推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

Dream Comes Ture.

Source: hkbf
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-5-8 17:07
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-5-8 17:07
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-5-8 17:07

引用:
原帖由 kimsin 於 2010-5-8 12:18 發表

Dream Comes Ture.

Source: hkbf
消防車+ ambulance 正丫!!!!!
其他都好正
好想一set買
唔g會幾時出呢?

Yes!!!!!!!!!  I sent many e-mail to 80M hope they can release HK Taxi, mini bus..etc

very happy now

另外喺第2個討論區見有人入左诮防車添。

回復 551# 的帖子

請問在80M有得買的嗎? 非常像真呢

入手了

唔講太多睇相先

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-5-9 20:15
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-5-9 20:15
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-5-9 20:15

post 完相都要寫少少野、今次系列我最愛红Van.  因經常坐

而的士我覺得造得大左少少、警車造得好好   

救護都Good 消防就麻麻條梯無用銀油   而且tomytec造得太好有比較

希望下次出 雞車、中電 van仔, 私家車, 小學校巴。

P.S 其實包装用tomytec 紙盒已 ok 唔使用啞加力膠盒啦,我又唔用佢裝! 減低成本仲好

引用:
原帖由 taken 於 2010-5-8 19:49 發表
post 完相都要寫少少野、今次系列我最愛红Van.  因經常坐

救護都Good 消防就麻麻條梯無用銀油   而且tomytec造得太好有比較

...
多少元一只啊??

的士 22.5   小巴各 32.5    police同救護車 36.5   消防車49.9   

好貴!     但好老實講Tomytec 真係無乜機會出HK 的交通工具,,,

我買因為我係香港人、一份情意。

物流盛世,本人新黎報到,貼下收藏

相關搜索目錄: 物流 收藏
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-5-9 20:16
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-5-9 20:16
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-5-9 20:16

你好!我麻麻地鍾意貨櫃、有其他產品嗎?

第一次用水貼改N車,入黎比d意見la,請狠批 banghead

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-5-9 20:17
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-5-9 20:17
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-5-9 20:17

本帖最近評分記錄
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-5-9 20:17
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-5-9 20:17
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-5-9 20:17

謝謝分享 man

歡迎馬士基大帝君臨!

引用:
原帖由 taken 於 2010-5-8 19:36 發表
?ib_____DedVvlS05

?ib_____D ...
冇場景跟??巴士果陣有
係咪係80m到買??

引用:
原帖由 taken 於 2010-5-8 11:49 發表

...
我反而覺得消防車, 救護車, 警車比較好, 小巴同的士冇咁像真, 尤其係的士車窗

冇場景跟, 係80m到買、因己經有tomytec消防車所以本地貨自然比下去...

救護車, 警車 is good, 小巴同的士想要好奈所以高分d    

看了另一討論區都對今次本地交通工具的評語係差、無錯我同意今次10分滿只得6分

本地作同tomytec始終仲差好遠...只希望下次造好D同降低價錢。

引用:
原帖由 taken 於 2010-5-8 21:24 發表
的士 22.5   小巴各 32.5    police同救護車 36.5   消防車49.9   

好貴!     但好老實講Tomytec 真係無乜機會出HK 的交通工具,,,h:" />

消防車要買啦

好想遲下出哩D

本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-5-9 20:13
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-5-9 20:13
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-5-9 20:13

本地消防車麻麻、如果已有tomytec消防車可考慮入左其左車先

引用:
原帖由 taken 於 2010-5-8 21:24 發表

好貴!     但好老實講Tomytec 真係無乜機會出HK 的交通工具,,,h:" />h:" />

今日睇依度....實在俾我太多驚喜了,
香港車終於有出
仲要見到個貨櫃狂人 $_$

[url=http://hk.rd.yahoo.com/blog/mod/art_title/*http://hk.myblog.yahoo.com/leunghowai911/article?mid=2663]Tomytec MLRV萬葉線 X昭和情景[/url]
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-5-9 20:13
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-5-9 20:13
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-5-9 20:13

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。