推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

Itplay師兄,都係你了解我! :)

回復 627# 的帖子

勿無聊灌水
再犯N把你禁言
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-22 22:46 發表 哈哈哈! 原來你冇追post! 我只找Ruby一個的!:)
我都有打算,只搵ruby一個

陌生人師兄,原來你同小弟一樣咁識欣賞Ruby。 講真,Ruby無論樣貌、身形、骨技及熱誠都是一級的。 我和她亦非常合得來,每次給她按骨和跟她傾計,都是人生一大快事!:)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-23 11:58 發表 陌生人師兄,原來你同小弟一樣咁識欣賞Ruby。 講真,Ruby無論樣貌、身形、骨技及熱誠都是一級的。 我和她亦非常合得來,每次給她按骨和跟她傾計,都是人生一大快事!:)
我都係俾佢有骨吸引住

回復 630# 的帖子

第一次上去,試髐p芬,非常舒服。
我都想試下Ruby,請問佢番咩時間?

陌生人師兄,完全理解!:)

Shy師兄,我估她一般中午十二時左右返,不過都係打定電話做booking好D囉!:)

引用:
原帖由 shy 於 2012-10-24 04:53 發表 第一次上去,試髐p芬,非常舒服。我都想試下Ruby,請問佢番咩時間?
邊Part舒服先要搵 ruby最好都係book左先,呢度有幾位師兄都係佢fans黎架。

回復 632# 的帖子

shy Ching 你就好吖,我始終同小芬緣慳一面!!!

回復 593# 的帖子

睇黎Ruby非常受歡迎,搵佢真係要有緣...

呢排RUBY咁多人搵呀   又多左新師兄都搵RUBY~~

之前好似有位師兄係 小芬 既忠實FANS來~

下星期我又要出去揼下先~~~ 睇下今次照舊coffee

定試下比其他 靚女 揼先   好多其他選擇......ruby , 小芬, 水晶.....

期待下星期來臨

相關搜索目錄: 水晶

引用:
原帖由 馬力2012 於 2012-10-24 15:58 發表 shy Ching 你就好魽A我始終同小芬緣慳一面!!!
小芬的確係一位小美人,一把烏黑及肩翵q髮,加埋一個淡妝,帶著一點鄰家女孩黈薿均A外表相當吸引。(如果冇認錯人的話)
不過手勢就手待確定

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-10-24 19:39 發表 呢排RUBY咁多人搵呀   又多左新師兄都搵RUBY~~之前好似有位師兄係 小芬 既忠實FANS來~ 下星期我又要出去K下先~~~ 睇下今次照舊coffee 定試下比其他 靚女 K先 ...
聽閒coffee轉左個新形象,師兄可以上去睇下

引用:
原帖由 普通的陌生人 於 2012-10-24 19:52 發表
聽閒coffee轉左個新形象,師兄可以上去睇下
我睇曬成個topic 26版post, 卒之決定上去試下..... 打電話想約一個鐘頭後亦無話要book 邊個, 由得老闆話事 老闆話要等多半粒鍾先有房.但係不知半個鐘後老闆打返俾我聽準時有房. 我爭的打的就(講笑)...都要6,7十蚊拉, 我諗都係唔打的, 留返黎俾tips 仲好拉
上到去身水身汗已經遲佐小小, 不過老闆娘都無問題等埋我沖涼, 佢推佐個細細粒女仔入黎, 就係coffee 妹妹
現在的她已是長頭髮了,我樣都無睇過就訓係度, 因為我剛好背對佢睇唔到係乜樣....try my luck 就訓落床度由coffee 妹妹發落

過程不多講了,亦沒有甚麼特別,不想引起其他師兄們不同的幻想
如果她近期真的非常紅的話我非常lucky 輪牌輪到佢, 希望大家多多支持她

coffee 妹妹的骨技有的師兄report 話普通, 但我又唔覺得係, 另外我認同Stan師兄講佢手骨別於其他人 (好似係佢講, 無睇返post查證了)
因為coffee 手細, 係會覺得佢好柔的
我都不認同她以前是紅牌或某些地方非常好的說法,因為我認為以姐姐組黎講, 是可以的, 如果以大師組別黎講, 是爭一班的...老闆娘講她是新手才是對呀, 有進步空間的

正是因為佢那種酮X和GF感覺, 我一定會再來找她的...嘻嘻
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 多謝分享 2012-10-25 12:17
  • 白貓兒 威望 +30 多謝分享 2012-10-25 12:17
  • 白貓兒 金錢 +30 多謝分享 2012-10-25 12:17

小coffee 就像espresso,色香味俱全,
會令人上癮。
如果怕苦,小coffee 會請你吃糖的

佢有請我食糖 一粒extra唔夠我同佢講我平時都食兩粒哈哈

我愛飲拿鐵

但她像份double shot

引用:
原帖由 dick55 於 2012-10-25 13:13 發表

你下次直接上去啦, 一定會有房, 信唔信由你?  
Dup dup 下聽到有個叫唔係化。之後走佐。 我以為無房

佢每次都請我食兩粒

引用:
原帖由 dick55 於 2012-10-25 13:13 發表 你下次直接上去啦, 一定會有房, 信唔信由你?  
房通常都有,但你就未必搵到心儀技師啦

引用:
原帖由 indicator 於 2012-10-25 15:14 發表
佢每次都請我食兩粒
過期偉哥黎? 我咁樣問佢 哈因為無料到哈哈

引用:
原帖由 indicator 於 2012-10-25 14:55 發表 小coffee 就像espresso,色香味俱全,會令人上癮。如果怕苦,小coffee 會請你吃糖的
師兄咁講,小弟都要試試。

要喇要喇,一試難忘。
熱咖啡,咖啡熱,啊啊

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 普通的陌生人 於 2012-10-25 15:47 發表 [url=http://forum.timway.com/f/redirect.php?goto=findpost&pid=18262665&ptid=591303][/
師兄咁講,小弟都要試試。
Expresso 我鍾意走奶  卡布其諾似佢 有得拉花

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。