推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

都係唔冷唔買   
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

飛馬王子 勁 初上1600 甘既場地1:34:8 有前有後彈甩贏

無野揀得上手 當旺角手係度 要番兩隻冷品 吉利大哥 世紀巨星

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-20 17:08 發表

無野揀得上手 當旺角手係度 要番兩隻冷品 吉利大哥 世紀巨星
Jesus Christ Super Star!!!!!!!!!!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-20 05:12 PM 發表

Jesus Christ Super Star!!!!!!!!!!!

本帖隱藏的內容需要積分高於 17000 才可瀏覽

誰能代替哥哥地位

秒秒當先會唔會又得? 唔買無損失 +15磅
都係博倍率 要駕進

回復 #6931 happycamel 的帖子

547倍同廄孖寶 大冷慰安

回復 #6932 happycamel 的帖子

韋幫主頭場幫我打本 尾場埋齋
Thank you Sir

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-20 05:51 PM 發表
韋幫主頭場幫我打本 尾場埋齋
Thank you Sir
跑晒啦?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-20 17:12 發表

本帖隱藏的內容需要積分高於 17500 才可瀏覽

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-5-20 10:19 發表

我今日運氣都唔錯,中R2 煇煌駒及不得了對碰W,中埋Q同PQ,有了本錢,到 R8用飛馬王子做膽拖豐富,勁好同非我莫屬,中Q,PQ,三重彩,單T.全部中哂,跟住打道回府,同家人出外用膳.相信我都可以比美駝兄了

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-20 17:12 發表

又跟唔到~

Anyway, 真係服咗你~

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-5-20 18:41 發表

我今日運氣都唔錯,中R2 煇煌駒及不得了對碰W,中埋Q同PQ,有了本錢,到 R8用飛馬王子做膽拖豐富,勁好同非我莫屬,中Q,PQ,三重彩,單T.全部中哂,跟住打道回府,同家人出外用膳.相信我都可以比美駝兄了
又有一家食出大滿貫, 不讓樂樂專美, 恭喜晒~

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-5-20 18:41 發表

恭喜

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-5-20 06:41 PM 發表

恭喜

誰能代替哥哥地位

引用:

恭喜

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-5-20 08:21 PM 發表

恭喜
保保)))))))))))))))))好掛住你呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-20 20:23 發表

保保)))))))))))))))))好掛住你呀
我又溝頭啦

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-5-20 08:26 PM 發表

我又溝頭啦
而家要等到星期日晚先見到你

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-20 20:38 發表

而家要等到星期日晚先見到你
其實琴晚及今日大部份都係電腦旁, 但做緊野, 所以冇入黎

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-5-20 20:26 發表

我又溝頭啦
保保, 大家都好掛住你噃~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-5-20 08:43 PM 發表

保保而家忙左咁多,連吹水時間都冇埋

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-5-20 20:43 發表

嘩.......真係貢忙?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-20 20:48 發表

保保, 大家都好掛住你噃~
我都好掛住大家架

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。