推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

又是巡廠報告

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-20 18:22 發表

唔給你摸?這就証明肥仔真的是可愛些的!哈哈!

小雨好但不是大乳呢!

我飛囡真是有一手的!又要再贊自己一下了!
真要謝謝七少即場指導﹐ 才能重獲自由﹐ 還嘆了雙飛。。否則英雄自困。。枉自錯過了那麼多大波美女。。

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-20 18:33 發表

"七少"師兄, 你知架, 我第一次是比 520, 其它就是 820, 昨晚比晒全部嘅人民幣佢, 但都不足夠 600 囉 !
你袋袋裡的寶貝不也傾囊給她嗎。。

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-20 21:41 發表

呵呵,原來係未定
係咪我們今個星期六去廠你一齊去先.1001night今個星期六都出山喎

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-20 22:40 發表

"抽水機"師兄, 難道近排股票給你好多咩 ? 成日都去巡廠, 又去 "娃胎" 添 !
我都唔抄股(票),只會摸(屁)股
依家唯有o係香港慳d洗,鬼叫"細佬"為食咩

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-20 22:35 發表

那就是說"小雨"也在廠裡的咯﹐ 我見過沒有啊。。,
"大海哥"師兄, 那三個魔鬼青年其中一個, 搵咗 "小雨" 來坐台囉, 你冇見到咩 ?
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-20 22:19 發表
Haidada和各位師兄,我聽講呢個星期朱古力又換工衣呀
是啊﹐ 我妹妹跟我說過要交 200 工衣錢了。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-20 22:41 發表

真要謝謝七少即場指導﹐ 才能重獲自由﹐ 還嘆了雙飛。。否則英雄自困。。枉自錯過了那麼多大波美女。。
海兄,你唔好中肥佬計呀,佢想你飛咗小雨後,你就會每次都找個大波妹.到時他又多一對大乳玩.不過我都係這樣想

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-20 22:47 發表

"大海哥"師兄, 那三個魔鬼青年其中一個, 搵咗 "小雨" 來坐台囉, 你冇見到咩 ?
啊﹐ 是那一個先﹐ 我記得我嘴了一個梳了流海的﹐ 其他兩個印象不深﹐ 只記得一個是卷髮。。

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-20 22:51 發表

海兄,你唔好中肥佬計呀,佢想你飛咗小雨後,你就會每次都找個大波妹.到時他又多一對大乳玩.不過我都係這樣想
o係K房無波玩,唔通真係唱歌咩

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-20 22:51 發表

o甘咪好咯﹐我摸你的﹐ 你摸我的﹐ 好多大波波摸啊。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-20 22:53 發表

啊﹐ 是那一個先﹐ 我記得我嘴了一個梳了流海的﹐ 其他兩個印象不深﹐ 只記得一個是卷髮。。
是後來你來到宜冬.見到一個帶住墨鏡的女孩囉

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-20 22:45 發表

係咪我們今個星期六去廠你一齊去先.1001night今個星期六都出山喎
係呀羔羊,最多你揀唔揀女我地隨便你呀

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-20 22:46 發表

我都唔抄股(票),只會摸(屁)股
依家唯有o係香港慳d洗,鬼叫"細佬"為食咩
傘兄,現在他徵求緊七少星期六去返廠,不去"娃胎'喎因為他"細佬"仲有1,2,3,4號廠女等住我"陪訓" 我們現在等待回覆

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-20 22:43 發表

你袋袋裡的寶貝不也傾囊給她嗎。。
"大海哥"師兄, 又唔是丫, 星期六正常 3Q, 星期日就只可再來 2Q 咋 ! 我今早話愛她多一些, 佢都唔收貨!
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-20 23:01 發表

傘兄,現在他徵求緊七少星期六去返廠,不去"娃胎'喎因為他"細佬"仲有1,2,3,4號廠女等住我"陪訓" 我們現在等待回覆
我諗住玩兩次雙飛,巡兩次廠就可以KO晒佢地

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-20 22:54 發表

o係K房無波玩,唔通真係唱歌咩
o系阿﹐ 唱歌都要楂住波廠啦。。

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-20 23:04 發表

我諗住玩兩次雙飛,巡兩次廠就可以KO晒佢地
都o系廠好玩的。。贊成兩天都在廠。。K 狼兄﹐你的四號現在是我的二號呢。。我要翻吃大波。。她是一號。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-20 22:53 發表

"大海哥"師兄, 梳流海果個原來好好玩架 !

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-20 23:03 發表

"大海哥"師兄, 又唔是丫, 星期六正常 3Q, 星期日就只可再來 2Q 咋 ! 我今早話愛她多一些, 佢都唔收貨!
佢都是為你好才拒絕你罷。。讓你留點種子。。

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-20 23:01 發表

"BT"師兄, 你話點就點啦, 一於星期六再巡廠吧 !

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-20 23:15 發表

"大海哥"師兄, 梳流海果個原來好好玩架 !
是阿﹐蠻有風情的。。要放她做三號先。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-20 23:14 發表

都o系廠好玩的。。贊成兩天都在廠。。K 狼兄﹐你的四號現在是我的二號呢。。我要翻吃大波。。她是一號。
咁樣就不如返廠啦,下次先去常仔囉.不過我們都要等七少回覆決定的

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-20 23:20 發表

"BT"師兄, 你話點就點啦, 一於星期六再巡廠吧 !
好啊﹐ 星期六還是五﹐ 六 阿﹖﹖

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-20 23:23 發表

咁樣就不如返廠啦,下次先去常仔囉.不過我們都要等七少回覆決定的
不知是否七少看錯了日期呢﹐ 他在說 31號 1號呢

I'm ready for 星期六.  I can't wait to 會見所有的師兄!!
你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。