推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

幫你做個初部評估

引用:
原帖由 reallypoor 於 2008-12-6 02:14 發表
多謝師兄回覆
其實我開頭都唔係好知自己重招, 睇左普通科開頭同我講自己去藥房買aldora (應該係你地所講既3M), 但佢都refer我去睇專科...去度睇專科佢話揸藥成效不太好, 建議我用冷凍, 但佢冇同我講可以用電灼 ...
幫你做個初部評估.,你玩左兩次有戴袋.,事後有無即刻沖水先?有戴袋愛滋(一定要驗),梅毒中招機會不大,.隔左大半年.,淋病要發都發左拉...........最後係疱疹二型(一定要驗)同衣原體................

回復 5851# 的帖子

事後有無即刻沖水先? 有

我都覺, 不過驗下好d, 安心d, 因為自己有女朋友, 如果真係中招都唔知點死了

引用:
原帖由 hellocarcar 於 2008-12-6 04:20 發表
唉  咁多位  我諗我自己中左菜花...我唔係成日得閒上黎   初時諗住睇下佢會唔會自己好   個幾月啦      所以周圍去搵料     今日見到有呢個post   入黎睇      好多人覆        我亦睇到BLACK_SARENA兄話有方法搵到d ...
你就算點講都無用, 你自已不搵係無人會幫到你.
個個中左都心急. 就係因為lee度大多人拿完料.
就一去無回頭...
所以d師兄好討厭lee d人同行為.
我之前都有幫過人.
我都幫過領教過lee d野.
比完料一句唔該都無就影都不見.
版主都話左不好幫你地, 叫你地自已搵.
問人拿料同比料都要比人Ban a/c.
不好怪d師兄們, 他們無欠左你們.
快d努力搵就快d睇醫生.

引用:
原帖由 reallypoor 於 2008-12-6 12:02 發表
事後有無即刻沖水先? 有

我都覺, 不過驗下好d, 安心d, 因為自己有女朋友, 如果真係中招都唔知點死了
事後即刻沖洗有乜用?唔明(我當日冇立即洗,先至中JJ炎?)JJ炎等唔等如性病?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-6 12:39 發表

就一去無回頭...
我之前都有幫過人.
比完 ...
15/F 早排上過報紙講皮膚病,我自己都係google search 到,兄台俾心機睇舊post啦!

相關搜索目錄: 報紙

事後即刻沖洗梗有用

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-6 18:03 發表

事後即刻沖洗有乜用?唔明(我當日冇立即洗,先至中JJ炎?)JJ炎等唔等如性病?
事後即刻沖洗梗有用.,細菌同病毒要有一定數目同時間先可滲入皮膚.,事後立即用大量清水可稀釋細菌病毒的數目.,令它們無時間滲入皮膚.,例如有嫖客事事後即刻小便.,都可減少性病架.,當然如果皮膚有傷口就唔得拉............

去玩完女.,除袋時小心唔好比個袋

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-6 18:03 發表

去玩完女.,除袋時小心唔好比個袋上囡囡的體液沾上.,立即沖涼.,唔係馬檻點會有個沖涼房?

你將囡囡的小妹妹當做公廁條坑渠

引用:

你將囡囡的小妹妹當做公廁條坑渠.,你戴袋沾左的坑渠水.,你話你會唔會除左個袋.,隔十幾個鐘.,返屋企先沖涼呢?根本玩女前同玩完女後.,嫖客同妓女都要沖涼.,減少皮膚病同性病的機會

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-4 14:15 發表

邊怕得咁多...
順其自然.
怕就再去覆診...
食完藥有咩不妥最好問下醫生.
TKS!!
其實有同15F話舊敏感藥可能令高丸痛, 佢換另一隻比我, 但都有痛

引用:
原帖由 reallypoor 於 2008-12-5 16:59 發表
各位師兄
我新黎報到....有了warts.......最慘係我一開始唔知係咩黎.....又一粒變兩粒先去睇醫生, 做左冷凍, 而家要等1至2星期睇下會唔會kill到d warts
由於我開頭唔知係咩, 重同gf ml....重要唔用condom, 而家好後 ...
Check 埋其他野未?

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-5 18:53 發表
愛人要有一"套"根本就教壞人

Condom 只用來避孕不是來防性病

政府應該大力宣傳"專一性伴侶"至可以防性病

雖然我只有JJ炎,但朋友上去玩也很擔心有人始中招!

有冇兄台醫JJ炎是睇中醫?可 ...
不如你認真睇醫生啦. 中醫輔助而己

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-6 12:39 發表

就一去無回頭...
我之前都有幫過人.
比完料一句唔該都無就影都不見.
版主都話左不好幫你地, 叫你地自已搵.
問人拿料同比料都要比人Ban a/c.
不好怪d師兄們, 他們無欠左你們.
快d努力搵就快d睇醫生.

