推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

見到老婆俾人狗仔式從後入... 不是味兒~~~~ 佢好淫蕩....

引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-4-5 23:42 發表
見到老婆俾人狗仔式從後入... 不是味兒~~~~ 佢好淫蕩....
如果扮埋強姦就更high~
亦正亦邪

我最鐘意睇老婆俾人用狗仔式從後插入呢個姿勢  因為我老婆對奶夠大  俾人用狗仔式抽插時對奶會搖黎搖去  加上佢叫床聲又大,視覺同聽覺上都會覺得好刺激
引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-4-5 23:42 發表

[quote]原帖由 大小小 於 2010-4-8 17:20 發表
我最鐘意睇老婆俾人用狗仔式從後插入呢個姿勢  因為我老婆對奶夠大  俾人用狗仔式抽插時對奶會搖黎搖去  加上佢叫床聲又大,視覺同聽覺上都會覺得好刺激

妳老婆被第個屌緊,你當時會做d咩?觀看,還是一齊搞老婆?

幻想

多數會係前面俾老婆同我吹蕭
引用:
原帖由 林大安 於 2010-4-8 18:41 發表
[quote]原帖由 大小小 於 2010-4-8 17:20 發表
我最鐘意睇老婆俾人用狗仔式從後插入呢個姿勢  因為我老婆對奶夠大  俾人用狗仔式抽插時對 ...

引用:
原帖由 大小小 於 2010-4-8 17:20 發表
師兄咁就真係要見識下囉..................

好耐冇見la各路兄弟, 老婆肯比我拍低d開波相片

回復 53# 的帖子

睇住老婆個種又覺得興奮又覺得醜個樣好特別
引用:
原帖由 ff 於 2010-4-10 10:27 發表
唔怪得咁想老婆俾人吊. 正成咁.

我都問過老婆,試下係網到俾其他網友睇下我地玩3P既情形,可惜老婆唔肯俾其他唔熟既朋友睇,佢話好醜 好似俾人睇住佢俾人輪姦咁 而且又驚人錄低左再放係網到
引用:
原帖由 philips331 於 2010-4-9 00:11 發表

師兄咁就真係要見識下囉..................

回復 1# 的帖子

引用:
原帖由 大小小 於 2010-4-10 17:48 發表
我都問過老婆,試下係網到俾其他網友睇下我地玩3P既情形,可惜老婆唔肯俾其他唔熟既朋友睇,佢話好醜 好似俾人睇住佢俾人輪姦咁 而且又驚人錄低左再放係網到
師兄介紹亞嫂俾我識,一次生兩次熟咪唔洗怕醜囉,
話唔埋亞嫂俾我現場參觀添呀

引用:
原帖由 大小小 於 2010-4-10 09:48 發表

佢啱!玩要玩安全D

佢唔肯同D網友玩,因為怕人亂黎,同D朋友玩一早講好晒咩野玩得咩野唔玩得
例如老婆唔肯玩後門同唔肯俾人內射佢就係驚同網友玩如果人地偷偷雞造造下除左套內射完佢先知就唔好啦
引用:
原帖由 philips331 於 2010-4-12 09:53 發表

師兄介紹亞嫂俾我識,一次生兩次熟咪唔洗怕醜囉,
話唔埋亞嫂俾我現場參觀添呀

係呀 自己點玩都好 但係如果俾人偷影左放上網 佢話覺得好似造雞咁 俾人砌完重要係網到俾人不停咁睇
引用:
原帖由 hotpot 於 2010-4-12 13:16 發表

佢啱!玩要玩安全D

引用:
原帖由 大小小 於 2010-4-12 07:01 發表
佢唔肯同D網友玩,因為怕人亂黎,同D朋友玩一早講好晒咩野玩得咩野唔玩得
例如老婆唔肯玩後門同唔肯俾人內射佢就係驚同網友玩如果人地偷偷雞造造下除左套內射完佢先知就唔好啦

有D人真係好冇品

如果大家都唔用套,除左唔安全之外,都好似好怪咁  第一個插就緊係無問題,如果之前個射晒D精入去之後,第二個又跟住插入去,入面重係前一個D精  個感覺好怪
引用:
原帖由 raymond98 於 2010-4-12 20:26 發表
好像妻一樣,她同她好友老公玩,妻比他們內射,都冇問題出現過,都玩樂很開心,妻D穴都比他們全部入過晒,全部洞穴都有內射過.我同妻都很開心,他們都玩樂很開心.

引用:
原帖由 raymond98 於 2010-4-12 21:26 發表
好像妻一樣,她同她好友老公玩,妻比他們內射,都冇問題出現過,都玩樂很開心,妻D穴都比他們全部入過晒,全部洞穴都有內射過.我同妻都很開心,他們都玩樂很開心.
全部洞穴都有內射過.我同妻都很開心

認真 HAPPY !!!!!

祈願大癡漢帝國陸海軍 集團
武運長久 萬世千秋 八紘一宇、萬世一系

皇國ノ興廃此ノ一戦ニ在リ、各員一層奮勵努力セヨ

我就覺得好唔衛生
引用:
原帖由 MakiGoto 於 2010-4-18 12:37 發表

全部洞穴都有內射過.我同妻都很開心

認真 HAPPY !!!!!

回復 673# 的帖子

唔衛生又唔安全, 只要其中一人有病, 所有人都有機會中招.

係呀,交換老婆黎砌都係享受個種砌緊人地老婆同睇住老婆俾人砌既刺激,射精入去完全無意思,又唔係想生仔
引用:
原帖由 fksimonhk 於 2010-4-18 13:24 發表
唔衛生又唔安全, 只要其中一人有病, 所有人都有機會中招.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。