推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 12:06 發表

我諗可以。

王郁人真利害,在豬 walk 次次都見到佢。
採耳妹 ! 次次都陪佢睇豬 walk 的,我懷疑王郁人係一個大耳 loan。  
E,我對王郁人興趣大d 添
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 12:06 發表

我諗可以。

王郁人真利害,在豬 walk 次次都見到佢。
採耳妹 ! 次次都陪佢睇豬 walk 的,我懷疑王郁人係一個大耳 loan。  
但係我又唔係成日見到佢喎!
佢會唔會只係星期六先來呢?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 12:41 發表

其實師兄偏向食美貌,手藝次要喎!!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-7 13:02 發表

其實師兄偏向食美貌,手藝次要喎!!
嘿嘿,「愛美之心,人皆有之」嘛!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 12:41 發表

唔係,試過星期二都見到佢。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 13:33 發表

唔係,試過星期二都見到佢。
會唔會係好似高達咁,星期二見到的係「量產型」的王郁人呢?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 13:35 發表

會唔會係好似高達咁,星期二見到的係「量產型」的王郁人呢?
咁就唔知啦。王郁人都認得我,我每次見到佢,佢都會望下我,睇下有冇囡囡陪我一齊睇豬 walk。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 13:40 發表

咁就唔知啦。王郁人都認得我,我每次見到佢,佢都會望下我,睇下有冇囡囡陪我一齊睇豬 walk。
星期六比佢見到我呢個極極極極極極肥佬陪你睇豬WALK 添

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 17:58 發表

星期六比佢見到我呢個極極極極極極肥佬陪你睇豬WALK 添
我地兩條肥佬,果日應該比人點左相,有幾個人眼超超,我地唔應該坐埋一齊,十足十兩個雙搏手,目標太大了!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 18:11 發表

我地兩條肥佬,果日應該比人點左相,有幾個人眼超超,我地唔應該坐埋一齊,十足十兩個雙搏手,目標太大了!  
點解我地厘度d師兄個個都係肥佬,好彩我都吾汁輸,有番咁上下,吾通肥佬特別鍾意洗腳
不過玩親油炸鬼都好

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 18:11 發表

係囉

BTW 我帶左個入耳式HEADPHONE 去睇豬SHOW隔一隔D 聲 ,果然好D ,隻耳唔洗好似聾左咁

Looks like Cat Walk is a party, a new culture.
The customer will take the opportunity to show off which GC he is with.
The GC is also proud to be seen with a good customer.
I avoided attending the party with GC.
(1) Keep a low profile
(2) Do not want to waste money.
So I always time the session to end before 6pm.
If I start from 3pm, it is possible to have 2 x 80 minute.
If I start from 3.30pm, it is only possible for 80+60 minute.

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-7 18:24 發表

點解我地厘度d師兄個個都係肥佬,好彩我都吾汁輸,有番咁上下,吾通肥佬特別鍾意洗腳
不過玩親油炸鬼都好
我唔係肥佬,而係一支肥竹!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 18:29 發表

我唔係肥佬,而係一支肥竹!
咁師兄個秘密武器咪係一枝竹簽,嘩稀有品種

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-7 18:37 發表

咁師兄個秘密武器咪係一枝竹簽,嘩稀有品種
係成條肥竹筒,一條過!

引用:
原帖由 zmss 於 2009-6-7 18:28 發表
Looks like Cat Walk is a party, a new culture.
The customer will take the opportunity to show off which GC he is with.
The GC is also proud to be seen with a good customer.
I avoided attending the party with GC.
(1) Keep a low profile
(2) Do not want to waste money.
So I always time the session to end before 6pm.
If I start from 3pm, it is possible to have 2 x 80 minute.
If I start from 3.30pm, it is only possible for 80+60 minute.

...
Ching,I have a few comments:

- 普通牌囡囡在沒上鐘之情況下,可以陪客人睇豬 walk 的,無需在上鐘時才能陪客人睇。

- 最好將落鐘時間較到 6:15pm,囡囡會好感激你,因為過了 6:00pm ,皇牌囡囡就不用行豬 walk,可以 休息,可以吃飯,可以好招積咁睇住其他人行豬 walk.......

