推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

埋門一刻無套,去唔去? (徇七少要求, 呃分之作)

有幾多人可以懸崖勒馬丫,除非明顯覺得mm有病,如果唔系果個moment一定爆左先腍後下

我通常要求口爆。

唔肯的就酒店士仔代買,趁機吹多陣 ...

相關搜索目錄: 酒店

咪制......no fuxk

Bare back? No way.  Better prepare

depending on the type of girls.. but i will prefer safer..
Zheat

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-11-6 10:34 發表
看來,到現在為止,我是唯一的一個會考慮上馬的啊!
This is easier not to start!  really difficult in the middle of actions

depends on the quality of the gal...if she is really good and hot....gogogo..

NO...
It is not good
I want play more not just once

"better safe than sorry"...... but talk is cheap (I am talking about myself)

A lot of times, the lower part of the body controls the upper part

For working girls, condom is a must.  They will bring condoms because this is a part of their job.  If they have no condoms, they are out.  So, this is not my problem.  
For QQ girls, I always bring condoms when I meet them.  I use condom because it can prevent sexual disease and getting baby.  Therefore, up to now I haven't faced the challenge of 埋門一刻無套.  Nevertheless, if it does happen to me, I think I will reject.  It is because if that girl allows you to fuck her today, she will let you in on another day.  No hurry!  Play safe!

一定唔入曬。

不過唔入曬即代表可以入小小、我和要好囡囡洗白白時好多時都入小小、不過我两都会收手因轉頭会再黎真。

SO,有好多酒店都有準備套的、咪找个D囉!

引用:
原帖由 blue178 於 2008-1-20 16:37 發表
一定唔入曬。

不過唔入曬即代表可以入小小、我和要好囡囡洗白白時好多時都入小小、不過我两都会收手因轉頭会再黎真。

SO,有好多酒店都有準備套的、咪找个D囉!
c hing,
唔入曬就即係入左, 你心理上安慰緊自己咋!!!

Nooooooooooo

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-3-3 11:45 發表
星期六(3月1日) 零辰兩點到” 褲浪” ,約了廣州飯合,她六點從廣州下班便去了拿房,洗淨白白等我了。因為去客戶的春茗,所以這麼晚才到!見到飯合,談了一會就上馬,因為有深厚感情,所以很合拍!滿足 ... 她的叫床聲很大,很野!把我攪到連袋都無上。中出!
七少親身示範,強弩在弦,欲罷不能,連帶雨褸的時間也沒有哩!

睇清楚, 聞清楚......

引用:
原帖由 coke818 於 2008-3-10 15:59 發表

七少親身示範,強弩在弦,欲罷不能,連帶雨褸的時間也沒有哩!
但咁夠𦍑, 好易產生意外。

引用:
原帖由 一棍鎮神州 於 2007-11-6 16:53 發表
各位, 發表下, 臨門之時, 突然發現無套, 點算?
(特別鳴謝七少俾條橋我呃分)
好難講喎, 睇下咩女先啦, 住家菜, OL又唔同講法
邊度有骨場,邊度有希望。

. 好難講喎, 睇下咩女先啦, 住家菜, OL又唔同講法

引用:
原帖由 kismyass 於 2008-3-22 03:25 發表
. 好難講喎, 睇下咩女先啦, 住家菜, OL又唔同講法
好似呢位人兄呃分哦
比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

為左自己ge健康,我唔會去,以後仲有大把機會~~~~~~~~~

睇女水準lor...極品既話真系可能會燒壞腦照去

don't risk your life for 15 minutes of pleasure

一定唔去!

谢过有两次同皇室的红牌(唔系同一人)爆房毋套,到最後都只系"机机"了事,可惜!

please! don't go!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。