推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

其實我見過水晶兩次,外形唔錯細細粒的,同小芬完全唔同感覺諢A可以話各有千秋啦!:)

相關搜索目錄: 水晶

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-27 12:38 發表 其實我見過水晶兩次,外形唔錯細細粒的,同小芬完全唔同感覺諢A可以話各有千秋啦!:)
係咪面尖尖,廋底,同ruby差唔多高個位呢?

陌生人師兄,應該係佢啦!我諗佢細粒過Ruby添!:)

変了長髮的coffee,我覺得適合她,更漂亮了。
一樣的coffee,不一樣的感覺

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-27 13:00 發表 陌生人師兄,應該係佢啦!我諗佢細粒過Ruby添!:)
水晶後生D。後後面睇水晶跟Ruby 較難分,
都是穿上短波褲。

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-27 13:00 發表 陌生人師兄,應該係佢啦!我諗佢細粒過Ruby添!:)
有幸見晒五位美人,突感滿足
現只欠試埋另外三位,就完滿結束

引用:
原帖由 indicator 於 2012-10-27 13:44 發表 変了長髮的coffee,我覺得適合她,更漂亮了。一樣的coffee,不一樣的感覺
就同真正咖啡一樣,同一產區,唔同配法帶出不同口味,coffee呢個名,真係一絕

相關搜索目錄: 咖啡

Indicator師兄,佢兩個應該年紀差好少姐。

陌生人師兄,咁不如試哂佢]再出一個大報告啦!:)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-27 14:27 發表
Indicator師兄,佢兩個應該年紀差好少姐。

陌生人師兄,咁不如試哂佢]再出一個大報告啦!:)
盡人事啦

引用:
原帖由 realbbb 於 2012-10-27 16:56 發表 頭相Ruby,小芬同水晶靚D?
個人而言:小芬

我就梗係認為Ruby最靚啦!:)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-27 17:12 發表 我就梗係認為Ruby最靚啦!:)
James兄果然夠專一

我就梗係認為coffee 最靚啦!:)

專一故然係事實啦! 但係最重要係佢值得我專一嘛! 我骨齡亦非短的!:)

水晶話叫我試下來一杯水晶咖啡,一定好飲喎

相關搜索目錄: 水晶 咖啡

回復 691# 的帖子

鬼才信你骨齡短!
God's mill grinds slow but sure.

貓兄,我話衎D短虴r!:)

Indicator師兄,好主意喎! 但真係水晶講鵅I?

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-27 17:53 發表 貓兄,我話衎D短虴r!:)Indicator師兄,好主意喎! 但真係水晶講鵅I?
100% yes 呀,佢話佢地好合拍

引用:
原帖由 indicator 於 2012-10-27 20:29 發表 100% yes 呀,佢話佢地好合拍
indicator兄,快d去試試,出個大報告,好期待

in 師兄 而家仲雙揼咁勁呀~
快D去試下,大家等你既REPORT呀
之後試埋有咩其他既黃金拍擋組合出來,出過詳盡既REPORT

陌生人 師兄 你而家差邊個未試過呀?

你好似一個星期都去一次啦喎?

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-10-28 01:13 發表 in 師兄 而家仲雙K咁勁呀~快D去試下,大家等你既REPORT呀 之後試埋有咩其他既黃金拍擋組合出來,出過詳盡既REPORT 陌生人 師兄 你而家差邊個未試過呀?你好似一個星期都去一次啦喎?
而家差小芬,水晶同coffee未試過,工作關係成日都周身骨痛,所以一星期到就會去一次。

琴晚罕有地星期六上去,終於見到水晶冇忙緊,同Ruby排排坐吶梳化。 我就當然找Ruby ,但係睇真水晶都幾靚同埋幾跳皮鵅I 又有D心思思想試添!:)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-28 09:17 發表 琴晚罕有地星期六上去,終於見到水晶冇忙緊,同Ruby排排坐吶梳化。 我就當然找Ruby ,但係睇真水晶都幾靚同埋幾跳皮鵅I 又有D心思思想試添!:)
好事成雙麻,james兄

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。