有無食保健食品? 分享下.

我食蜂膠同蜂皇槳.
蜂膠係對鼻敏感.
蜂皇槳係對頭髮.
不過食左蜂皇槳之後我朝早起身下面無硬(不知點解).
但要做個陣可以做無問題.
食左lee兩樣身体明顯好左.

相關搜索目錄: 鼻敏感

我本來心情一直好down,但一路睇一路有信心... 真係好感激

希望你地全部人好番, 唔駛日日上黎update.

各位帥兄你們好, 小弟有事請教. 事原數日前回國內開會. 初試無套口交後十分擔心. 現一切安好無病徵.
1. 如中招多少天後病徵會出現?
2. 未有病徵可否check到有否中招?
3. 到香港的桑拿打jj會否中招?
我已知自己不對, 以後都不會再犯險. 請各兄弟指教. 謝謝

引用:
原帖由 pckh123 於 2008-9-16 22:44 發表
各位大哥, 我係新仔,中左珍珠疣.... 好驚.... 但係多謝你地依度既兄弟. 我個心定番少少... 我去左衛生科睇,只係每次同我搽d"拿拿"地既藥水同埋有d求其... 請問係唔係應該睇私家?? 睇衛生科係唔係有排都唔好?? 中左珍 ...
你想野埋佢你就同佢做..

你睇完d舊post就知應不應該睇私家...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-9-17 18:32 發表

你想野埋佢你就同佢做..

你睇完d舊post就知應不應該睇私家...
知道.. 所以今日即刻搵dr.ho冷凍,(冷凍$1000 + 診金$500)..... keep住睇都幾金...唉,冇計健康無價..... 都唔記得問dr. 可唔可以跑步,怕唔怕d汗"up"住...

BLACK_SARENA,多謝你,希望你快d好番...

引用:
原帖由 gooddog 於 2008-9-17 13:46 發表
各位帥兄你們好, 小弟有事請教. 事原數日前回國內開會. 初試無套口交後十分擔心. 現一切安好無病徵.
我已知自己不 ...
我諗無病徵就唔好自己驚定先...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-9-17 00:59 發表

小肥兄:
乜中醫醫lee d病毒性的病有用咩?
你有試過睇?
我成日覺得中醫只係睇跌打同用黎調理身子.
對d病毒性同d菌個d好似作用不太咁...
只係提高抵抗力,但花是過濾性病毒,會有幫助

引用:
原帖由 gooddog 於 2008-9-17 13:46 發表
我已知自己不 ...
一句
驚就唔好玩
通常玩完先識驚中既機會大 (因為玩得多會50%知邊d囡囡有野)
你一定有呢個機會,大唔大睇彩數
有人淨飛機仲要用自己毛巾都中疱疹

BLACK_SARENA:

你後面果d係花? 醫左幾耐, 好番未? thx
引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-9-15 20:05 發表

Chiyau:
生到入面一大群, 咁應該同我個時比人拖証咁.
我後尾都係發到一群咁, 生到一大群咁應該係d椰仔都發左一段時間.
我之後仲"鈣化"埋 .
鈣化左真係好似"椰菜花"咁.
我個次割個粒都係先打麻醉針 ...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-9-16 01:14 發表

Chiyau:
2K連診金連藥同laser費?
如果咁又不算貴, 我以為laser好貴.
我又不好意思問佢...
有時醫生呆左咁, 會不會係你太遲去.
醫生可能睇左一日証都好累.
仲幫你整成45min添...
可能累先呆左咁.
放心,  ...
現在一個月可能要予3,4千元 去睇, 10年前開始上去玩, 一星期花1000元左右上去滾, 報應! 10年前身體重幾壯, 家陣工作壓力大, 身體差左, 潛在的病引爆出來.

引用:
原帖由 pckh123 於 2008-9-17 22:51 發表

知道.. 所以今日即刻搵dr.ho冷凍,(冷凍$1000 + 診金$500)..... keep住睇都幾金h:" />...唉,冇計健康無價..... 都唔記得問dr. 可唔可以跑步,怕唔怕d汗"up"住...

BLACK_SARENA,多謝你,希望你快d好番...
有消炎膏比你嗎? 可以查d在所有肉貼肉的地方, 防止磨損及殺菌,

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-9-18 10:44 發表
BLACK_SARENA:

你後面果d係花? 醫左幾耐, 好番未? thx
Chiyau:
不係呀, 我一直係得JJ根部個一粒.
睇15/F之前個個黃綠拖証攪到發到好大粒...
我打既係"後尾", 不係"後面",
你介不介意講下你以前係不係有玩過"獨龍鑽"?
所以野到後面同入面.
定係流汗or沖涼d水野開?
我都怕野到後面同入面.
希望你不好介意.
我下次會同15/F醫生傾下咩情況會野到後面同入面.

你有無睡多d? 同戒下口?
你自已keep好d加埋15/F醫生一定會好返!
努力!!

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-9-18 00:26 發表

一句
驚就唔好玩
通常玩完先識驚中既機會大 (因為玩得多會50%知邊d囡囡有野)
你一定有呢個機會,大唔大睇彩數
有人淨飛機仲要用自己毛巾都中疱疹
想請教點睇...唔該大哥教路...

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-9-18 11:00 發表

有消炎膏比你嗎? 可以查d在所有肉貼肉的地方, 防止磨損及殺菌,
有俾,多謝你意見,但係未見有水泡...可能要等多幾日...  

多謝你,希望你快d好番!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。