推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

Hi 我第一次

除左女上之外,女下等其他動作就唔可以最快有高潮,最舒服,最易有潮吹

番黎喇我..IRIS今日幾點放工呢?

引用:
原帖由 freedom50 於 2010-12-14 16:01 發表
除左女上之外,女下等其他動作就唔可以最快有高潮,最舒服,最易有潮吹
我諗都唔係既。
要睇個女既平時容唔容易噴水。個G點鶱銕蛂C
我女人就要我用黃金二指先得。因為佢個G點要手指彎彎地先摸到。
用細佬去唔到。

可能我短啦

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-14 16:05 發表
番黎喇我..IRIS今日幾點放工呢?
你去左邊?差不多要收工拿

iris咁易濕,應該乜野花式都可以有高潮,唔使淨係女上同狗仔既!

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-14 16:08 發表
iris咁易濕,應該乜野花式都可以有高潮,唔使淨係女上同狗仔既!
絕對同意,

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 16:06 發表

你去左邊?差不多要收工拿
出左去做野囉..咁快..唔係5點半先收工咩?

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-14 16:06 發表

我諗都唔係既。
要睇個女既平時容唔容易噴水。個G點鶱銕蛂C
我女人就要我用黃金二指先得。因為佢個G點要手指彎彎地先摸到。
用細佬去唔到。

可能我短啦
我不知你老婆,我開始都無,但第一次及初其都是老公用手指我才會有....後來慢慢就不用手指只是JJ的磨擦就會噴水....其實應該說當嘗試過後就日子有功.....當然女人不能忍...因為女人給男人不斷磨擦到正確位置時.會有好像急尿的感覺....開始我都不知道.....後來我盡量放鬆和享受哪一刻後.我就明白原來潮吹前是會有這正常反應的

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-14 16:10 發表

出左去做野囉..咁快..唔係5點半先收工咩?
還要回家照顧小朋友和老公

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 16:13 發表

我不知你老婆,我開始都無,但第一次及初其都是老公用手指我才會有....後來慢慢就不用手指只是JJ的磨擦就會噴水....其實應該說當嘗試過後就日子有功.....當然女人不能忍...因為女人給男人不斷磨擦到正確位置時.會有好 ...
但其實講緊..潮吹噴出黎既水..根本上就係尿..唔係西水..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 16:15 發表

還要回家照顧小朋友和老公
哦..介唔介意講下你d小朋友幾大?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 16:13 發表

我不知你老婆,我開始都無,但第一次及初其都是老公用手指我才會有....後來慢慢就不用手指只是JJ的磨擦就會噴水....其實應該說當嘗試過後就日子有功.....當然女人不能忍...因為女人給男人不斷磨擦到正確位置時.會有好 ...
係呀。我老婆開頭都係咁。
我用手指攪到佢話頂唔順。開頭佢要我停,佢就係忍。
之後我唔俾佢整停我。再開大D佢對腳,再用手指勁插。
之後就有噴水喇。佢依家不知幾鐘意玩。

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-14 16:17 發表

但其實講緊..潮吹噴出黎既水..根本上就係尿..唔係西水..
可以咁講。但係夠high就得喇。

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-14 16:17 發表

哦..介唔介意講下你d小朋友幾大?
14/12/10 系三位小朋友

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 16:21 發表

每2年生一個..都幾辛苦wo..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 16:21 發表

嘩,兩年一個,都幾生得喎。
你老公都好勁呀。

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-14 16:23 發表

每2年生一個..都幾辛苦wo..
我們兩個都好咸濕呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 16:24 發表

我們兩個都好咸濕呀
正常都係嫁喇..咁有冇預埋我先??

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-14 16:24 發表

嘩,兩年一個,都幾生得喎。
你老公都好勁呀。
以前就勁....我要走啦.....拜拜男人.........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 16:26 發表

以前就勁....我要走啦.....拜拜男人.........
88喇  irisc9....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 16:26 發表

咁搵多D人去餵你啦。哈哈
遲D再傾啦。886。

我又報名...

我又報名

IRIS, 你D相好正呀!!!

餵飽iris兵團報到

餵飽iris兵團 報名表
1.renrenlee
2.phowong
3.森巴6號
4.bigbig_hk
5.x豪
6.philips331..........馬高
7.ray2233
8.leo7970
9.freedom50
10. ah_b

Iris姐,兵團已經發發聲扯晒旗等你啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。