推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

桑 拿 吹 水 房

引用:
原帖由 billchan 於 2008-1-28 18:17 發表

哈囉天使兄,老地方我已少去了... 最近K骨以正為先!剛剛一再試遍了新關口境外四大正場:東、皇、水、水!
標兄你好,
轉眼已半年未有與君打招呼了!

我無壓力;我無洐n解決!

引用:
原帖由 billchan 於 2008-1-28 18:17 發表

哈囉天使兄,老地方我已少去了... 最近K骨以正為先!剛剛一再試遍了新關口境外四大正場:東、皇、水、水!
我以東行先, 世行二~~~
原來標叔叔都轉到關外享餐......不過關外正餐畢竟是平靚正...

引用:
原帖由 巴士茂李 於 2008-1-28 18:12 發表
哈哈!
茂李報到!

真開心勒
又多個老友黎報到,
日後
依道一定好熱鬧
人氣鼎盛勒!!!

引用:
原帖由 oleole 於 2008-1-28 20:05 發表

我以東行先, 世行二~~~
原來標叔叔都轉到關外享餐......不過關外正餐畢竟是平靚正...
唉...天使喎
你系唔系真系從左良呀
有人話......
成日系某某乜場物場見到個同你差唔多樣既人出沒喎!

系米你黎嫁?

引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-28 20:59 發表

真開心勒
又多個老友黎報到,
日後
依道一定好熱鬧
人氣鼎盛勒!!!
咁版主唔駛再
猛轉貼猛貼相刺激大家的討論及報告啦!

D7CAT

我來了
終於有番間入得既房
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

左半年

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-28 10:26 PM 發表
我來了
終於有番間入得既房

回復 #60 69sina 的帖子

Hi      

hi camel, long time no see

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-28 22:26 發表
我來了
終於有番間入得既房
好野!!!!

連駱駝兄都出關了!  

有高水準報告看了!!!

引用:
原帖由 69sina 於 2008-1-28 22:25 發表
D7CAThttp://i48.photobucket.com/albums/f249/mtr613/63d4808bgs8.gif
你個公仔幾得意喎!

引用:
原帖由 巴士茂李 於 2008-1-28 19:49 發表
標兄你好,
轉眼已半年未有與君打招呼了

嘻嘻 .... 大家好 ..... 唔洗做更加好!   
引用:
原帖由 kim macky 於 2008-1-28 18:32 發表
邊間最得?  

東   最得,但人多,扣分!
       水(兩字) 其次,但最新,會繼續去!
       皇  舊一點,嘻嘻,邪邪地.....
       水(三字)  印像奇差!

祗能說是抽樣比較,因 sample size 暫時未夠大!

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

標大哥:

我最近都有去足穴店揼骨
還遇上相信是同類場最年輕最靚的少女技師
有無興趣一試?

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-28 23:38 發表
標大哥:

我最近都有去足穴店K骨
有無興趣一試?
   You jump, I jump!

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 billchan 於 2008-1-28 23:41 發表

You jump, I jump!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-28 23:48 發表

Hello! I jump 2!

引用:
原帖由 69professor 於 2008-1-29 00:01 發表

Hello! I jump 2!
   二步針  還是 同步 jump !

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-28 23:38 發表
標大哥:

我最近都有去足穴店揼骨
有無興趣一試?

引用:
原帖由 69professor 於 2008-1-29 00:06 發表

你都未試就讚

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-29 00:11 發表

你都未試就讚
  唔止讚,仲開心到合唔埋個嘴添!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-29 00:11 發表

你都未試就讚
Hehe! I tried the one in Jorden with Angel few days ago!

Hello! 大家好! 我都想入黎聽鵀U位D新資料.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。