推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

天子六相當o吾錯;老黃o尼次我撐你,你o米好似神掌o甘又爛尾o牙!

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-2-17 08:10 發表
今期老朱既全陽境界,好型
既然全陽了,就全力朝這方面前進,支持老朱練九陽神功,以九陽神劍大破白衣世尊的焦陽劍煞...

魔童諒仔個段都幾恐怖

其實很多套書結尾都不差~~~~~~~~~

其實很多套書結尾都不差~~~~~~~~~
本帖最近評分記錄

老朱一出關,除咗氣勢功之外,仲有兩個女人為佢而流淚,真的型

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-2-17 11:28 發表

既然全陽了,就全力朝這方面前進,支持老朱練九陽神功,以九陽神劍大破白衣世尊的焦陽劍煞...
但係創刊號o個度
朱仔係一手玄陰炁劈落去老劉度
一直keep住抗衡
之後另一隻手係元陽炁插穿老劉o架喎~

所以佢最強o個陣應該係陰陽並濟~
可能係佢而家仲未練到家
先以為全陽係最強~

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-2-17 11:28 發表

但係創刊號o個度
一直keep住抗衡

可能係佢而家仲未練到家
先以為全陽係最強~

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-2-18 00:52 發表
老朱一出關,除咗氣勢功之外,仲有兩個女人為佢而流淚,真的型
但月影姬喊到走哂樣
音樂無界限

引用:
原帖由 元朗躉 於 2008-2-17 17:30 發表

但係創刊號o個度
一直keep住抗衡

可能係佢而家仲未練到家
先以為全陽係最強~
應該轉頭又講佢元陽玩玩下玩玄陰...2邊得閒就轉下...
轉到咁上下就玩陰陽並濟 .....
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-2-18 09:45 發表

但月影姬喊到走哂樣
身形無走樣就得啦

o個兩格喊樣真係好醜怪。

但係重八再現就真係好型。
山不再崎岖,但背影伴你疲累相对

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-2-19 03:57 發表

身形無走樣就得啦
好衰呀
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-2-19 22:05 發表

好衰呀

深不見底的合撒兒,如果佢個樣正氣,咁仲正

今期大龍同風鷹打得幾好睇...
                       /□\/■\
                        ||  ||

下期韓山童以一敵五(白衣世尊、黑冠摩尼、日陽君、王罕、訶額侖),揭開大戰序幕!

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-2-23 15:03 發表
今期大龍同風鷹打得幾好睇...
可以勁、激、快黎形容

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-2-24 11:38 發表

可以勁、激、快黎形容
但我睇得出阿寶好想鋪到洪大龍係大粒野
(睇番朱仔定年號洪武、洪大龍玩無間道and虎遲遲未出場)
不過用心鋪o既角色,竟然比合撒兒兩野就埋單
化學o左d喎

仲要係斷手,仲點出龍爪手?

今期...最尾o個幾頁....
再睇編劇講,....我覺得佢係失敗左.....
我唔覺得緊張....反而比我感到一陣陣淒涼感覺...
                       /□\/■\
                        ||  ||

一個用龍爪手嘅高手居然咁就跛咗隻手,以後仲點出嚟蒲,唔通要學楊過咁練銷魂掌?同埋佢咁咸濕小咗隻手玩小好多嘢噃

老朱雖然神初成,但點睇都未夠班參戰,唔佑係邊度可以入到位呢

呢本野其實銷量如何???

好似好少論壇有討論,但我覺得好正

應該oK嘅但唔知點解响玉郎書系好小出廣告

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-2-28 10:45 發表
應該oK嘅但唔知點解响玉郎書系好小出廣告
賣得好..有穩定銷量....
咪唔駛o係第2度出廣告啦~~

相關搜索目錄: 廣告
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-2-26 22:41 發表
老朱雖然神初成,但點睇都未夠班參戰,唔佑係邊度可以入到位呢
朱元璋應該夠揪嘅~~
音樂無界限

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。