推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

大版主, moderator再受衝擊!!

任何人都唔可以post人地既ip出黎!無論係邊個都唔得, for whaever reasons - by xocatII

簡直痛心疾首,
請問還有沒有moderator當值,請將垃圾筒的文章搬回原處,讓所有版友知道究竟發生了一件甚?樣的事。

唔知點解咁都做得出....
真係當人傻仔?

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-7-14 01:25 發表
唔知點解咁都做得出....
真係當人傻仔?
開左版之後真係好多人支持佢,d 模型又真係嘆為觀止,我無玩開都忍唔住入去致意,原來只不過係鏡花水月,而家更加心痛   

相關搜索目錄: 模型

引用:
原帖由 wan1 於 2007-7-13 22:14 發表
I have 2 ID in this board, I donot steal any pictures there, I used my own pictures, but I decided to resign because I received many PM about honeysugar matter(it s not about this board matter), I  ...
shame on you!!!  

in love with the nature...

wan1 都唔會再出現lu 我估.....

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-7-14 01:31 發表

通常蠢人先會覺得人地蠢.
佢真係以為呢道d人唔睇第二個forum.....

引用:
原帖由 twlwlt 於 2007-7-14 00:48 發表
另外,wan1於申請開模型版之時,於16樓,冒充本壇前版主joe_lo
http://forum.timway.com/f/thread-103006-1-1.html
煩請代為澄清。
咦... 佢真係話過自己係姓 Lo 架! 佢又話過自己係 half Jap...
咁其實真正既 joe_lo係唔係 half jap 先??

相關搜索目錄: 模型
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #59 allure 的帖子

我鍾意佢呢段多 d ,7 月 8 日出,頭尾唔夠一個星期

"I hope to stay in this position as long as possible, not to resign soon......."

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

joe_lo係唔係 half jap ---> 唔係, joe_lo 我識, 亦唔係WAN1.
引用:
原帖由 allure 於 2007-7-14 01:44 發表

咦... 佢真係話過自己係姓 Lo 架! 佢又話過自己係 half Jap...
咁其實真正既 joe_lo係唔係 half jap 先??

This is the present member's personal integrity question!

done :-p

引用:
原帖由 kcllck 於 2007-7-14 01:53 發表
joe_lo係唔係 half jap ---> 唔係, joe_lo 我識, 亦唔係WAN1.
wan1 公信力如何?無需再考究   

訓得!!!  

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-7-14 01:08 發表

多post 多thread囉.....
too simple????   sometimes naive.........

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-14 01:52 發表
我鍾意佢呢段多 d ,7 月 8 日出,頭尾唔夠一個星期

"I hope to stay in this position as long as possible, not to resign soon......."
Sax版主, 你大可以係你果版追悼下佢既『金句』既.....

引用:
原帖由 kcllck 於 2007-7-14 01:53 發表
不過, 呢度既 batman話最好有evidence...
有無可能搵到 joe_lo上黎澄清一下?
或者我嘗試問下邊個蘋果記者做果篇訪問...
如果真係half jap... 果個記者都應該會有d印象既!  問下人先...

This is insane!!!!!!!!!!!!!!!

What a sad case!!!

真係好撚雜

乜9人都有。噤都做得出。真丟架!

有無可能搵到 Joe_Lo上黎澄清一下?  --> 可以, 但對貴譠有欠公道, 因為隨便揾個人扮 joe_lo 澄清係得既.  不如貴譠各版主, 係冇人知情下, 隨時到 HKML 開個 account 直接問 Joe_Lo本人, 真相便水落石出.
引用:
原帖由 allure 於 2007-7-14 02:17 發表

不過, 呢度既 batman話最好有evidence...
有無可能搵到 joe_lo上黎澄清一下?
或者我嘗試問下邊個蘋果記者做果篇訪問...
如果真係half jap... 果個記者都應該會有d印象既!  問下人先 ...

引用:
原帖由 kcllck 於 2007-7-14 02:42 發表
有無可能搵到 Joe_Lo上黎澄清一下?  --> 可以, 但對貴譠有欠公道, 因為隨便揾個人扮 joe_lo 澄清係得既.  不如貴譠各版主, 係冇人知情下, 隨時到 HKML 開個 account 直接問 Joe_Lo本人, 真相便水落石出. ...
其實... 就算上你地個forum都唔代表果一個真係 joe_lo.. right?
anyway... 一係對比 IP喇...
我地只係小版主... 果位suspect係moderator...
我地既level睇唔到佢既 IP架...
要等d moderator online先可以搵佢地check...
唔知太公上網未呢?

太公) ) ) ) ) ) ) )) ) ) ) ) Where are u????????????

引用:
原帖由 kcllck 於 2007-7-14 02:42 發表
有無可能搵到 Joe_Lo上黎澄清一下?  --> 可以, 但對貴譠有欠公道, 因為隨便揾個人扮 joe_lo 澄清係得既.  不如貴譠各版主, 係冇人知情下, 隨時到 HKML 開個 account 直接問 Joe_Lo本人, 真相便水落石出. ...
叫Joe Sir 影幾張有名私人新相咪仲快靚正~~~

咁不如叫 WAN1影幾張相証明佢係蘋果日報既 Joe_Lo. 起碼唔使好似响HKML 唱 WAN1 ?!
引用:
原帖由 小公主HKML 於 2007-7-14 02:49 發表

叫Joe Sir 影幾張有名私人新相咪仲快靚正~~~

引用:
原帖由 tyco 於 2007-7-14 02:49 發表
太公) ) ) ) ) ) ) )) ) ) ) ) Where are u????????????
i've got a joke to share, wanna hear?

about 太公? or Wan1?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。