推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

yes, 買Licence 就唔止咁的價錢...

so mini bus, taxi ..is no LOGO

回復 596# 的帖子

N-gauge展覽館?

星星行為你在五月底搬咯, 到六月三四號左右大家就要去葵涌入貨了, 雖然地方隔涉, 但可能仲多選擇.

搬去葵涌邊到?有無詳細地址? 可能租金太貴做唔住了

記得初玩tomytec時大部份都喺嗰到入貨  嗰時信和好似都末有哩D野賣

如果喺旺角樓上鋪開可能會好D、如果我有資金都想開返間可惜無錢...

消防車升降台

平放個台係有d唔o岩位

但係升高左個台就好正
而且仲+埋d油壓位(perfect)
台底仲可以360度旋轉

個人少少評價:
                 呢架抵買過雲梯車 仲有tomytec係冇出過呢種消防車 仲有一樣好過tomytec既地方係佢用有光澤既油 唔似tomytec果隻flat colour 所以感覺上唔會好膠
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-5-12 23:15
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-5-12 23:15
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-5-12 23:15

平放個台係有d唔o岩位、Yes, 個接位如果做開d就無事, 可惜...

引用:
原帖由 taken 於 2010-5-12 10:16 發表
yes, 買Licence 就唔止咁的價錢...

so mini bus, taxi ..is no LOGO
終於買了 mini bus同 taxi了!!真開心
不過架的士都有 logo寫住 "TAXI"渦,係無車入面個圓形燈,我以為係太細做唔到添

引用:
原帖由 MoeSzyslak 於 2010-5-13 00:17 發表

終於買了 mini bus同 taxi了!!真開心
不過架的士都有 logo寫住 "TAXI"渦,係無車入面個圓形燈,我以為係太細做唔到添h:" />
係冇部車o既牌子呀...taxi並不是logo
警車消防車都係...得警察2字..冇logo...而且警車應該係benz...都冇benz個星星logo

No pay 拉臣 fee ma , anyway this set car is good for me

waiting next series.  post office, School bus , 中電..etc

引用:
原帖由 taken 於 2010-5-12 09:23 發表
搬去葵涌邊到?有無詳細地址? 可能租金太貴做唔住了h:" />h:" />

記得初玩tomytec時大部份都喺嗰到入貨  嗰時信和好似都末有哩D野賣

如果喺旺角樓上鋪開可能會好D、如果我有資金都 ...
XX玩具有限公司: 葵涌XX道4-30號, XX工業中心9樓
Tel: XXX0 2206-8
E-mail: [email protected]

地點偏遠, 但咁樣可能價錢會較便宜

相關搜索目錄: 玩具
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 -20 違規內容 You can pm the name & add. 2010-5-13 14:35
  • 冰河 威望 -20 違規內容 You can pm the name & add. 2010-5-13 14:35
  • 冰河 體力 -20 違規內容 You can pm the name & add. 2010-5-13 14:35

引用:
原帖由 reeves 於 2010-5-13 09:30 發表

XX玩具有限公司: 葵涌XX道4-30號, XX工業中心9樓

係咪真係有零售架

引用:
原帖由 reeves 於 2010-5-13 09:30 發表

補番D交叉
冰河大大,咁樣做無犯規掛?
本帖隱藏的內容需要積分高於 50 才可瀏覽

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 我很認同 2010-5-13 23:34
  • 冰河 威望 +5 我很認同 2010-5-13 23:34
  • 冰河 體力 +5 我很認同 2010-5-13 23:34

上個月係188到竟然俾我搵到佢
俾我加左料 有冇人發現到我改左D咩??

同場加映準備加工既MLRV
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-5-13 23:34
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-5-13 23:34
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-5-13 23:34

引用:
原帖由 JRFANS 於 2010-5-13 06:31 發表

係咪真係有零售架
我諗為你阿姐唔會呃人呱, 我問到明係咪有零售架, 放心

引用:
原帖由 kimsin 於 2010-5-13 09:35 發表

補番D交叉
冰河大大,咁樣做無犯規掛?**** 本內容被作者隱藏 *****
睇中原地圖由大窩口MTR行過去都唔係好遠, 有巴士就再近啲.

估唔到入黎一個月到就被扣兩次分, 不過扣左分又唔覺有乜影響, 儲多啲分等扣先得

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-5-12 20:43 發表
個人少少評價:
                 呢架抵買過雲梯車 仲有tomytec係冇出過呢種消防車 仲有一樣好過tomytec既地方係佢用有光澤既油 唔似tomytec果隻flat colour 所以感覺上唔會好膠
冇錯, d油有光澤即刻加晒分

衝呀,搶呀

tomytec 真係幾似流泯

Car 10 同11都未出就...

car 12

Bus 16 舊7E

96MC

電動 * LR44=鈕電池

相關搜索目錄: 電池
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-5-13 23:35
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-5-13 23:35
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-5-13 23:35

引用:
原帖由 reeves 於 2010-5-13 21:59 發表
估唔到入黎一個月到就被扣兩次分, 不過扣左分又唔覺有乜影響, 儲多啲分等扣先得
貼多啲圖給大家分享可加分!

oh sorry pal 令你扣了分, 比較敏感的地址、鋪名等都係用PM

不過好似遠咗d... 咁遠唔多人流喎

引用:
原帖由 kimsin 於 2010-5-13 22:37 發表
衝呀,搶呀

car 12

...
有架車好似係hk的士型號XD

引用:
原帖由 冰河 於 2010-5-13 15:38 發表

貼多啲圖給大家分享可加分!
咦版主你有冇玩開呀?

引用:
原帖由 reeves 於 2010-5-14 19:52 發表

咦版主你有冇玩開呀?
我已冇玩車N年了!
因為屋企冇位放……

引用:
原帖由 kimsin 於 2010-5-13 14:37 發表
衝呀,搶呀

car 12

...
唔知架電動車係咪可以行指定路線呢?

引用:
原帖由 reeves 於 2010-5-14 23:47 發表

唔知架電動車係咪可以行指定路線呢?
這個行車系統有很多疑團,但相信可以肯定它的身價一定.......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。