推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-2-8 23:32 發表

我意思係你寫左之後有record.
比公司人知道真係有影響.
lee度之前有個兄弟比同事知道左.
(佢去社衛搽藥水比人見到 )
之後比人唱到全公司都知.
局住轉工.
之後都比人追殺, 連新公司都知.
不知佢 ...
佢係搽藥水俾人見到咩? 乜唔係公司幫佢renew保險時check到咩?

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-2-17 17:09 發表

佢係搽藥水俾人見到咩? 乜唔係公司幫佢renew保險時check到咩?
佢搽藥水俾舊公司人見到.
好似係新公司幫佢renew保險時check到咩(不記得)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-2-17 06:20 發表

我都係未, 不過快了, 應該下月會帶佢去全面檢查
Stanley:
近況點呀?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-2-17 06:18 發表

冷凍開頭係1200之後覆眕每次連藥費500, 咁你呢
過埋2月去複診
到時再報告

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-2-17 09:48 發表

我一開頭都睇過政府, 仲要係俾個私家醫生叫我去睇, 話平好多...
因我係响大公司做的, 而家都好後悔...
希望唔會出事啦, 唉.....
你公司多唔多過20人?
如果多過, 反而冇咁驚.
因為可能不用填

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-2-17 19:17 發表

佢搽藥水俾舊公司人見到.
好似係新公司幫佢renew保險時check到咩(不記得)
係唔係佢走去CLAIM 過?
如果唔係RENEW 保險無啦啦點會CHECK到既呢.
CHECK 到, 又點驚要話番比公司聽?
咁咪遺反私隱?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-2-17 06:20 發表

我都係未, 不過快了, 應該下月會帶佢去全面檢查
心靂上支持你.
我明白要同伴侶講應該係要好大勇氣的.
不過好過UP住成世, RIGHT?
加油.

回復 6950# 的帖子

要忍一年唔同女朋友做...真係好難!
帶套做都唔得咩?
係咪女友幫你口交都有機會傳比佢架?

引用:
原帖由 svsick 於 2009-2-18 00:29 發表

你公司多唔多過20人?
如果多過, 反而冇咁驚.
因為可能不用填
我公司好似有百幾人

Stanley, 你尿道生疣時,是怎模樣的?需不需要將龜頭口反出才見那些疣?大不大粒,因我尿道口見有一凸點,不知是不是疣或是普通肉粒,因之前檢查時沒有留意。

引用:
原帖由 svsick 於 2009-2-18 00:33 發表

心靂上支持你.
我明白要同伴侶講應該係要好大勇氣的.
不過好過UP住成世, RIGHT?
加油.
我都諗緊点同女友講...
真系好難開口
今日返左去覆診
又凍左輪,面積仲系唔少,因為好散,Dr.Ho 話要睇多幾次先得
因為其實D病毒隐牀左唔知幾時發出來
估計要3-4個月先搞掂
做完痛左成粒鐘,雖然都可以忍受不過都幾系野

問左Dr,Ho 如果要生仔可以点
佢話都要好返一两年后先得,
不過最好開肚,因為怕D 病毒傳比个BB
咁樣講即系要生多幾個都幾麻煩因為好似開肚生唔可以生得好密的
同埋對媽媽无咁好...

哎....

引用:
原帖由 garamon 於 2009-2-9 09:59 發表
婦科醫生是太太朋友介紹,已用了多年,我從來沒有提及人工受孕。我想會用正常受孕方法,因我和太太都有 hpv ,所以根本沒有關係,只是當然等我兩人痊癒才考慮,亦會詢問醫生,現在做就是禁慾及醫病。
garamom兄,可以比个婦科醫生資料我嗎?
可以PM 或E比我...謝謝先
其实要做D咩test,幾錢同幾耐先有結果的呢?

回復 6962# 的帖子

你 SENT E-MAIL ADDRESS 給我吧。

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-2-18 07:44 發表

我公司好似有百幾人
咁就應該唔驚.
因為不唔洗填病歷的.

不過保險公司CHECK唔CHECK到我就唔SURE.
CHECK 到又會唔會講番比公司聽?

引用:
原帖由 donotgiveup 於 2009-2-18 16:35 發表

真系好難開口
今日返左去覆診
又凍左輪,面積仲系唔少,因為好散,Dr.Ho 話要睇多幾次先得
估計要3-4個月先搞掂
做完痛左成粒鐘 ...
明白既.
真係好難面對

各位師兄︰我患了包皮龜頭炎已有半年了,看了多次醫生,但仍未好番,龜頭仍有脫皮,而且很紅,有點痛。
請問各位師兄可否介紹醫生給我?謝謝

引用:
原帖由 svsick 於 2009-2-18 20:08 發表

咁就應該唔驚.
因為不唔洗填病歷的.

明白, 師兄你d珍珠疣好番哂未呢?

回復 6964# 的帖子

已將婦科資料給你,順便問問醫生有關痊癒後多久可生 bb 。

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-2-19 00:10 發表

明白, 師兄你d珍珠疣好番哂未呢?
好番好耐架啦.
你呢?

其實我就唔係好明, 保險本身都一定唔包呢D 病.
咁點解佢地又要問到咁呢?

引用:
原帖由 garamon 於 2009-2-18 08:03 發表
Stanley, 你尿道生疣時,是怎模樣的?需不需要將龜頭口反出才見那些疣?大不大粒,因我尿道口見有一凸點,不知是不是疣或是普通肉粒,因之前檢查時沒有留意。
要反出黎睇先有, 唔係發炎我都唔知道有, 所以各位兄弟一定要小心檢查, Garamon快去check下先唔拖得, 因為最煩係尿道有.

引用:
原帖由 svsick 於 2009-2-18 20:08 發表

咁就應該唔驚.
因為不唔洗填病歷的.

我岩岩重諗住同保險傾加醫療保...但係即時醒起佢地好似check到我過往入院同診所記錄...所以先無攪....

引用:
原帖由 KK2534 於 2009-2-19 23:29 發表

我岩岩重諗住同保險傾加醫療保...但係即時醒起佢地好似check到我過往入院同診所記錄...所以先無攪....
你份係中左前定後買既?

引用:
原帖由 donotgiveup 於 2009-2-18 16:35 發表

真系好難開口
今日返左去覆診
估計要3-4個月先搞掂
做完痛左成粒鐘 ...
開肚也不是大問題.
而家好多女仔怕痛都係開刀

引用:
原帖由 svsick 於 2009-2-19 23:44 發表

你份係中左前定後買既?
中左後諗住加....但係聽做過保險既朋友講過話check到過去記錄所以先唔買...我都唔肯定不過都係唔買好d

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。