推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

玩埋她後門

oh ..................need more KY la .................

祈願大癡漢帝國陸海軍 集團
武運長久 萬世千秋 八紘一宇、萬世一系

皇國ノ興廃此ノ一戦ニ在リ、各員一層奮勵努力セヨ

好羨慕佢哋呀
引用:
原帖由 raymond98 於 2010-3-11 15:05 發表
我問過玩樂妻D朋友,喜歡妻那樣好?他們說,她同一般人妻冇分別,身材一般,但玩起來有分別,我哋喜歡同亞嫂玩,因她很而起水,比人D快還多,下面又窄,可以內射/肛交,我哋玩過很多女人,亞嫂下面比一般女人窄D,但最 ...

我就最怕玩後門 一D都唔好玩
引用:
原帖由 MakiGoto 於 2010-3-10 20:10 發表
玩埋她後門

oh ..................need more KY la .................

http://lh6.google.com/fisherwy/R7HeHGqosYI/AAAAAAAANa4/8-q4g ...

引用:
原帖由 大小小 於 2010-3-5 16:28 發表
不如係到搵D朋友幫下手,一星期一次幫手餵飽你老婆,6至7人足夠輪你老婆成晚,包佢飽成個星期

我老婆前日俾人輪..... 一前一後..

我企係度睇... 搵唔到位入..

hha...我都好鍾意~~我地成日搵人搞野

見老婆含住個fd大賓賓, 未吊先興奮∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼

最興奮係睇住朋友碌野對準老婆個西, 又想睇個心又有D唔想
引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-3-26 09:07 發表
見老婆含住個fd大賓賓, 未吊先興奮∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼

引用:
原帖由 大小小 於 2010-3-26 12:42 發表
最興奮係睇住朋友碌野對準老婆個西, 又想睇個心又有D唔想

但係又見老婆個西浸哂,d水令令地... 又唔想阻老婆開心wor... 

係呀,通常老婆口就話好醜、唔好  但係下面就出晒水
睇住D FRD 將佢碌野對住老婆隻西,根住好快就一下到底插到老婆最入個到就知佢有幾多水,幾興奮
引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-3-26 12:49 發表

但係又見老婆個西浸哂,d水令令地... 又唔想阻老婆開心wor... 

引用:
原帖由 大小小 於 2010-3-26 12:54 發表
係呀,通常老婆口就話好醜、唔好  但係下面就出晒水
睇住D FRD 將佢碌野對住老婆隻西,根住好快就一下到底插到老婆最入個到就知佢有幾多水,幾興奮
exactly, 人地同佢口交, 佢又話好醜vi vi wa wa.... 但又開哂腿咁俾人食... 真係頂佢.......

正常, 都真係俾人地插緊時 口就話唔好,不過對腳就夾到人地實一實
引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-3-26 16:00 發表

exactly, 人地同佢口交, 佢又話好醜vi vi wa wa.... 但又開哂腿咁俾人食... 真係頂佢.......

引用:
原帖由 大小小 於 2010-3-26 16:04 發表
正常, 都真係俾人地插緊時 口就話唔好,不過對腳就夾到人地實一實

梗係覺得佢俾人地吊時enjoy d....

唔知點解...

因為人地有屌你老婆時會出盡全力去砌你老婆,相反你自己就未必會出盡全力去砌啦,可能好似交功課咁
引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-3-26 16:26 發表

梗係覺得佢俾人地吊時enjoy d....

唔知點解...

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 大小小 於 2010-3-26 16:42 發表
因為人地有屌你老婆時會出盡全力去砌你老婆,相反你自己就未必會出盡全力去砌啦,可能好似交功課咁

di... 等我今晚出盡全力去砌先...

相關搜索目錄: 功課

砌完自己老婆.....      搵日要盡力砌返個FD老婆先... 或者兩PAIR一齊玩

会!!!!!!!!!!

2家4口 group sex ...................jam 下 , 交流下

出色的合作 !!!'''

Support !
祈願大癡漢帝國陸海軍 集團
武運長久 萬世千秋 八紘一宇、萬世一系

皇國ノ興廃此ノ一戦ニ在リ、各員一層奮勵努力セヨ

引用:
原帖由 10022 於 2010-3-31 16:16 發表
砌人哋老婆係好大壓力,一來怕太興奮刺激,會早洩。二來又怕太緊張碌鳩唔夠硬。三來怕耐力唔夠,餵唔飽人哋老婆,令人哋失望。
砌人哋老婆, 反而唔理太多佢感受, 因為.. 唔係自己老婆~~~~~~~~~~~

我會特別用力砌~~~~~~~~~~~ 唔駛錫住 ~~~~~~~~~~~

所以你老婆俾人砌時會特別有高潮同興奮就係咁解
因為可以砌人地老婆 個個都會出`盡全力啦
引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-4-1 09:25 發表

砌人哋老婆, 反而唔理太多佢感受, 因為.. 唔係自己老婆~~~~~~~~~~~

我會特別用力砌~~~~~~~~~~~ 唔駛錫住 ~~~~~~~~~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。