推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

引用:
原帖由 qoob 於 2010-5-1 21:53 發表
咁多位,我想問如果我想買貨櫃車,仲有冇散買架...
同埋邊度會有得買..我見d車幾靚
thx
http://hk.myblog.yahoo.com/ks-ba/article?mid=22 (N gauge 售賣點)
我連地圖都整埋,都唔明點解就係無人入下去睇

HH 唔知做乜唔返鼠
所以品質甚佳+近排減價
跟手過埋188 (188實有)

褔利唔會再有,因為只做第一水,之後補貨機會低,唔建議再搏
三和有舊幾彈,但係唔平

旺角信和同現時點可以睇下

荃豐: 如果師兄幾百萬未開頭可以睇下

荃豐 price is too high and location not fit to me, so long time no see there  

三和 When i to ssp have time sin to see see, there have many Old item also price is high

HH and 188, just work have free time sin walk around...

引用:
原帖由 qoob 於 2010-5-1 23:57 發表

如果想選呢...?
邊度會ok d..?
咁你想要邊款
因為到到唔同款個都唔同
好似SITC咁 有d會賣$58-68 但有d$38都買到

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-5-2 19:50
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-5-2 19:50
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-5-2 19:50

taken大哥 show hand ~~~~

回復 533# 的帖子

全部款買齊?

show hand  ha ha No, 見到日本玩家d 正野,自己又影下分亨下

仲有之前町工場, 狭小住宅 郵便局, 農家、戲院、銀行 末影,而交通工具 巴士、貨櫃、私家車好多未影、

我會有時間再貼上嚟。影完要收返好,  好累

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 kimsin 於 2010-5-2 09:02 發表

http://hk.myblog.yahoo.com/ks-ba/article?mid=22 (N gauge 售賣點)
我連地圖都整埋,都唔明點解就係無人入下去睇

HH 唔知做乜唔返鼠
所以品質甚佳+近排減價
跟手過埋188 (188實有)

褔利唔會再 ...
thx 你,你D資料好有用

係HH買既MLRB
HH自己包左層膠係面
感覺上包裝靚好多

盒上面既介紹

引弓架可以升起

點解車底會有張膠紙既-.-
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-5-2 21:01
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-5-2 21:01
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-5-2 21:01

good item, but i'm no  place too show it....so skip it

Oh need to change New page...

admin can fix this problem..?

so trouble,,,,

得我一個買左新輕鐵JA?-.-

引用:
原帖由 reeves 於 2010-5-2 17:03 發表
全部款買齊?
我都係啦.......

可能係
引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-5-3 19:30 發表
得我一個買左新輕鐵JA?-.-

引用:
原帖由 taken 於 2010-5-4 09:55 發表
可能係
-.-個個買左彩虹就唔買-.-
之後centram我仲諗住買曬3架
如果呢家新輕鐵銷量咁差
我怕centram冇店肯入

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-5-4 20:45 發表
-.-個個買左彩虹就唔買-.-
之後centram我仲諗住買曬3架
如果呢家新輕鐵銷量咁差
我怕centram冇店肯入
我係未得閒去買啫....

我入左3架新輕鐵....

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-5-8 00:32
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-5-8 00:32
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-5-8 00:32

回復 547# 的帖子

係hh到買??
幾時開盒影相丫?

新人報到~

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-5-7 15:21 發表
係hh到買??
幾時開盒影相丫?

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-5-8 00:33
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-5-8 00:33
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-5-8 00:33

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。