推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

我都想同我老婆試下3p!!!!

咁多人你老婆咪要俾人輪成晚?  不過一定好多好多高潮
引用:
原帖由 raymond98 於 2010-2-19 18:01 發表
妻最多玩一對四,她成個散晒,睇見隻西陰唇紅腫.內裡不斷流精來.睇見心痛,但見到妻不斷比人玩樂,睇見妻高潮一浪摺一浪,非常開心.

真係爽哩個 Topic ...

獲得大癡漢帝國認證的 best topic !!!

Support !!!

祈願大癡漢帝國陸海軍 集團
武運長久 萬世千秋 八紘一宇、萬世一系

皇國ノ興廃此ノ一戦ニ在リ、各員一層奮勵努力セヨ

引用:
原帖由 3L超級呃女王 於 2010-2-19 19:04 發表
你老婆點樣睇先?
亦正亦邪

試下,玩過你老婆可能會上癮
引用:
原帖由 3L超級呃女王 於 2010-2-19 19:04 發表

女人如果水多,可以好大食,3 Q先夠侯

同幾多Q無關,最緊要係每Q可以砌幾耐,如果每Q都係得幾分鐘,十Q都無用啦
引用:
原帖由 chiugor 於 2010-2-22 14:56 發表
女人如果水多,可以好大食,3 Q先夠侯

除左輪流砌之外,其實可以玩下輕微SM,例如凌辱下老婆有時都幾興奮架我就玩過幾次
引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-2-17 13:57 發表

佢都係暗示叫我玩3對1....

暫時都係2對1多...... 

咁你老婆有無HIGH到尿到瀨埋出黎?  下次試下玩SM重刺激
引用:
原帖由 熟男 於 2010-2-22 17:37 發表

仲會潮吹

我就同老婆玩過幾次SM,都幾刺激好玩  叫個衰婆扮狗幾過癮

玩下輕微SM,例如凌辱下老婆有時都幾興奮 ...

good way !

Support !!!!

祈願大癡漢帝國陸海軍 集團
武運長久 萬世千秋 八紘一宇、萬世一系

皇國ノ興廃此ノ一戦ニ在リ、各員一層奮勵努力セヨ

係有其中一個朋友好鐘意玩SM,佢有好多好多架生   真係咩野款都有
有次我地一齊玩佢就叫我老婆試下玩下我老婆未試過就想玩下 不過我老婆就講明唔可以玩打佢、傷害到佢個d玩意
結果個frd就諗左個係精神凌辱老婆既玩法
主要道具都係條狗圈
佢要我老婆除清光好似狗咁爬係地下到,再用條狗圈拉住佢行 根住就當然係要老婆好似狗咁爬係地下到同我地吹蕭
引用:
原帖由 remyred 於 2010-2-22 19:10 發表

點扮狗先??扮狗爬?扮狗叫?帶狗圈?
我真係好興趣知,pm話比我知。

最過癮係玩之前佢灌左唔小啤酒俾我老婆飲,玩左無耐
我老婆就好急要去廁所
但係個frd都唔俾我老婆起身
要好似狗咁拖佢去廁所

最刺激係去到廁所都唔俾我老婆用廁所同企起身,同我老婆講狗係咁爬係到柯

根住重叫我同佢一齊企係老婆後面睇住佢瀨出黎

結果我老婆真係忍唔住,就係我地2個前瀨出黎

我都係第一次睇住女人瀨尿
原來真係幾刺激下 好似睇4仔咁

不過我老婆就慘啦,佢話好醜,俾人地睇住佢瀨尿,醜到面都紅晒

睇就過癮,老婆瀨完之後又要沖左d尿  同埋同老婆洗乾淨先可以再玩
不過老婆事後就話個感覺好似俾人凌辱咁,好醜但係有莫名其妙既興奮同高潮
引用:
原帖由 大小小 於 2010-2-22 23:30 發表
係有其中一個朋友好鐘意玩SM,佢有好多好多架生   真係咩野款都有
有次我地一齊玩佢就叫我老婆試下玩下我老婆未試過就想玩下 不過我老婆就講明唔可以玩打佢、傷害到佢個d玩意
結果個frd就諗左個係精神凌辱老婆 ...

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 大小小 於 2010-2-22 15:40 發表
最過癮係玩之前佢灌左唔小啤酒俾我老婆飲,玩左無耐
我老婆就好急要去廁所
但係個frd都唔俾我老婆起身
要好似狗咁拖佢去廁所

最刺激係去到廁所都唔俾我老婆用廁所同企起身,同我老婆講狗係咁爬係 ...
嘩﹗玩到咁激真係唔多人接受到。

相關搜索目錄: 啤酒
既生科拿,何生奧雲﹗

其實又唔係真係咁激,都無用到SM工具,只不過用左個狗圈咁大把
引用:
原帖由 科拿仔 於 2010-2-23 13:58 發表
嘩﹗玩到咁激真係唔多人接受到。

我都係鍾意正常2男1女既3p,男既輪流插女人,女人一路比人插一路唅住另一條尻,睇住個女人高潮一浪接一浪,就大家都最開心喇。

《淫照/AV片》!好像沒有啊!!別吹水,別做故仔了!!!!!!!!

no no no no no

引用:
原帖由 james3504 於 2010-2-23 09:32 發表
我都係鍾意正常2男1女既3p,男既輪流插女人,女人一路比人插一路唅住另一條尻,睇住個女人高潮一浪接一浪,就大家都最開心喇。
哈,咁其實點先為止「唔正常2男1女既3p」?
既生科拿,何生奧雲﹗

師兄,咁正..不如post 相俾大家睇吓!

上次係蒸氣浴室就係咁玩....入去之前仲影左相, 不過係影我自己KAKA~, 老婆同FD都唔肯影~ [/quote]

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。