推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

引用:
原帖由 realbbb 於 2012-10-28 14:08 發表 睇薯U師兄對Ruby, Coffee, 小芬都情有獨鍾,但未有人讚水晶喎,我都係下星期自己上去睇下先。不過我自己都係投小芬一票。
記得為水晶出份報告

相關搜索目錄: 水晶

陌生人兄,起雙唔琝盚L喎!哈哈哈!

Realbbb師兄,咁又冇變心,不過有D心思思姐! 嘻嘻嘻!

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-10-28 01:13 發表 in 師兄 而家仲雙K咁勁呀~快D去試下,大家等你既REPORT呀 之後試埋有咩其他既黃金拍擋組合出來,出過詳盡既REPORT 陌生人 師兄 你而家差邊個未試過呀?你好似一個星期都去一次啦喎?
Chris 兄,都係齋啡好D

回復 667# 的帖子

請問呢個Hay Hay係咪以前果個local希希呀?!?

好掛住佢呀...

水晶和Ruby一樣不相百仲

Indicator兄,齋啡好寡姐!哈哈哈

Yellowwhite師兄,我]係指鶩荂A不過應該冇鰜蚾捸I

NuGundum師兄,多謝! 終於有水晶鼣孎i,睇薛A好滿意諢I:)

回復 707# 的帖子

謝C HING。。。佢還是那樣漂忽吧。。。

引用:
原帖由 indicator 於 2012-10-29 15:36 發表

Chris 兄,都係齋啡好D
Yes ar~ In 師兄, 今個星期尾打算約coffee 呀~

唔覺唔覺就來一個月了~ 一定要睇下 coffee 個新look先

coffee 新 look 由小美人,變咗大美人吖...!!!

引用:
原帖由 馬力2012 於 2012-10-30 14:11 發表 coffee 新 look 由小美人,變髐j美人...!!!
我就覺得佢由小小少婦型變鱈C春OL型

引用:
原帖由 itplay 於 2012-10-30 17:09 發表 我就覺得佢由小小少婦型變鱈C春OL型
絶对同意

引用:
原帖由 itplay 於 2012-10-30 17:09 發表 我就覺得佢由小小少婦型變鱈C春OL型
小弟覺得之前個look正d

我仲未見到Coffee新形象潻,等我呢兩三日上去睇旛o唔揰到佢先!:)

James兄,你都係時候上去報到
引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-30 23:39 發表
我仲未見到Coffee新形象潻,等我呢兩三日上去睇旛o唔揰到佢先!:)

陌生人兄,係呀,今晚上去交人! 哈哈哈

要上去交人啦
引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-31 13:42 發表
陌生人兄,係呀,今晚上去交人! 哈哈哈

今日有新女仔,水晶妹妹 糖糖 高1:63

引用:
原帖由 Ada2011 於 2012-10-31 15:06 發表 今日有新女仔,水晶妹妹 糖糖 高1:63
莫非……
下次上黎老闆娘要介紹下啦

今日上去又有新靚女睇!:)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-31 18:18 發表 今日上去又有新靚女睇!:)
有咩評價?

引用:
原帖由 Ada2011 於 2012-10-31 15:06 發表 今日有新女仔,水晶妹妹 糖糖 高1:63
即是 糖糖是水晶的妹妹 ....

終於見到Coffee儱s形象,我都覺得而家靚D! : )

仲見到新人糖糖,都幾斯文靚女,同埋身形高! Ada繼續人強馬壯!: )

哇~ 又有新靚女呀~~

真係好吸引咁喎~~ 有新人會唔會無左d舊人架?

糖糖是否以前的那一個?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。