推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 issacsac 於 2010-4-22 11:38 發表
當時点屌法? 狗仔屌定男上?
一開始時男上,我吊左廿三十下忍唔住轉狗仔..而兩個打波FRIENDS就係佢面前自瀆....我條女望住佢地,嗌得好lun淫蕩∼ 不過唔算真正多P.

我老婆又係話狗仔式好似俾人姦緊咁  所以佢就唔係太鐘意 但係D朋友就好鐘意

老婆佢就鐘意女上男下,因為佢話平時成日都俾好似輪姦咁,佢話女上男下,主動權係佢到,佢話有D似係佢姦緊D朋友咁

由其我老婆一玩女上男下好快會興奮,搖到好似騎馬咁  睇住佢對大奶搖上搖下又係另一種刺激
引用:
原帖由 issacsac 於 2010-4-22 12:54 發表
haha...吊狗仔我最愛, 有姦妻feel! 你呢?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-4-22 16:07 發表
我老婆又係話狗仔式好似俾人姦緊咁  所以佢就唔係太鐘意 但係D朋友就好鐘意

老婆佢就鐘意女上男下,因為佢話平時成日都俾好似輪姦咁,佢話女上男下,主動權係佢到,佢話有D似係佢姦緊D朋友咁

由其我老 ...
其實我條女有潛質玩...點樣引導佢好?

先同佢睇D玩3P既4仔碟先, 等佢先知道3p係點玩先
引用:
原帖由 masha-nii 於 2010-4-22 16:56 發表

其實我條女有潛質玩...點樣引導佢好?

尋日, 望住老婆同第二個男人吹, 我條九扯到好行..... 好high啊..

引用:
原帖由 大小小 於 2010-4-22 16:07 發表

由其我老 ...
我老婆對波唔係好巨, 不過屎忽就大過人, 我見第二個男人一下一下咁撞入去...屎忽個兩團肉就彈下彈下...

睇住D 朋友碌野對準老婆個西預備入去係唔係好刺激  有D唔想但係又好想睇下,當睇住朋友碌野完全插晒入老婆隻西到又會覺得好刺激同興奮呢
引用:
原帖由 masha-nii 於 2010-4-26 16:32 發表

我老婆對波唔係好巨, 不過屎忽就大過人, 我見第二個男人一下一下咁撞入去...屎忽個兩團肉就彈下彈下...

係唔係興奮過自己造呢?  d友仔除左狗仔式之外其實最鐘意同男上女下,我見d友仔就係,因為可以正面同我老婆打車輪,我老婆話d友仔好似驚死蝕底咁,下面就插到我老婆最入,上面又伸條利伸到我老婆個口最入
通常d frd就最鐘意2隻手都捉住老婆對波,一邊大大力咁衝刺老婆隻西,對手就捏到老婆對波紅晒
引用:
原帖由 masha-nii 於 2010-4-26 16:27 發表
尋日, 望住老婆同第二個男人吹, 我條九扯到好行..... 好high啊..

引用:
原帖由 大小小 於 2010-4-26 17:24 發表
睇住D 朋友碌野對準老婆個西預備入去係唔係好刺激  有D唔想但係又好想睇下,當睇住朋友碌野完全插晒入老婆隻西到又會覺得好刺激同興奮呢

D 朋友碌野對準老婆個西預備入去, 我老婆猛話覺得好醜,唔得, stop, 但對腳就張到好大, 地毯都濕哂 .....當睇住朋友碌野完全插晒入老婆隻西, 真係好刺激........... 我係咪變態??

正常,我都係咁, 我老婆第一次玩都係話好醜,猛話唔好,不過當朋友碌野插晒入去之後,佢咪又係叫床叫到振晒  正常心理一定會覺得好刺激
引用:
原帖由 masha-nii 於 2010-4-26 17:56 發表

D 朋友碌野對準老婆個西預備入去, 我老婆猛話覺得好醜,唔得, stop, 但對腳就張到好大, 地毯都濕哂 .....當睇住朋友碌野完全插晒入老婆隻西, 真係好刺激........... 我係咪變態??

通常D朋友有D玩人地老婆都會驚死蝕底咁  一定將你老婆睇個清清楚楚,再大大力咁抱實佢,好似驚佢會走左去咁,上面就打車輪,下面就大大力插

[qe]原帖由 masha-nii 於 2010-4-26 17:56 發表

D 朋友碌野對準老婆個西預備入去, 我老婆猛話覺得好醜,唔得, stop, 但對腳就張到好大, 地毯都濕哂 .....當睇住朋友碌野完全插晒入老婆隻西, 真係好刺激........... 我係咪變態?? [/quote]

引用:
原帖由 大小小 於 2010-4-26 18:10 發表
正常,我都係咁, 我老婆第一次玩都係話好醜,猛話唔好,不過當朋友碌野插晒入去之後,佢咪又係叫床叫到振晒  正常心理一定會覺得好刺激

真係唔明佢咩心理, 尋晚一路話好, 一路大大力吸吮朋友條陰莖....係咪女人都係口不對心....

