推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

姦屍日記

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-4-21 17:34 發表
Nice to hear that K-wolf has the best weekend.

No.4 姦屍 is not that bad ! At least, he got everyone's appreciation for his work and report.
我都想睇下K狼剛剛呢個星期既包膠....唔知佢會唔會出
人一世物一世....咩都試下咁囉....當然最好梗係試好既野....
真係多謝大定既支持.....

四號仔﹐
講下SZ邊樹呀。。收費如何。。女女質素。。我真系未在SZ玩過K呢。。只吃過快餐。。
但我知道一個地方那些K女也是快餐女。。有客就打電話叫快餐女過去給客揀的。。K場本身沒什麼女。。你那邊女女穿制服嗎。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-4-21 20:57 發表
四號仔﹐
講下SZ邊樹呀。。收費如何。。女女質素。。我真系未在SZ玩過K呢。。只吃過快餐。。
但我知道一個地方那些K女也是快餐女。。有客就打電話叫快餐女過去給客揀的。。K場本身沒什麼女。。你那邊女女穿制服 ...
大海哥.....都係沙咀附近既K場....收費係236....囡囡有註場亦有街外既....我去都係旨在同d朋友玩下飲下酒....唔會包囡囡過夜...
囡囡質素就一時時.....不過我每次都會開餐既....哈...........囡囡就唔會穿制服...
我之前同過一二三號仔去玩過....

閣下都係好人一個,玩得有品,值得表揚

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-4-21 20:57 發表
四號仔﹐
但我知道一個地方那些K女也是快餐女。。有客就打電話叫快餐女過去給客揀的。。K場本身沒什麼女。。你那邊女女穿制服 ...
我都有去過SZ。。K場。。。不過都係果D斯文大場。。。。
都想睇下你地0既報告。。。。

引用:
原帖由 auriga00 於 2008-4-21 21:16 發表
閣下都係好人一個,玩得有品,值得表揚
我就唔知係唔係好人啦......不過有時都好"淫".....
....多謝版主既表揚.....

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-4-21 01:40 發表

K狼C兄。。呵呵。。。
好似通常係你飲。。醉左。。
被人姦多D喎。。
我次次飲醉返到房,就即刻訓左床上張被上面,著住衫訓郁都唔郁
條女做過d乜我真係唔知到天光醉醒會見到佢光豬訓我間離...

thank you,,,,,,
fkw

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-4-21 21:20 發表

SZ同CA & CP比....有分別既......感覺上長線同短線既玩法有d唔同....

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-4-21 20:34 發表

我都想睇下K狼剛剛呢個星期既包膠....唔知佢會唔會出
人一世物一世....咩都試下咁囉....當然最好梗係試好既野....
真係多謝大定既支持.....
包膠就唔出喇,我懶打字嘛
見到面再講你知啦

引用:
原帖由 K場之狼 於 2008-4-21 21:23 發表

我次次飲醉返到房,就即刻訓左床上張被上面,著住衫訓郁都唔郁
條女做過d乜我真係唔知到天光醉醒會見到佢光豬訓我間離...
斷片之K狼....維持一貫既水準.....
d囡囡又幾醒....光豬訓隔離.....哈.......又有可能果d囡囡有裸睡既習慣
你係咪又係裸睡呀定係衣服完整

引用:
原帖由 K場之狼 於 2008-4-21 21:29 發表

包膠就唔出喇,我懶打字嘛
見到面再講你知啦
ok....冇問題.....就等你既口頭包膠.....

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-4-21 21:15 發表

大海哥.....都係沙咀附近既K場....收費係236....囡囡有註場亦有街外既....我去都係旨在同d朋友玩下飲下酒....唔會包囡囡過夜...
囡囡質素就一時時.....不過我每次都會開餐既....哈...........囡囡 ...
我說的就是這些了。。我是在下沙。。是GTO跟我說的。。都是那些女。。吃個快是150。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-4-21 21:20 發表
SZ大場我就沒去過。。只知道是很貴。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-4-21 22:02 發表

我說的就是這些了。。我是在下沙。。是GTO跟我說的。。都是那些女。。吃個快是150。。
之前去下沙...見到都有好多快餐女...但係要跟佢地上樓...我就係有d怕....
下沙果度都係好多邪骨既集中地...之前都有去過整個邪骨既...

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-4-21 22:04 發表

SZ大場我就沒去過。。只知道是很貴。。
大海哥。。。你有性趣的話。。。我地可以搵日去睇睇。。。。

講到貴。。。又點够果D。。上海,北京,廣州D大場貴啊。。。

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-4-21 21:32 發表

ok....冇問題.....就等你既口頭包膠.....
不如由K狼口授。。。你打份報告出黎吖。。。

4 siu,
You are such a nice guy..!  Good boy..and thanks for report..You can be a CSI..^^

pretty funny experience... I don't think i can go ahead with a "cold 屍" lo... lol, I never realized alcohol is so powerful ..

thx......................

生動 wor........

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-4-22 01:14 發表
大海哥。。。你有性趣的話。。。我地可以搵日去睇睇。。。。
講到貴。。。又點够果D。。上海,北京,廣州D大場貴啊。。。
好提議。。
搵日去睇睇。。

引用:
原帖由 惡魔少年4號 於 2008-4-20 12:20 發表
首次出帖子,如果寫得不好,請多多包涵.
Good and nice photos!

人一世物一世,叫做試過,又唔係真係死屍咁恐佈,但又有死屍 feel...
人稱無面人

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。