推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-16 22:54 發表

4號跑第二呀
你條飛我自己都有買

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-16 22:55 發表

賽後報告會紀錄韋生因應步速形勢改為前跟
一D都無按指示去跑,玩馬會D人兼被他玩我

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-5-16 10:55 PM 發表

你條飛我自己都有買
本帖隱藏的內容需要積分高於 16800 才可瀏覽

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-16 22:55 發表

賽後報告會紀錄韋生因應步速形勢改為前跟
馬會大春袋又會如是說 : 韋達並沒有錯 只是臨場形勢對他不利 所以不要翻舊帳 馬迷的沮喪 我很明白 但跑馬本來就是個很難計算的遊戲 相信投注前他們應該理解 <設計對白>
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

本帖隱藏的內容需要積分高於 17200 才可瀏覽

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-16 22:58 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
輸無所謂 , 但咁跑條氣唔順

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-16 22:59 發表

馬會大春袋又會如是說 : 韋達並沒有錯 只是臨場形勢對他不利 所以不要翻舊帳 馬迷的沮喪 我很明白 但跑馬本來就是個很難計算的遊戲 相信投注前他們應該理解 <設計對白>
佢一係搶頭跑重好
有指示留後重推乜春呢 , 你估你超二班咩

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-16 22:55 發表

下次罷馬佢呀?
應該係乜馬都唔買 全面罷買

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-5-16 23:04 發表

佢一係搶頭跑重好
有指示留後重推乜春呢 , 你估你超二班咩
報定案 多條生路走 何樂而不為

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-16 23:07 發表

[Fly]支持 支持[/fly]

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-16 23:08 發表

報定案 多條生路走 何樂而不為
黃汝安實大死佢

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-16 11:07 PM 發表

唔係我買,我最多罷點指馬馬o者

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-5-16 11:12 PM 發表
我都要準備閃去洗白白

誰能代替哥哥地位

由出閘開始 韋生就頻頻回顧 根本全無心意執行賽前公佈指示 結果呢場都係後上馬贏  
人地跑幾快關佢卵事 佢只要疊埋心水依指示drop後
難道冠軍騎師就可以任意違反指示

由5月6日至今四個賽天 徐廄出馬33隻 得6W 4-2nd 3-3rd
簡直神乎奇技

早晨各位

誰能代替哥哥地位

各位早晨 ~  

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-17 09:43 AM 發表
各位早晨 ~  
問我歡呼聲有幾多~~~
問我悲哭聲有幾多

誰能代替哥哥地位

回復 #6744 紅豆沙 的帖子

我笑住回答 講聲我係我

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-17 10:27 AM 發表
我笑住回答 講聲我係我
好野    但好似係講一聲我係我先o岩喎

誰能代替哥哥地位

回復 #6746 紅豆沙 的帖子

居然只爭一個字?

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-17 10:42 發表

好野    但好似係講一聲我係我先o岩喎
正確!

回復 #6748 Air Supply 的帖子

午安呀 春風滿面woh
開心

引用:
原帖由 happypanda606 於 2007-5-17 12:12 發表
午安呀 春風滿面woh
hihi, 有古怪

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。