女人係咁,未插入去前就會話唔好,話好醜  但係當男人碌野插入佢地隻西到,佢地一興奮就咩都唔記得晒
引用:
原帖由 masha-nii 於 2010-4-26 21:13 發表

真係唔明佢咩心理, 尋晚一路話好, 一路大大力吸吮朋友條陰莖....係咪女人都係口不對心....

引用:
原帖由 大小小 於 2010-4-26 22:08 發表
女人係咁,未插入去前就會話唔好,話好醜  但係當男人碌野插入佢地隻西到,佢地一興奮就咩都唔記得晒

haha 老婆依家沖緊涼, 個朋友已經上左黎係廳睇緊玉樹FUND RAISING, 而家等緊老婆沖完涼!!!!

老婆沖涼之前著住黑色T-BACK, 喱士絲襪 (到大脾), 緊身背心, 係堅度行來行去, 睇到我個朋友慶哂...... 我就入房上下網先..

一陣間一場大戰一觸即發!!!!

影D相上黎大家分享下 俾大家睇下你老婆俾人砌緊既姣樣
引用:
原帖由 masha-nii 於 2010-4-26 22:23 發表

haha 老婆依家沖緊涼, 個朋友已經上左黎係廳睇緊玉樹FUND RAISING, 而家等緊老婆沖完涼!!!!

老婆沖涼之前著住黑色T-BACK, 喱士絲襪 (到大脾), 緊身背心, 係堅度行來行去, 睇到我個朋友慶哂...... 我就入房上下 ...

而且重睇電視咁悶? 不如叫你老婆表演一場脫衣舞好過俾你同個朋友睇好過啦  記得影相俾大家分享下
引用:
原帖由 masha-nii 於 2010-4-26 22:23 發表

老婆沖涼之前著住黑色T-BACK, 喱士絲襪 (到大脾), 緊身背心, 係堅度行來行去, 睇到我個朋友慶哂...... 我就入房上下 ...

等待.........結果加油

引用:
原帖由 大小小 於 2010-4-26 22:45 發表
影D相上黎大家分享下 俾大家睇下你老婆俾人砌緊既姣樣

老婆尋日好姣.. 狗仔式時爬係度抬高個patpat俾個朋友一下一下咁插入去, 我見到老婆d愛液流到落大脾位, 成個身跟住我個朋友擺動, 對波係咁搖蕩, 即係好enjoy啦... 個一刻, 我老婆變左一隻淫娃.

引用:
原帖由 大小小 於 2010-4-26 23:07 發表
而且重睇電視咁悶? 不如叫你老婆表演一場脫衣舞好過俾你同個朋友睇好過啦  記得影相俾大家分享下

其實尋晚有個問題出左, 就係老婆同朋友玩女上男下時, 老婆幫我含緊, 個朋友無啦啦想射, 仲想我老婆俾佢顏射, 俾我dil左佢一鑊.

正常男人都係咁,砌左條女幾次之後又會想最好可以唔用套中出條女  中出完之後又會想要條女口爆吞精  之後又會想顏射埋條女
引用:
原帖由 masha-nii 於 2010-4-27 10:37 發表

其實尋晚有個問題出左, 就係老婆同朋友玩女上男下時, 老婆幫我含緊, 個朋友無啦啦想射, 仲想我老婆俾佢顏射, 俾我dil左佢一鑊.

引用:
原帖由 大小小 於 2010-4-27 16:30 發表
正常男人都係咁,砌左條女幾次之後又會想最好可以唔用套中出條女  中出完之後又會想要條女口爆吞精  之後又會想顏射埋條女

其實個朋友奶我老婆個西時, 我都有d唔想, 不過老婆張開哂腿, 好似好受, 自己又想睇下, 結果老婆個西俾人奶左....

慘................... 唔知點解, 有d後悔..

諗諗下都係適可而止, 老婆算係靚女一名, 少少斯文少少索果隻, 都有人追的...但.....無理由變左咁既淫婦...但係自己又好興奮, 真係矛盾

正常,女人興奮緊時咩都得
引用:
原帖由 masha-nii 於 2010-4-27 17:14 發表

其實個朋友奶我老婆個西時, 我都有d唔想, 不過老婆張開哂腿, 好似好受, 自己又想睇下, 結果老婆個西俾人奶左....

慘................... 唔知點解, 有d後悔..

女人係床上面淫無問題  性愛應該大家都盡情享受
引用:
原帖由 masha-nii 於 2010-4-27 17:27 發表
諗諗下都係適可而止, 老婆算係靚女一名, 少少斯文少少索果隻, 都有人追的...但.....無理由變左咁既淫婦...但係自己又好興奮, 真係矛盾

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。