推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

尖沙咀 凝樂澗

引用:
原帖由 zerr 於 2011-4-11 23:50 發表 簡潔. 男人最鐘意睇好波. 咁KaKa 同 yoyo都 希望係2x歲la.
應該都係2x歲

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-12 00:57 發表 應該都係2x歲
一個二十頭,另一個二十尾∼同樣好波∼一個sell年輕貌美,另一個sell經驗老到 + 力大無窮∼

引用:
原帖由 zerr 於 2011-4-11 22:37 發表 hehe... 我冇去過Bali.  aero-ching 可唔可以講多少少yoyo lei ? THX沙巴就去過
yoyo既賣點唔係佢個樣,師兄可以將集中力全部送哂係佢對車頭燈度∼ enjoy!!!

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-4-12 02:30 發表

yoyo既賣點唔係佢個樣,師兄可以將集中力全部送哂係佢對車頭燈度∼ enjoy!!!
咁佢樣亦不俗丫.

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-4-12 02:24 發表
一個二十頭,另一個二十尾∼同樣好波∼一個sell年輕貌美,另一個sell經驗老到 + 力大無窮∼
佢都曾經係Bali最年輕嘅技師
我都覺得佢個樣OK, 咁同嘉嘉比就梗係..

回復 655# 的帖子

遲d嚟個 Yoga 雙飛先 (Yoyo + Gaga)! 一次過滿足哂我這個球迷嘅願望

相關搜索目錄: Yoga

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-12 09:07 發表
遲d蟑 Yoga 雙飛先 (Yoyo + Gaga)! 一次過滿足哂我這個球迷巀@望
新潮語.

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-12 09:07 發表
遲d嚟個 Yoga 雙飛先 (Yoyo + Gaga)! 一次過滿足哂我這個球迷嘅願望
I will try this as well. Aero- ching. u first.

引用:
原帖由 zerr 於 2011-4-12 09:23 發表

I will try this as well. Aero- ching. u first.
Yoga is good for your health

回復 656# 的帖子

i am not greedy, i will try Yoyo and Kaka one at at time

年青的有"私家路"

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-12 09:07 發表 遲d嚟個 Yoga 雙飛先 (Yoyo + Gaga)! 一次過滿足哂我這個球迷嘅願望
嘩! 又四條 D 在手 (may be 四個 EE) , 腳震及手軟 la

Yoga 双飛, 一定唔知飛左去边 ....

引用:
你攪到我都心郁郁想做下YoGa tim...........

引用:
原帖由 yanyin_2323 於 2011-4-12 14:05 發表

你攪到我都心郁郁想做下YoGa tim...........
aeroching 果然影響力鉅.

Yoga雙飛係冇可能會實現架喇,別有隱情,
師兄們都係分開mark佢地啦

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-4-12 15:02 發表

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-4-12 15:02 發表
咁神秘........ 睇黎呢位ching都知好多野啵

引用:
原帖由 yanyin_2323 於 2011-4-12 15:13 發表

睇黎呢位ching都知好多野啵
當然啦!

very very interesting, is more better than tvb drama, i will stay tune and see how this drama goes

引用:
Oh! this is a bad news for us......

引用:
這個我可以理解的,以前在Bali都有技師唔肯同寶兒做双飛

引用:
原帖由 itplay 於 2011-4-12 12:47 發表

嘩! 又四條 D 在手 (may be 四個 EE) , 腳震及手軟 la

Yoga 双飛, 一定唔知飛左去边 ....
四條 D 在手? 佢地就只有一條 J (Jack)

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-12 17:27 發表 我有四條 D 在手? 佢地就只有一條 J (Jack)
佢地仲有2隻JOKER~

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-12 16:51 發表

這個我可以理解的,以前在Bali都有技師唔肯同寶兒做双飛
若說169師兄是骨場百曉生也不為過啊

引用:
原帖由 裴公子 於 2011-4-13 11:55 發表

若說169師兄是骨場百曉生也不為過啊
唔知有冇機會見下169ching既盧山真面目........ 等佢爆多d野俾我知

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。