推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

Black Sarensa 兄,我想請問你說曾經生了一群花,是很大粒?還是很小的一點點,要將皮拉緊才看見?因我有一群在包皮,已看了幾次Dr Ho ,有花的做了冷凍,上次Dr Ho 用藥搽下去,皮膚變白,但 Dr Ho 說是腺體,我仍很擔心。

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-10 16:31 發表
Black Sarensa 兄,我想請問你說曾經生了一群花,是很大粒?還是很小的一點點,要將皮拉緊才看見?因我有一群在包皮,已看了幾次Dr Ho ,有花的做了冷凍,上次Dr Ho 用藥搽下去,皮膚變白,但 Dr Ho 說是腺體,我仍很 ...

之前因為被拖証, 發到很大.
一粒豆豉咁大.
係真係好似椰菜花咁一群...

佢同你講不係就不怕啦.

甚麼是腺体?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-11-7 23:11 發表

想問一下肛內係點check用內規鏡定咩, 我只係check過肛外而已, 另外醫生有無講點樣check先確保肛門無呢, 因為男人唔同女人check法
stanleysex,

不太清楚,我都睇唔到, 不過應該唔係內規鏡, 佢用d帶少少潤滑作用的東西塞入, 然後用電筒觀察, 過程中你要放鬆. 佢探入5cm 左右, 有就有, 冇就冇. 我就生係 1-2cm 入面生到成個圈都係(呢度有位c兄都係1cm入有一粒), 生左好奈集中晒果度, 入d度dr 話check過冇就冇叫我放心, 反而肛口粒就可能受排泄物出來時不斷感染反發, 可能因大便損口野到. 我予夠錢會再去覆診, 都差不多要去了..出面粒已ok左, 係睇下入面點, 痕情況一直減少, 現在比第一次治療後已好好多冇咩痕,果時痕到爆, 要用火酒噴灑去止痕, 由超痕變火燒, 真係又金又爽!!   

新讀者留意:

小弟對於你們莫視這個討論區的手則,

已經到達忍無可忍程度,
不要以為我不在你們就可以靜靜地出 post  要求對方過料,
我沒有回應不代表不是 online!

既然你們決意不聽勸告,
繼續「一而再、再而三」挑戰小弟的容忍度,
那麼恭喜你們,
由即日開始,
我不會再留言警告,
會立即 suspend account 三個月,
遲一點或者改變為 ban account,
希望你們好自為之!

P.S. 小弟已經即時 suspend 兩個 accounts

好擔心!請幫忙!

點解D大哥除咗問之外.唔會細心睇吓其他人講咩...
話咗唔好問嫁啦...仲要問...唉~~~唔明???????

引用:
原帖由 hktony 於 2008-11-10 22:54 發表

你仲有冇去睇dr.ho 呀!

我仲未去睇呀!
都成2個月有多啦!
Tony:
未呀.
近排忙d.
等無咁忙先上去.
其實無乜野, 不洗上去咁密(15/F醫生m咁講).
現在都不洗上去買3m.
現在就算上去睇完都無藥.
咁又大半日人工...

引用:
原帖由 minghin 於 2008-11-11 18:40 發表
:wonder ...
算啦...
無好理.
等版主處理.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-11-3 19:58 發表
Chiyau:
我同亞媽講左煲薏米水.
佢問我係生薏米定熟薏米呀.
佢話不兩種不同架wo.
你知不知究竟係生薏米定熟薏米?
熟蕙米冇用的
只不過有d人受唔到涼先落少少中和下

引用:
原帖由 minghin 於 2008-11-11 18:40 發表
:wonder ...
唉~~~
如果我地「好熱心」pm你d 咁既人醫生資料
你地先驚喇

引用:
原帖由 hktony 於 2008-11-11 23:35 發表

其實清補涼都有蕙米 架啦!
會唔會都有少少功效呢?
如果熱底
生薏米煲水已經ok
主要是去濕
中醫講的

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-11-11 23:34 發表

熟蕙米冇用的
只不過有d人受唔到涼先落少少中和下
小肥兄:
你有無煲過黎飲?

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-11-11 23:41 發表

唉~~~
如果我地「好熱心」pm你d 咁既人醫生資料
你地先驚喇
我成日收到pm問15/F
我都無比.
如果介紹人上去, 診金有折就肥仔

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-11-11 23:44 發表

小肥兄:
你有無煲過黎飲?
有ar
ok架

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-11-11 23:47 發表

我成日收到pm問15/F
我都無比.
如果介紹人上去, 診金有折就肥仔
問題是如果我地都出廣告
就冇咁多人睇呢個topic
此處的可貴是真人、真事、真意見
希望keep得住

相關搜索目錄: 廣告

其實都試過有醫生賣廣告、搞事者上過來
但都被我地打走了
大家還好嘛?

相關搜索目錄: 廣告

BLACK SARENA兄,

唔好意思! 我係問你食乜保健產品(手快寫了做), 以加強身體抵抗力.

現在已差不多收晒紅斑了, 但很恕葧X時復發

小肥 T 兄,見到你的再出現,我又再擔心,即是你可能仍未全部存癒?你狀況現在怎樣?

疑似中招之後第三日, 去普通科醫生, 睇過, 抽血檢查, 他說, 除了"棷菜花"不能驗, 及AIDS要等過空窗期才能檢...

但仍很担心, 去了專科, 他說要等三個月, 要待真窗期過了才可以驗, 但我話不是除了AIDS嗎? 他說不是.

我都唔知邊個才對.....

這段時間, 面對老婆好辛苦, 自己一個人在家中更辛苦...... 自從, 疑似中招後, 在家中, 想到很多東西, 本來想今年有BB, 現在莫說BB, 如中招, 老婆, 家人都唔知點面對.... 以前常說道, 無咁易中招, 睇完這Forum, 才知唔濫交, 就一定唔會中招......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。