推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-11-14 00:54 發表

兄弟你唔好咁啦, 有我最衰運既人係度, 幾時輪到你啦, 4年都黎緊, 我都未放棄, 你睇翻由舊POST第二頁開始到而家我點我諗你就有安慰了, 現在都係死剩我一個而已, 眼見一個一個好翻哂唔見人, 咁唔通我又死咩, 勇敢D ...
stanleysex兄
你都唔好咁灰啦...個個弟兄離開D病疣越行越遠啦...唔好灰心呀..
排隊一齊向前行.唔好向後望.唔好向後諗.光明就在前面.
唔再玩就一定無問題.祝你好運~~~

我想知請問各師兄,Dr Ho 實際收費怎樣,是否做少少冷凍就只以診金?我看了 3 次,每次有做冷凍,但收費就要診金及冷凍手術費。

多謝各位!!

剛滿空窗期, check 緊梅毒, 因看到手背有些紅點, 希望無事.
無心情! 唔想食, 但都@自己食, 知道要打仗, 原本己戒煙, 現要戒酒.

從疣走出來, 因為是你們及這Forum, 我雖無上來但平時有來看.

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-11-14 02:57 發表
black sarena,.你好.,
係度打個招呼先.,
我係22/08/08係旺角馬槛載套玩完.,條女同我含乳.,.,9月中發玩細佬有一點點水泡.,.,即係陰勁中間:包皮處: `.,睇西醫內科劉醫生話疱疹.,開左的阿昔洛偉藥膏.,後來 ...
咁又唔洗搬出去, 無咁誇張既, 唔信你可以去睇一下dr ho佢會教你, 只要你清潔d放鬆d就ok, 既然生了無辦法, 如果你要搬出黎, 倒不如將搬出黎用既咁多錢囉去睇多幾次醫生同check, 重洗去睇油記咩

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-11-14 10:03 發表
Day 145, 回想起呢半年來, jj 中招原來只是開場, 肛內大大獲才是戲肉.. 唉...經過兩個月來1次冷3次電燒後今日夠3星期埋口期, 便去dr 度check下, check過肛內已沒有番發 , 清晒, 其實以我感覺第三次電完後沒有痕 ...
恭喜哂, 努力啊

引用:
原帖由 ppatient 於 2008-11-14 04:55 發表
我看那個中醫是教授級,他懂西藥,只要分開半日吃就沒有事,但中醫想我停西藥,但我不想。
得閒也pm你的中醫比我啦, 睇下係咪同我既一樣係過個

引用:
原帖由 minghin 於 2008-11-14 10:24 發表

stanleysex兄
你都唔好咁灰啦...個個弟兄離開D病疣越行越遠啦...唔好灰心呀..
排隊一齊向前行.唔好向後望.唔好向後諗.光明就在前面.
唔再玩就一定無問題.祝你好運~~~
但係也令我知道有時候運氣都好重要, 無辦法

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-11-14 10:57 發表
black sarena,.你好.,
係度打個招呼先.,
我係22/08/08係旺角馬槛載套玩完.,條女同我含乳.,.,9月中發玩細佬有一點點水泡.,.,即係陰勁中間:包皮處: `.,睇西醫內科劉醫生話疱疹.,開左的阿昔洛偉藥膏.,後來 ...
正常不係有親密接觸好難野到.
你怕咪將底褲分開用熱水+敵露浸下.

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-11-14 18:03 發表
Day 145, 回想起呢半年來, jj 中招原來只是開場, 肛內大大獲才是戲肉.. 唉...經過兩個月來1次冷3次電燒後今日夠3星期埋口期, 便去dr 度check下, check過肛內已沒有番發 , 清晒, 其實以我感覺第三次電完後沒有痕 ...
Chiyau:
你情況好左好多啦.
同期既幾位都越來越近終點.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-11-15 00:23 發表

但係也令我知道有時候運氣都好重要, 無辦法
Stanley:
加油啦.

BLACK SARENA兄, 請問你每次看 Dr. Ho 大約多少錢,我一個月內做了 3 次冷凍,第一次 $ 1300,第二次連驗血 $ 1270 ,第三次連3m $ 1000,因我見部分兄弟的診金和冷凍費會少點,所以我想請問這收費和你初看Dr. Ho 時是否相近,因想預算治這症的每月支出。

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-15 10:07 發表
BLACK SARENA兄, 請問你每次看 Dr. Ho 大約多少錢,我一個月內做了 3 次冷凍,第一次 $ 1300,第二次連驗血 $ 1270 ,第三次連3m $ 1000,因我見部分兄弟的診金和冷凍費會少點,所以我想請問這收費和你初看Dr. Ho 時 ...
我不肯定.
我第一次同你差不多錢.
但之後凍左幾次都無收我冷凍錢.
只收診金.
冷凍只係第一次做有收.
可能我位置細同得一個位啦.
第一次涷完之後3~4次都係有少少返發再凍.

其實如果你次次過千, 你預一個月睇兩次.
總共預太約$2500.
係頭兩三個月可能有返發先上得去密d.
之後keep得好1~2個月先上去check一次都ok.(醫生話)
穩定左之後不洗咁貴架啦.

