推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 Ronin 於 2010-12-15 10:01 發表
good morning
everyone
早晨.........................

引用:
原帖由 you323 於 2010-12-15 10:02 發表
]
花花都比到我地唔小幻想~唔知II妳可唔可以呢
大家成年人在網上可任談性愛是一件快樂事

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-15 10:05 發表

是的...點吹都得...

i like your cleavage, iris

引用:
原帖由 soccerfans 於 2010-12-15 10:02 發表

Congratulations!  How was his performance?  Did he make you cum several times?
可能這兩天他食了好多餐蛇宴,山瑞和羊腩......所以昨晚表現不錯......

Morning iris...

引用:
原帖由 Ronin 於 2010-12-15 10:06 發表
i like your cleavage, iris
多謝你先..............

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-15 10:06 發表
Morning iris...
早晨.......................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-15 10:05 發表

II妳係唔係網上談性愛,現實生活會否談談情,說說性

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-15 10:06 發表

可能這兩天他食了好多餐蛇宴,山瑞和羊腩......所以昨晚表現不錯......
哈哈....爆哂出來??

尋晚做得開心Ma?!???

引用:
原帖由 you323 於 2010-12-15 10:08 發表

II妳係唔係網上談性愛,現實生活會否談談情,說說性
其實性愛是好簡單事.....成人坦白談談有何況

引用:
原帖由 活死男 於 2010-12-15 10:10 發表

哈哈....爆哂出來??
Yes, 昨晚都有兩次.....兩次老公都射左好多

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-15 10:10 發表
尋晚做得開心Ma?!???
唔錯.....幾好.....都有三,四次高潮.你昨晚有做愛愛嗎????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-15 10:13 發表

其實性愛是好簡單事.....成人坦白談談有何況
妳的現實說說性對象係??

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-15 09:59 發表

昨晚終于有啦..........
我都有......用左你濕濕底褲相HEHE

引用:
原帖由 花心大少 於 2010-12-15 02:30 發表

點解你4十幾都甘多西水~我老婆3十幾都無水~激死
咁你妻二十幾時是否水源充足, 還是都是較乾? 可能同年齡未必有直接關係, 五十幾收o左經, 都可以夠濕夠潤滑

冇丫...你同我咪有

引用:
原帖由 wetman 於 2010-12-15 10:16 發表

睇住我條底褲自慰?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-15 10:14 發表

Yes, 昨晚都有兩次.....兩次老公都射左好多
我等我女人番來搞...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-15 10:15 發表

唔錯.....幾好.....都有三,四次高潮.你昨晚有做愛愛嗎????
Not bad!  He had two shots and you cum 3 to 4 times.  So you should prepare more nurishing food for him this winter for your enjoyment.

引用:
原帖由 活死男 於 2010-12-15 10:19 發表

我等我女人番來搞...
你太太不在香港

引用:
原帖由 wetman 於 2010-12-15 10:16 發表

第幾版有呀...師兄 !!

引用:
原帖由 soccerfans 於 2010-12-15 10:19 發表

Not bad!  He had two shots and you cum 3 to 4 times.  So you should prepare more nurishing food for him this winter for your enjoyment.
Yes,,,,,,給他食完我再食

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-15 10:19 發表

你太太不在香港
不是她出了去一回, 下午回來

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。