推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

始終香港交通有份親切感、tomytec 或者日本其他廠無乜機會出 so貴D都要入、

至於位狂人兄嚟、因有其他玩家轉載哩度條link 在另一討論區、所以知道。而狂人兄入咗好多貨自己玩又唔可以話佢錯, 希望唔好入咗再用嚟炒賣就好了。

Anyway 只要大家禮貌地討論就歡迎
引用:
原帖由 xsaix 於 2010-5-9 03:29 發表

今日睇依度....實在俾我太多驚喜了,
香港車終於有出
仲要見到個貨櫃狂人 $_$

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-5-9 20:13
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-5-9 20:13
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-5-9 20:13

暴走之魚Blog更新,今次主要更新N規建物:

Tomytec復刻街並5,建物錢湯、消防署及銀行

Tomix 4026 住宅

Tomix 4048 弧型大廈

Tomix 4062 7-11便利店

得閒入來看看  <<< 暴走之魚Blog >>>

相關搜索目錄: 銀行
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-5-9 20:14
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-5-9 20:14
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-5-9 20:14

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-5-9 20:19
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-5-9 20:19
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-5-9 20:19

紅燈籠

SCANIA 消防車

On Comparison
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-5-9 21:03
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-5-9 21:03
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-5-9 21:03

新人報到,用唔到batman007用batman000
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 -20 文不對題 2010-5-10 00:35
  • 冰河 威望 -20 文不對題 2010-5-10 00:35
  • 冰河 體力 -20 文不對題 2010-5-10 00:35

is it tomytec product???i can't see anywhere

tomytec also??? where ca buy it ?? thank you~~~

引用:
原帖由 taken 於 2010-5-9 15:35 發表
?TTA4J6LBHHpSUVP9

?ib_____D ...
首先,多謝taken兄帶領我來這裡(原來我呢到都有account真係唔記得左...)
心諗TD果度靜過水,真係灰;原來呢度先係新基地!

嘩,點講好呢,只能用一個字來形容,就是"感動"!!
我諗香港車係好多人的夢想吧,會想幾年前TD第一版樓主已經預言香港車,估唔到今日終於來臨了!!
哈哈,明天去看看希望仲有啦。

引用:
原帖由 batman000 於 2010-5-9 23:18 發表

tomytec also??? where ca buy it ?? thank you~~~
呢個好像是F-toys的建設機械2

引用:
原帖由 taken 於 2010-5-9 12:16 發表
見到youtube 有d 好野, Take a Look All Fans

http://www.youtube.com/watch?v=5-A4WSId3RI

http://www.youtube.com/watch?v=TTimEQAoTvI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=xGl5WdYmj4 ...
小弟都買了一套富山, 但係要整到片中咁大製作, 真係金錢同空間上未能配合

師兄呢張搞到好似紅隧入口XD

香港1比150果架車頭由"SCANIA" LOGO轉左"FIRE"-.-
兩道門中間又冇左清防署LOGO
令我有D懷疑冇拎到LICENSED
不過ANYWAY 佢個升降台有得郁 手工都接受到
計落都真係買得落

my old job~~
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-5-11 00:19
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-5-11 00:19
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-5-11 00:19

引用:
原帖由 MoeSzyslak 於 2010-5-10 01:56 發表

呢個好像是F-toys的建設機械2
thank you Sir~~

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-5-10 20:08 發表
http://byfiles.storage.live.com/y1pfhfbMtlZhsk7Acxhs9ymjn2f1gvrR0eX4YiUcpZr4uwcA0x13qNWpZEATW2Z5iLWiIGxf7EI6LU
香港1比150果架車頭由"SCANIA" LOGO轉左"FIRE"-.-
兩道門中間又冇左清防署LOGO
令我有D懷疑冇 ...
如果有買Licence 就唔止咁的價錢

引用:
原帖由 kimsin 於 2010-5-10 20:40 發表

如果有買Licence 就唔止咁的價錢
right~~~

Re:  MoeSzyslak

當初有1/150 九巴時我已e-mail 俾80m 叫佢地出本地小巴的士等,依家美夢成真了

但仲有好多車款未有如郵政車、中電維修車、學童小巴等

希望日後有售、當然技術要再努力啦! 想要什麽車款可試下e-mail to 80M 俾D意見。

TD 自升級後時常上唔到...所以我多數新的資料會放哩到先及多。

[url=http://hk.rd.yahoo.com/blog/mod/art_title/*http://hk.myblog.yahoo.com/leunghowai911/article?mid=2698]1比150香港消防車雲梯[/url] XD
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-5-11 22:02
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-5-11 22:02
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-5-11 22:02

依家沒有多d時間攪情景了。因為做了爸爸

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-5-11 22:03
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-5-11 22:03
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-5-11 22:03

very good pal

great~~~ good job~~~

run other page

i want 1/150

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。