推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

原來佢似卡布其諾,下次叫佢
拉個心花,唔係花心

心花怒放個心花  哈哈

引用:
原帖由 stevecw 於 2012-10-25 20:08 發表 心花怒放個心花  哈哈
Steve兄似乎已經上左引

引用:
原帖由 stevecw 於 2012-10-25 15:11 發表 佢有請我食糖 一粒extra唔夠我同佢講我平時都食兩粒哈哈我愛飲拿鐵但她像份double shot
我都係鍾意 拿鐵~~鮮奶coffe

引用:
原帖由 itplay 於 2012-10-25 21:30 發表 我都係鍾意 拿鐵~~鮮奶coffe
你諗多左啦

引用:
原帖由 indicator 於 2012-10-9 17:33 發表 Chris 兄,怏D上去拉。小Coffee話你好好人,想再見你
Chris c-hing 最近同 coffe 提起你
她話你唔止好好人 仲好施文
幾時再上去見靚女呀

嘩!最近呢度真熱鬧! 頭先上去找Ruby果時都冇見到Coffee個新形象添!

Happy兄,我們真有緣,今日又碰到。 你是否有報告呢?:)

陌生人師兄,睇薛A都做魕O度fans喎!:)

Chris師弟,快D上去啦!

回復 635# 的帖子

真係咁橋,得佢一個得閒

今日上去 try 了小芬. 正如上面 ching 講 小芬的確係一位小美人, 一點鄰家女孩黈薿均A外表吸引.   小芬 bone kill 很好... 健談, 特別是佢既笑聲.... 聽到另人感覺好開心.  

去到時見到 Ruby, Sandy, 走時見到 Coffee.... 下次揀技師有難道了.
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-10-26 06:12
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-10-26 06:12
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-10-26 06:12
你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

引用:
原帖由 s-pimp 於 2012-10-26 00:47 發表 今日上去 try 了小芬. 正如上面 ching 講 小芬的確係一位小美人, 一點鄰家女孩黈薿均A外表吸引.   小芬 bone kill 很好... 健談, 特別是佢既笑聲.... 聽到另人感覺好開心.  去到時見到 Ruby, Sandy, 走時見到 C ...
小芬同coffee兩者擁有特別黈蟢銵A絕對係一試難忘,令人上引。

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-25 22:29 發表 嘩!最近呢度真熱鬧! 頭先上去找Ruby果時都冇見到Coffee個新形象添!Happy兄,我們真有緣,今日又碰到。 你是否有報告呢?:)陌生人師兄,睇薛A都做魕O度fans喎!:)Chris師弟,快D上去啦!
冇法啦,鬼叫我第一次上去就遇到Ruby,俾佢手骨吸引左去。之後上去又見到另外幾位美人,得閒上去望兩眼,咁就做左呢度常客。

Any update BG  list? part time and full time also ok

Now they have Ruby、小芬、Coffee、Sandy&水晶。 They are now all full time. : )

陌生人師兄,我都係被Ruby深深吸引住,所以經常上去! 嘻嘻嘻!

相關搜索目錄: 水晶

講多兩講,心思思又想上行過圈添

回復 663# 的帖子

hey hey no do part time ?

Zerr 師兄,sorry, really not sure about part-times, better call Ada directly on this...

回復 666# 的帖子

THX James c-hing. As I know Hay Hay is local gal, that why wanna try.
I tried Ruby b4, bone skill so gd.

Zerr, ic, in that case, I am pretty sure Hay Hay's bone skill is not as good as Ruby's... : )

To : 陌生人師兄 , James 師兄

我應該下星期會過去啦,今次都係搵coffee啦

估唔到我去過一次coffee記得我既存在,太感動啦

不過陌生人師兄好似上左穩喎,好似揼得都幾密下~ 想升級做忠實fans呀

而且最近呢度好似愈來愈多師兄加入,真厲害

下星期希望唔會撞正coffe放假或無返就好啦,當然我會早一日落定booking先啦

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-10-27 00:38 發表
To : 陌生人師兄 , James 師兄

我應該下星期會過去啦,今次都係搵coffee啦

估唔到我去過一次coffee記得我既存在,太感動啦

不過陌生人師兄好似上左穩喎,好似K得都幾密下~ 想升級做忠實 ...
本身都冇諗住上得咁密,可惜身體唔聽話,條頸又鬼咁痛,咪上去K鬆佢囉
"忠實級"有冇特別待遇架

可能Coffee想俾你睇下佢個新形象,俾D意見

引用:
原帖由 realbbb 於 2012-10-27 07:56 發表
之前傳水晶必在水之戀火紅,但竟然少報告,有冇師兄試過?
Real兄所言甚是,水晶聽聞都幾紅同埋佢手骨都有返咁上下功力,但又真係好少報告……
奇怪奇怪

其實我每次上去,水晶都忙緊,所以佢一定好受歡迎。 不過可能遇茬ㄚY唔寫黈v兄姐!

陌生人師兄,你有冇興趣試鴾臙鼎O?

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-27 10:12 發表
其實我每次上去,水晶都忙緊,所以佢一定好受歡迎。 不過可能遇茬ㄚY唔寫黈v兄姐!

陌生人師兄,你有冇興趣試鴾臙鼎O?
聽Ruby講,水晶手骨同佢不相白仲。好骨手當然想試下啦~但都係隨緣啦,假若ruby放假,試下book 唔book 到傳聞中的大紅人

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。