推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

引用:
原帖由 普通的陌生人 於 2012-10-16 21:42 發表
Hea dup同飛鐘令人卻步
只怪太旺場
同意。
我都係常客,但真係試過比人飛鐘,都唔止一次啦,所以都少去囉。
其實客人早左出黎,Ada知o既,了解吓,就知道係咪技c問題啦,女係你的,你點可以話客唔講你就唔知呢。

Peter師兄,我估呢D可能係booking問題。 不過Ada收到架啦! 佢一定會改善鵅I :)

回復 601# 的帖子

知都辯吾知
其實市場力量才能改變現實,大部人不當一回事時,那只好說這間場服務的對像不是我們,不用可惜

Ada,你睇我]D師兄幾重視呢個問題! 你知點做啦! 千其唔好令我]失望呀! :)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-22 08:50 發表 Ada,你睇我]D師兄幾重視呢個問題! 你知點做啦! 千其唔好令我]失望呀! :)
我在這未試過飛鐘
可能因為我每次都會同bg comfirm 一下造到幾點
依道間間房個鐘都唔同畤間嫁

Itplay師兄,其實我都未試過,不過可能我D時間預得好鬆啦,所以就算之後有booking緊接,我都時間充足!:)

從我拆伙到而家 一直都有人唯恐天下不亂,我日日都在公司 唯一希望每個客人,開心而來、满意而歸,身為老板娘收到飛鐘消息 一定會跟進。。

Ada 你自N在可能範圍內跟進
抱平常心 不必視一些意見為
搞亂  大家尚诚懇交流。
God's mill grinds slow but sure.

回復 608# 的帖子

白貓兒師兄說得對。
可能真有少數人在搗亂,但Ada應明白,大多數人在這裡都是說說感受而已。

感受總會有主观成份
即或对自己有礞ㄖQ  亦可從容面对
支持老闆娘的會員也不用太緊張
能与之在讚譽和批評中同行
落落大方。
God's mill grinds slow but sure.

哦  原來Sandy就是。。。
哈 她轉回九龍區來此我未及來同佢打個招呼。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-10-22 16:33 發表
哦  原來Sandy就是。。。
哈 她轉回九龍區來此我未及來同佢打個招呼。
今日上去俾佢K左一身
出門時見個位短髮美女坐於大廳,有冇師兄知道呢位美女點稱呼呢?

引用:
原帖由 普通的陌生人 於 2012-10-22 17:17 發表

今日上去俾佢K左一身
出門時見個位短髮美女坐於大廳,有冇師兄知道呢位美女點稱呼呢?
您好陌生人師兄,係coffee妹妹

貓兄,原來Sandy又係你的舊相識! 你的人面真廣!:)

引用:
原帖由 Ada2011 於 2012-10-22 17:39 發表 您好陌生人師兄,係coffee妹妹
哦〜原來佢就係眾師兄口中麍人兒coffee妹,有機會試下book coffee妹妹先,體驗下有咩咁迷到師兄門。

陌生人師兄,睇薛]好快會係上面撞到囉喎!:)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-22 19:24 發表 陌生人師兄,睇薛]好快會係上面撞到囉喎!:)
係!?唔通你今日都上左去?

陌生人師兄,唔係! 不過你都變成常客啦嘛,咁好易撞姐!:)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-22 20:07 發表 陌生人師兄,唔係! 不過你都變成常客啦嘛,咁好易撞姐!:)
咁點先可以相認呀

如果我在{的話,是不難估的! 哈哈哈!

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-22 20:36 發表 如果我在{的話,是不難估的! 哈哈哈!
下星期睇下有冇機會見一見

一定有機會的! :)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-22 21:53 發表 一定有機會的! :)
James兄有冇諗住搵邊個K

引用:
原帖由 普通的陌生人 於 2012-10-22 22:38 發表 James兄有冇諗住搵邊個K
James兄只搵RubyK......

哈哈哈! 原來你冇追post! 我只找Ruby一個的!:)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。