推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-19 10:57 AM 發表
條粉狗齔虪U IP: 210.192.29.130 - 臺灣省。
有本事就用自己個真account呀笨!淨係識閃閃縮縮開禶saccount搞事!
咁撚得閑就用薄u挺扁」、幫你偶像諗計好過啦!
台灣就係因為多得有你 ...
我想向大版主投訴呢幾個粗口pm應該點做?

條白痴狗send完呢d 白痴pm 之後好似好開心喎,你地睇佢上面出果個post,用晒笑口公仔,睇o黎佢娘親今日一定俾人插得好舒服

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2006-9-19 10:58 PM 發表

我想向大版主投訴呢幾個粗口pm應該點做?
pm to xocatII

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-19 11:02 AM 發表

因為今日有人報串話yuyu6兄賣廣告,但小弟冇理X佢!
有人?有狗下話!我從來都冇當過佢係人

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-9-19 08:55 AM 發表
各位龍虎 fans,我今日又收到粗口 PM 啦,total 有兩封,應該都係同一個人 send。

無咩特別內容,不斷係咁小老母。

真係超級無聊 !  
我都收到..... 我終於收到啦

引用:
現在看來,四龍還蠻正直的,不像是個表面和你稱兄道弟,背後卻捅你一刀的偽君子、卑鄙小人,將來就算要爭大位,相信他應該會明刀明槍,而不會暗箭傷人才對!
你真的是死性不改 ! 你以上的說話是出自你內心的說話嗎 ? 你只不過又在含沙射影地暗罵別人吧 !

誰在背後捅人家一刀 ? 誰是偽君子, 卑鄙小人 ? 誰人會建立臨時戶口, 亂發粗言穢語去暗箭傷人 ? 閣下應該心知討明 !

我們罵你, 絕對係明刀明槍, 看來你應該向我們學習才對 !

坦白講, 我覺得你只是個懦夫, 無膽匪裡, 連在網上世界罵人也顯得如此閃縮, 現實生活的你, 可想而知 . . .
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

連我呢d.....都收到.....真係有冇搞撚錯

by the way...你再pm我又如何....

你始終係你....哇哈哈哈哈哈哈.....

加油呀....send 多d俾人啦.....我地呢d好閒架咋...

click一click 就可以delete....係你老哥要哂時間哂精神做呢d野...

我地麻煩你至真...

引用:
原帖由 kincs 於 2006-9-16 11:38 PM 發表

除左王伏虎之外, 其他全部都係一掌化灰
唔係喎,韋陀係九霄真經第九章喎,無咁易化灰掛??  

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-9-20 10:23 AM 發表

唔係喎,韋陀係九霄真經第九章喎,無咁易化灰掛??  
你唔講我都幾乎唔記得有呢個人...雪左成年有多lu...可能升級得太勁,編劇唔知點處理韋陀。小弟早就提議,可設定韋陀ge九章功力因非循正途而至(佢係俾銀鷹捏住條頸而衝破生死玄關而晋升至九章的),所以每次用九章功力都有限制,如時間或招式等...咁咪OK囉,駛鬼雪住佢咁耐???

引用:
原帖由 a1771550 於 2006-9-20 10:52 AM 發表

你唔講我都幾乎唔記得有呢個人...雪左成年有多lu...可能升級得太勁,編劇唔知點處理韋陀。小弟早就提議,可設定韋陀ge九章功力因非循正途而至(佢係俾銀鷹捏住條頸而衝破生死玄關而晋升至九章的),所以每次 ...
理論上,第九章功力應該係龍虎群英中最高既,但好似都未有機會發揮?? 

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-9-20 11:02 AM 發表

理論上,第九章功力應該係龍虎群英中最高既,但好似都未有機會發揮?? 
因為韋陀唔係主角嘛...比佢天下無敵都無用啦...

要解決韋陀,風雷功力問題,好簡單,盡快出星宿老怪,一招化功大法,就可以拆掂。

引用:
原帖由 逍遙風 於 2006-9-20 02:17 PM 發表
連續工作了九天,今天終於小休ㄧ天,明天要出的新龍第330回-的噩夢],期待著蚩尤的再登場!
咁撚忙呀,就咪撚入薄u九up」呀!
反正這裡都冇乜人鍾意聽你「up」埋哂虃o話!
得閑就留翻多灡伅※囍雪N義翵ヾA唔好再成日做埋哂礸L聊炾捸I

風逍遙,你先別在此諸多理論,一副振振有詞的模樣 !

你沒資格批評他人,你回想一下你自己,你在網絡的世界內早已惡名昭彰,在各大討論區均被列為不受歡迎人物,難道我們,他們,每一個人都是對你刻意打壓?我們每位也沒有抱住中立與客觀的態度?沒可能這樣巧合吧?

為甚麼你從來都沒有檢討自己的行為,老是說人家的不是,難道你就永遠是對的,而我們這一群就是沒教養的卑鄙小人?

我現在和你說道理,我沒有任何粗言穢語。我希望你能夠作回應,我想看看你有甚麼話好說 !
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

引用:
原帖由 a1771550 於 2006-9-20 01:11 PM 發表

因為韋陀唔係主角嘛...比佢天下無敵都無用啦...
可能老黃唔覺意Set高左韋陀同風雷既功力,又番唔到轉頭,咪惟有雪藏囉! 

引用:
原帖由 逍遙風 於 2006-9-20 04:10 PM 發表

反正這裡在你的管理下日漸【上樑不正下樑歪】,你版主的公正性早已蕩然無存!
得閒就多反省你身為版主該有的中立與客觀態度,不好成日與少數沒教養的損友同流合污、打壓異己,盡做些不尊重人身與言論自由 ...
講到這裡咁差呀,就以後唔好入薄B過主呀笨!反正這裡都沒人歡迎你!

成九日入褶d搞震,淨係識得開幾廿個account自己re自己、寄埋哂瓛囧氐彿y短信騷擾大家!

樓上四格o既朋友:

1. 要說板主:【上樑不正下樑歪】,  請提出理據;

2. 板主係要黎主持板務,  應該同態度無關!  當板主對唔合作 o既 板友作出調停, 咁實有人會認為板主o既做法唔洽當!  如果果d 板友認為唔洽當,  咁可能係果d 板友上錯左留言板!  佢地應該去番d 佢地覺得洽當o既留言板!

怒插柒頭主編, 假借反盜版之名, 梗推網上訂購, 連死忠粉絲都要過一棟!

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-9-20 04:26 PM 發表

可能老黃唔覺意Set高左韋陀同風雷既功力,又番唔到轉頭,咪惟有雪藏囉! 
冇雪到風雷喎??!!
怒插柒頭主編, 假借反盜版之名, 梗推網上訂購, 連死忠粉絲都要過一棟!

煩請大家冷靜一點,對罵只會落入別人的圈套!

如有任何不滿,可PM大版主!

這裡是龍虎門討論區,謝謝各位!  

引用:
原帖由 一樓一 於 2006-9-20 04:33 PM 發表

冇雪到風雷喎??!!
Sorry,我寫錯了! 

但風雷的所謂冰火七重天,同雪藏無乜分別! 

引用:
原帖由 逍遙風 於 2006-9-20 06:17 AM 發表
連續工作了九天,今天終於小休ㄧ天,明天要出的新龍第330回-的噩夢],期待著蚩尤的再登場!
呢9日你做左: 開新acc.....send埋d粗口比人...推版...做老黃既食屎狗....post埋d無聊野.......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。