推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

尖沙咀 凝樂澗

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-3-29 13:58 發表

嘉嘉鬺畯惚e都好多狫
佢都幾鬼馬.

引用:
原帖由 zerr 於 2011-3-29 13:39 發表
yanyin c-hing. wait ur report.
I herad she has good dup skill, but nerver see her face. does she young and good look ?
個report要等多一陣, 唔好意思!!
Yes, she look young and beautiful!! You can have a try!
Actually most of the BGs here are young and good looking!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-29 14:04 發表

佢都幾鬼馬.
Agree ! However, I perfer she speak Chinese rather than Cantonese. More lovely.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-29 14:04 發表 佢都幾鬼馬.
點止鬼馬咁簡單,直頭係男人既開心可人兒,
少d定力都忍唔住會心動

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-3-30 03:48 發表

點止鬼馬咁簡單,直頭係男人既開心可人兒,
少d定力都忍唔住會心動
你早已心動我是知道的.

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-3-30 03:48 發表 點止鬼馬咁簡單,直頭係男人既開心可人兒,少d定力都忍唔住會心動
我唔只心動,直情有衝動

回復 556# 的帖子

今晚找了心蕾,按得很舒服,亦沒有拗tips情況出現,會再翻mark

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-3-30 22:25 發表 今晚找了心蕾,按得很舒服,亦沒有拗tips情況出現,會再翻mark
aero-ching. 心雷大約幾大? dup得同Angel差唔多or好D?

引用:
原帖由 zerr 於 2011-3-30 23:43 發表 aero-ching. 心雷大約幾大? dup得同Angel差唔多or好D?
佢好似27, 骨技方面Angel會好少少

有個問題想問.唔一定係關於呢度.但借呢度問一下咁多位c-hing.因為我1個月去1-2次SPA
其實你地dup完,會唔會係大廳同其他BG傾計or即走人? 你地都好熟D BG,但好多人都係聽眾c-hing comment先上,有冇可能去到睇o岩先dup 呢?但咁好似舞廳揀女咁,勁唔好意思

相關搜索目錄: SPA

回復 545# 的帖子

what a surprise that Messi is not local, there's no indication she is from mainland..anyway, she is MCOT recently

引用:
原帖由 zerr 於 2011-3-31 00:41 發表
有個問題想問.唔一定係關於呢度.但借呢度問一下咁多位c-hing.因為我1個月去1-2次SPA
其實你地dup完,會唔會係大廳同其他BG傾計or即走人? 你地都好熟D BG,但好多人都係聽眾c-hing comment先上,有冇可能去到睇o岩先dup ...
其實都可以既, 不過你上到去未必可以見到所有BGs, 同埋到時又未必即刻有房, 你想要既BG又可能唔得閒, 所以都係打上去BOOK左先好D.

相關搜索目錄: SPA

終於有時間出番個report, 今次既主角就係"心蕾"!
第一次見佢既感覺係後生靚女, 識打扮, 同埋有型格, 再加上我既至愛 -- 短裙, 所以就搵左佢!!!

PART 1 - 好有心機, 中力柔力, 力度又剛剛好, 唔會偷懶!! 係我係呢度搵過part 1最好既一個BG. 加上佢好多野講, 連我呢個比較靜既人都可以同佢傾唔停, 一個字, 勁!
PART 2 - 詳情唔多講啦, 總知係好啦!!

"心蕾"今次令我很有驚喜的感覺, 大家可能會問我會唔會再搵佢? 仲使問既, 一定會啦....... (其實已經搵左佢幾次)

雖然呢度有咁多靚女BG, 不過"心蕾"一定係我既首選!!

回復 5# 的帖子

is  it so good

引用:
原帖由 yanyin_2323 於 2011-3-31 15:01 發表
終於有時間出番個report, 今次既主角就係"心蕾"!
第一次見佢既感覺係後生靚女, 識打扮, 同埋有型格, 再加上我既至愛 -- 短裙, 所以就搵左佢!!!

PART 1 - 好有心機, 中力柔力, 力度又剛剛好, 唔會偷懶!! 係我係 ...
態度的確幾好
但依然會擺明車馬……

引用:
原帖由 裴公子 於 2011-4-1 18:33 發表

態度的確幾好
但依然會擺明車馬……
擺明車馬做咩?

回復 566# 的帖子

R Tips........

引用:
原帖由 yrrah1 於 2011-4-4 20:54 發表
上次冇r我喎

Dear all C-hing, could you pls comment / rank YY, 心蕾 and 詩詩 on the following?

1) Beauty
2) Height
3) Slim
4) Age
5) Part 1
6) Part 2
7) Communication

Please share and thanks all~~

引用:
原帖由 BeautyFlash 於 2011-4-5 15:35 發表
Dear all C-hing, could you pls comment / rank YY, 心蕾 and 詩詩 on the following?

1) Beauty
2) Height
3) Slim
4) Age
5) Part 1
6) Part 2
7) Communication

Please share and thanks all~~
我新手都想知, 唔該

引用:
原帖由 yrrah1 於 2011-4-4 20:54 發表
其實最近好多CHING都有講話心蕾冇R Tips, 呢位ching咁樣會唔會係有心抹黑呢?
或者你可唔可以講下你幾時俾佢r tips?

希望大家唔好聽人講就當真, 自己可以去試下, 唔好錯失一個咁好既BG.

兄台, 小弟曾經被要求付$300 机費, 亦照付因唔想半途作廢, 以后唔会再找她, 可能最近改变了, 又她對兄台,可能情有獨钟, 免費替兄台服務, 所以兄台替她說好話,事實就是事實, 不是老作. 事后我亦曾經對付責人說. 小弟不再

引用:
原帖由 kot 於 2011-4-6 12:24 發表
兄台, 小弟曾經被要求付$300 机費, 亦照付因唔想半途作廢, 以后唔N再找她, 可能最近改Z了, 又她對兄台,可能情有獨, 免費替兄台服務, 所以兄台替她說好話,事實就是事實, 不是老作. 事后我亦曾經 ...
心蕾從前有r 代支,
近來有人說她改了.
如果有人重提不快事
我們應理解,
我們還是不要說ching 別有用心,為免刺激
師兄曾經過谷住氣我是理解的.
不過如她最近有改了,
就給她機會吧.
相信心蕾也受了點壓力.

好了, 如近日(近日, 不是先排)有會員再受她r
可報告, 但請誠實.
如近日真的已再無, 就好了,大家忘記以前不快事吧
技師也需繼續面對客人.

又是這句:
有則改之
無則嘉勉.

婷婷上個月的確對我說過,
有話過心蕾.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-6 12:42 發表
婷婷上個月的確對我說過,
有話過心蕾.
心蕾, r 我 tips 就未試過, r 我 pat pat 就試得多

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。