小弟多謝 BLACK_SARENA 兄幫手呼籲,
所以我暫時不會 ban 這個新人,
之不過我可以通知各位長期讀者,
收到指示小弟可以先斬後奏,
淨係上個月包括 PM 在內囉料同比料已經解決七十多個 A/C,
所以各位不要以身試法,
下一次有可能會 ban IP!

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-6 22:48 發表

我巳睇過15/F ,好了七、八成,想知中醫可以怎樣輔助(條)理身體?

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-6 21:28 發表
你將囡囡的小妹妹當做公廁條坑渠.,你戴袋沾左的坑渠水.,你話你會唔會除左個袋.,隔十幾個鐘.,返屋企先沖涼呢?根本玩女前同玩完女後.,嫖客同妓女都要沖涼.,減少皮膚病同性病的機會
我第一次去玩就中JJ炎,命中注定我要專一.........冇得玩.........都是一個好教訓,唔係以為冇事就上得山多終遇虎!

引用:
原帖由 reallypoor 於 2008-12-6 02:14 發表
多謝師兄回覆
其實我開頭都唔係好知自己重招, 睇左普通科開頭同我講自己去藥房買aldora (應該係你地所講既3M), 但佢都refer我去睇專科...去度睇專科佢話揸藥成效不太好, 建議我用冷凍, 但佢冇同我講可以用電灼 ...
你15/F 驗三曰就知結果,我(玩完五個月後)驗咗愛滋、梅毒、淋病和疱疹抗體連診金要千七蚊!
係貴,但快過政府,早知結果早安心同埋DR.HO超好人!我上咗去三次問長問短他都一律照答!

唔係既..........

唔係既..........係大陸既囡囡性知識缺乏.,加上好多大陸人唔戴袋打真軍.,加上你係初哥(最易中招).,叫雞係一的五十幾歲的單身漢鋌而走險.,你咁後生.,上多的夜校興趣班.,媾多的正經女仔咪得羅

相關搜索目錄: 性知識

唔係既..........

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-7 04:12 發表

我第一次去玩就中JJ炎,命中注定我要專一.........冇得玩.........都是一個好教訓,唔係以為冇事就上得山多終遇虎!
唔係既..........                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        唔係既..........係大陸既囡囡性知識缺乏.,加上好多大陸人唔戴袋打真軍.,加上你係初哥(最易中招).,叫雞係一的五十幾歲的單身漢鋌而走險.,你咁後生.,上多的夜校興趣班.,媾多的正經女仔咪得羅

唔好睇小中醫

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-6 22:48 發表

唔好睇小中醫.,西醫係流感方面可以打針.,食藥丸方便.,同可以開刀.,中醫其實好勁.,不過香港人太忙.,中意睇西醫咋

想問在私家驗到中招,私家診所用不用向衛生署通報?

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-7 12:11 發表
想問在私家驗到中招,私家診所用不用向衛生署通報?
一般野當然不會向衛生署通報, 邊有咁得閒...
愛滋就可能會.

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-7 09:08 發表
唔係既..........                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        唔係既..........係大陸既囡囡性知識缺乏.,加上好多大陸人唔戴袋打真軍.,加上你係初哥(最易中招).,叫雞係一的五十幾歲的單身漢鋌而走險.,你咁後生.,上多的夜 ...
有時候我信一切"整定",我D同事年中上去十幾廿次都冇事,我一次就中JJ炎,"整定"o既......收心養性等命中注定既人出現吧......

經過呢次之後, 我都覺得博唔過

話晒呢d野跟一世, 又有機會影響伴侶, 可以既話都係發展其他嗜好吧

以前唔知原來帶晒袋, 去澳門d叫做高級既場會安全d, 點知都中招......

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-7 04:07 發表

我巳睇過15/F ,好了七、八成,想知中醫可以怎樣輔助(條)理身體?
我之前食太多藥, 又減薪又裁員又中招, 結果好易返發, 又易感冒, 又訓唔到, 中醫幫我訓到覺先

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-7 16:43 發表

有時候我信一切"整定",我D同事年中上去十幾廿次都冇事,我一次就中JJ炎,"整定"o既......收心養性等命中注定既人出現吧......
我味又係, 同事玩十年都冇事, 我只係沖涼(囡囡用下面洗), 又有沖涼液, 我又推開, 佢又無傷口, 都中皰疹, 我都唔明

用下面洗好危險架.,有體液架

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-8 00:21 發表

我味又係, 同事玩十年都冇事, 我只係沖涼(囡囡用下面洗), 又有沖涼液, 我又推開, 佢又無傷口, 都中皰疹, 我都唔明
用下面洗好危險架.,有體液架.,用對波洗嗎

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。