推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

Chris師弟,有的,我到的時候你的Coffee在休息。 唔知係咪等緊你呢!:)

ada 近況如何呀!

我差d去登東方頭版呢 仲以為你失憶 幾時

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-10 22:57 發表
頭先找完Ruby,見到有新人上{,剛改名叫Sandy.

斯兄,Summer過哂啦! Anyway,快D返呀,班靚女掛住你架!:)
James兄, 慢慢Enjoy good moment~! in 水之戀, Ada和班靚女會照顧你

我意指係2013 Summer Holiday

我會真真正正休息一大排, 單身寡佬嗎, 親自己還算後生仲行得到時, 週遊列國, 看下世界, 同改下自己不才的寫作, 和不好的性格, 令網上的人不悅  

你知道我也祇是井底之蛙, 讀得書小, 更要增值自己, 做一個有素質有修養的文化人

後會有期,  

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-10-11 11:01 發表

James兄, 慢慢Enjoy good moment~! in 水之戀, Ada和班靚女會照顧你

我意指係2013 Summer Holiday

我會真真正正休息一大排, 單身寡佬嗎, 親自己還算後生仲行得 ...
TO : James 兄

咁你仲會唔會得閒上來論壇探下我地架?

怕冇左你會好悶喎~~

斯兄,我要求好簡單架咋,唔駛咁多人照顧架! Ruby一個就夠架啦! Anyway,你保重啦!:)

水之戀除了技師漂亮外,老闆娘 ADA 都係一個靚女,對待客人亦非常熱情有禮!!

引用:
原帖由 馬力2012 於 2012-10-11 17:54 發表
水之戀除了技師漂亮外,老闆娘 ADA 都係一個靚女,對待客人亦非常熱情有禮!!
小弟 仲未有機會見到 ADA 呢~~

希望下次去見到啦

Chris師弟,放心啦! 上水之戀找我鵀傮R,同埋上薨O度同師兄弟們交流,已成為我生活的一部份了!:)

回復 532# 的帖子

超熱情

咁去鬆下都好既~ 仲要有靚女招呼,服務好

下次想叫Coffee幫我按下頭先,好頭痛想爆

有幸於國慶日試了小芬, 可惜無時間出報告
由於未試晒所有BG, 堅持繼續唔預約, 測試自己骨運!
暫時覺得運氣幾好, 第一次遇到Ruby, 第二次遇到小芬

我今日上過去,有幸見到ada姐,真係漂亮又大方得體

估唔到水之戀呢期最紅係Ada!  哈哈哈

除了 ada,coffee 呢排都好紅呀!!   Coffee 有佢可愛之處,溫柔美麗。  各位師兄有沒試過 eva,感覺如何?

似乎呢排呢度又熱鬧番咁喎

多左師兄上來討論同report~~

我呢就日日都上來呢板睇post留意最新動向~ 已成為我其中一個新既習慣, 唔上來睇下post唔安樂

Chris師弟,原來你儱s習慣同我一樣喎! 話時話頭先又見到你韔offee啦!:)

仲有,Ada話星期一有一個靚女新人返,叫我一定要睇斔{!:)

Btw,新人叫水晶!:)

相關搜索目錄: 水晶

JAMES 師兄都上得好密喎~ 熟客仔了~~

上來呢個板睇下傾下都幾輕鬆,暫時忘記一陣既煩惱......

我都係為左呢個板先登記做會員架~~~~ 撐

Coffee ~~ 仲有3星期 我就會去探佢啦

我一般每星期一次啦,但呢三幾個星期又密髐痐痋C 嘻嘻嘻!

各位朋友記得今日去買六合彩呀~

今晚金多寶5000幾成6000萬

Chris師弟,祝你好運啦!中鬙i以日日找你的Coffee啦!:)

而家即日都好難book到Coffee

咁大獲即日book唔到

唯有早一日book定啦~~ 六合彩又中唔到 so sad~~

係架!佢]平均質數咁高,難怪唔同時間有唔同技師彈出走紅啦! 今期就輪到Coffee囉!:)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。