各位兄弟好~又係時候黎update下~
早排聽chiyau兄講肛口有可能會被推油o個時野到~所以有次沖涼我用手指整入去肛內摸摸,摸到粒野~心諗奶野~~跟住再去dr ho 到睇睇~ 順便checkcheck前面~dr ho 同我check 左肛邊~跟住佢話無~ 我話沖涼o個時摸到粒肉息~ 佢話係唔係呢粒呀?!~ 我話係呀~ 原來o個粒係肌肉 ~ 我即時鬆左口氣~~因為呢幾日都好擔心...~ 諗起chiyau 提醒穩陣check埋肛內為求個安心用探肛探埋裡面~dr ho 好快手~ 姑娘即時入左黎幫手, 其實都有少少尷尬~ 最後check左都係無~ 好彩! 多謝chiyau 提醒~!!

跟住check 埋前面 ~ jj口位dr又好似上次咁唔肯定係唔係反發~不過都係穩陣o的冷左先~ 今次dr 好明顯重手左~o的co2 由jj口到尿道入面3cm到都感覺到~ 不過今次都係唔痛 ~ 諗起第一次係jj口o個次簡直係痛不欲生....><~ 其他部位都從來冇反發過, keep得好好!
感謝主! 現在爭jj口 ! 各位加油呀 !  chiyau 兄睇到你有好消息 , 我都好開心 ! BLACK_SARENA 兄都要加油 ~  

其實都有幾樣野想問問大家 ~

1)中左之後係唔係一次酒都冇飲過 ?  (我中左到現在真係一滴酒無飲 , 因為黎緊我要去一個party , 所以一定要飲 , 好驚)
2)想問有冇人3個月無事之後同女朋友或老婆做過 ?  (我中左到現在同女朋友冇做過 , dr話3個月無事可以帶套做 , 我驚唔穩陣..)
3)中左之後有冇自己打過飛機 ? (我中左到現在冇打過飛機 , 因為聽人講話沐浴乳會刺激o的花花,令佢到生長得快o的 , 所以到現在都唔敢打!)
4)中左之後覺唔覺得自己性慾大減? ( 我中左之後 , 都冇出過野 , 又冇哂衝動 , 連夢遺都冇 ,唔知會唔會有咩影響 )

希望各位比比意見~唔方便的話可以pm 同我傾傾~ ^^

我第2、3次都有 2-3 位置做冷凍,但是十分細點,Dr Ho 說我的位置疏些,我有問他給我 3M ,但我見冷凍位置好像仍未全好,所以不敢用,現在又見 另外位置有2、3 細點,下星期又見 Dr Ho,如次次要近 $1000 ,怕負擔很重,所以問問你的資料。謝謝你。

5) 冷凍之後o既消炎藥 ~ 係唔係都係開7日藥 ?? 同埋有冇食哂 ?? (我次次都係7日藥同埋次次都係食哂 ~ 食得多藥好似唔係咁好 ~ 有冇兄弟開7日藥 , 只係食一,兩日藥 , 其餘就淨係搽藥 , 唔知咁樣會唔會好o的?)

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2008-11-15 12:54 發表
各位兄弟好~又係時候黎update下~
早排聽chiyau兄講肛口有可能會被推油o個時野到~所以有次沖涼我用手指整入去肛內摸摸,摸到粒野~心諗奶野~~跟住再去dr ho 到睇睇~ 順便checkcheck前面~dr ho 同我check 左肛邊~跟住佢 ...
1)上左15/F之後無飲了.
你去party個日可以同人講你不舒服食左d藥, 不飲得酒.
d人應該不會迫你.
2)無做過.
3)有.
4)一樣. (但我覺得你好似太, 驚到"縮"左咁)

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-15 12:56 發表
我第2、3次都有 2-3 位置做冷凍,但是十分細點,Dr Ho 說我的位置疏些,我有問他給我 3M ,但我見冷凍位置好像仍未全好,所以不敢用,現在又見 另外位置有2、3 細點,下星期又見 Dr Ho,如次次要近 $1000 ,怕負擔很 ...
辛苦都要諗掂佢.
一定要捱過.
不係醫下停下有排好不返.

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2008-11-15 12:59 發表
5) 冷凍之後o既消炎藥 ~ 係唔係都係開7日藥 ?? 同埋有冇食哂 ?? (我次次都係7日藥同埋次次都係食哂 ~ 食得多藥好似唔係咁好 ~ 有冇兄弟開7日藥 , 只係食一,兩日藥 , 其餘就淨係搽藥 , 唔知咁樣會唔會好o的?)
醫生又無開藥我食.
次次只比消炎藥膏茶冷凍位.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-11-15 13:22 發表

1)上左15/F之後無飲了.
你去party個日可以同人講你不舒服食左d藥, 不飲得酒.
d人應該不會迫你.
2)無做過.
3)有.
4)一樣. (但我覺得你好似太, 驚到"縮"左咁)
我就係次次都話食左藥 , 唔飲 ~ 但今次冇辨法~我個bestfriend 生日冇得推! 我諗飲少少啤酒都ok 既~ 不過一定拒絕飲烈酒 !
次次都唔駛食?!下次冷凍後都問問DR 先~

相關搜索目錄: 啤酒

報告一下, 報告未出,要等星期一.

hktony, stanleysex and KK2534, 多謝支持

Black Sarena, 己在食, 而蜂膠for 氣管, 無試

Stanleysex, 唔好灰心,

引用:
原帖由 hktony 於 2008-11-17 21:05 發表

冷凍之後果d 唔係抗生素咩?
如果係就一定要食曬佢。
廣告都有賣,唔好唔食,更加唔好亂咁食。
不過如果係消炎藥,
其實都係想令到傷口冇咁易發炎,
d 花冇易野開去,食晒佢都冇壞呀!
唔食曬又唔代表唔好 ...
冷凍之後o個o的後消炎藥黎架~~

相關搜索目錄: 廣告

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。