- 豬 walk 唔可能發展成一個 party,因為客人間唔會有交流。如果能打破這個障礙,豬 walk 一早以cock tail 形式黎招呼客人啦!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 19:07 發表

- 普通牌囡囡在沒上鐘之情況下,可以陪客人睇豬 walk 的,無需在上鐘時才能陪客人睇。

- 最好將落鐘時間較到 6:15pm,囡囡會好感激你,因為過了 6:00pm ,皇牌囡囡就不用 ...
印象中近呢幾個月先多左話囡囡陪客睇豬WALK........
我記得以前一日做三場豬WALK的時候,全部都係清一色係得客人睇........

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 19:11 發表

印象中近呢幾個月先多左話囡囡陪客睇豬WALK........
我記得以前一日做三場豬WALK的時候,全部都係清一色係得客人睇........
會唔會係我地帶起呢個潮流呢?

我曾經帶過普通豬睇豬 walk,惹來好多皇牌妹之艷羨與妒嫉目光!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 19:07 發表

- 最好將落鐘時間較到 6:15pm,囡囡會好感激你,因為過了 6:00pm ,皇牌囡囡就不用 ...
Great info!

Now I can attend the "party" with 普通牌囡囡 totally free after they end the session 8-)
But I am still afraid that other 囡囡 get jealous because I did not invite them 8-)
May be we can set up a platform to interact with the management of 聾島.  Tell us our wish list, so that they can improve.  For one, I do not like the uniform of 皇牌.  I still prefer the 普通牌 uniform.

引用:
原帖由 zmss 於 2009-6-7 19:22 發表

Great info!

Now I can attend the "party" with 普通牌囡囡 totally free after they end the session 8-)
But I am still afraid that other 囡囡 get jealous because I did not invite them 8-)
May be ...
師兄,你在龍島咁紅,小心 d 好。

你帶普通豬睇豬 walk ,比一些要行豬 walk,而你曾經搵過既皇牌豬見到之後,會好憎你,佢地會覺得你睇佢地唔起,找次一等既普通豬都唔搵佢地 ,下次你再番桌佢地既話,你隻雀就會受難。

女人係極度記仇的!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 19:29 發表

你帶普通豬睇豬 walk ,比一些要行豬 walk,而你曾經搵過既皇牌豬見到之後,會好憎你,佢地會覺得你睇佢地唔起,找次一等既普通豬都唔搵佢地 ,下次你再番桌佢地既話,你隻 ...
師兄,你好似係比我地更加紅喎!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 19:29 發表

你帶普通豬睇豬 walk ,比一些要行豬 walk,而你曾經搵過既皇牌豬見到之後,會好憎你,佢地會覺得你睇佢地唔起,找次一等既普通豬都唔搵佢地 ,下次你再番桌佢地既話,你隻 ...
How can I be more famous than you?
I do not give them small gifts?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 19:34 發表

師兄,你好似係比我地更加紅喎!
唔係呀,141xxxxx 與 bonexx 師兄在開完 seminar ,做完 roadshow 之後,紅到爆呀!

Jolin 與小甜甜今次在技師真係威到盡!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 19:46 發表

唔係呀,141xxxxx 與 bonexx 師兄在開完 seminar ,做完 roadshow 之後,紅到爆呀!

Jolin 與小甜甜今次在技師真係威到盡!  
不過你地琴日點解唔帶JOLIN同埋小甜甜睇埋豬WALK呢?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 19:51 發表

不過你地琴日點解唔帶JOLIN同埋小甜甜睇埋豬WALK呢?
如果睇豬 show,佢兩隻野一定叫我地加鐘後帶我地去睇呀,發左達咩!
小甜甜唔肯比我走,佢想睇埋套追左好耐既悶蛋連續劇,我梗係閃啦!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。