推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

做完呢Q,死而無憾

引用:
原帖由 FXO 於 2008-4-25 06:49 發表

所以話層次唔同啦, 要食鮑魚龍蝦飲lafite,dom perignon 先叫享受食物?

乜食白粥油炸鬼就唔可以享受呀? 就無晒self esteem 呀?
白粥油炸鬼都可以享受呀, 邊個話唔可以 起碼係你知道食嘢為乜, 係為填咗鉋個肚, 還是心靈上滿足.

冇人話兩者不能共存, 但會有先後高低.

唔明? 咁你老哥講得好正確, 大家層次唔同啦

講完

我係車神

引用:
原帖由 飛鴻 於 2008-4-22 18:42 發表
讀了 Kmy 的"不需要愛情",頂唔順 :bird:,要講兩句。

呢條老餅 K 回左塘,係度講耶穌,挑! 如果出黎玩無愛情,咁不如打飛機? or  姦屍 (previous report), or 幫趁一樓一?
...
不敢說他人,小人物只想七老八十時有點回憶,所以散餐時雙飛只在於視角享受,快感一射,二射,三射。 飯盒在於心靈和肉体的融合,那點滴愛意讓人心醉,散餐久了要飯盒,飯盒長了思散餐, 人生那有論

小人物和大海哥一樣, 散餐、住家菜、野餐、、、任何美餐要吃一吃,任何好菜都想滾一滾

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-4-25 07:01 發表

白粥油炸鬼都可以享受呀, 邊個話唔可以 起碼係你知道食嘢為乜, 係為填咗鉋個肚, 還是心靈上滿足.

冇人話兩者不能共存, 但會有先後高低.

唔明? 咁你老哥講得好正確, 大家層次唔同 ...
睇下你既問題 想醫肚還是享受食物 , 就知你心中兩者可不可能共存啦.

睇下你用鮑魚龍蝦lafite,dom perignon舉例講ESTEEM, 就知你幾高層次啦

講完

小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

根本就係,錢,同時間的問題;出來玩,呢兩樣野都好重要,你付出呢兩樣野越多,滿足感一定越多.呢個係負擔能力,你賺多少,一個月,一個星期能給多少時間出來,呢個係客觀的,無討論餘地

30分鐘食快餐,又平又快,高效率,節省時間,不過唔可能有太大震撼,太多滿足

個個禮拜上大陸幾次,又車又船又請吃飯又送手機,都係兩個波,一個巃,但層次係唔同既!我都同意!!

由0.....至.....100的滿足感分數,時間,同錢的付出,絕對起關鍵作用

沉船的人,所得到的,絕對唔係單單清比錢埋單的人所能夠明白的,我同意;沉船的人所得到的,應該唔少!

當然,我有兩個問題:
1. 錢,和時間,沉船的人真的負擔得起嗎?如果真係賺到大把,負擔到的話,點解沉船的故事,幾乎100%最後結束,都係因為錢的問題?你從沉了的船浮返上黎,好大原因係,你的錢/時間已經用光,你無曬彈藥,玩完

2. 如果真的賺到,唔怕fing,錢大把........咁就真係隨便你,因為呢個世界,有錢的人負擔得起的玩意,旁人都係難以明白的,咁就根本無對錯之分........不過,當冷靜下來,如果你心裡面有把聲音:付出咁多,條女根本都係為錢,值得嗎..............?

咁,值得嗎?

Conclusion:純個人意見,我無法認同上大陸叫雞叫到沉船呢種行為,將自己的感情沉落隻雞度.........係我無法理解的,sorry!

相關搜索目錄: 手機
來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

想回應下 DOER 及其他BROTHER﹕-
小弟自問飯盒散餐長吃。。現在就有飯盒在深圳天天過去。。但也在聯係戰友去偷吃散餐。。

各BROTHER所說層次問題。。我想無所謂層次。。說到層次就有高低的意思了。。說白了花兩千塊在上海北京帶條女打一跑跟在下沙一百五打個快真的一點分別沒有。。我看就個人情況那裡玩都一樣。。絕不是花多了錢就玩得高擋高層次了。。都是叫雞咋。。

說到沉船。。小弟第一次沉一沉就是六七年。。想也可以有資格說一下。。
首先說一下包女。。有師兄喜歡女女了開個價多少錢一個月。。租個地方。。這個其實也只是叫雞。。叫長時間一點而已。。女女對你沒有感情只說錢。。沉也只是你沉女。。女沒沉你。。你不在女女就跟狼狗。。那一天你沒錢了女女也跑了。。

真正沉船是要女女也沉你。。師兄會說那有著樣事情發生。。但真是有。。人會說女女在騙你。。但我想女女是不是喜歡我我能看出。。女女是不是為錢跟你就更易看了。。我的一個飯盒跟我頭幾年都沒跟我要錢。。我也說要到月底出糧才有錢。。給她的只是生活費。。買菜煮飯一起吃。。周末就行街喝茶。。買衣服都是她勸我買給我自己。。現在的飯盒也是不跟我要錢的。。我有空她就來深圳。。我出差她也跟著我。。我沒空她就回上海在家裡。。她說跟我幾年就回家結婚。。

至于說到為什麼要把感情沉在一只雞上。。哈哈。。叫雞的時候是雞。。沉了的話她已不是雞啦。。都是一個人嘛。。我覺得女女也會沉客人的。。我碰到了。。身邊的戰友也碰到了。。是真是假。。你不給她錢﹐不多的錢﹐她還跟著你的就一定是真的了。。

要玩就玩咯。。要沉就沉咯。。到老了回問自己有沒有白過。。沒有。。
我現在已經可以說了。。沒有。。

相關搜索目錄: 結婚

做完呢Q,死而無憾

引用:
原帖由 9578 於 2008-4-25 19:33 發表
oh. I agree with you.
after you do that Q , you better go to die.
give your food to the poor.
god bless you.
mind your language, jerk
我係車神

在下都幾信緣, 有D時侯唔一定係有錢或靚仔先溝到女, 女人是講感覺, 我都係. 而家做左烏克蘭貨船, 同水汪汪每日都講下電話, 養到佢肥肥白白, 面色紅潤.  我地亦甚坦白, 佢講到明有人追, 我亦會去廠, SN, 141, 或者 date 下正經女仔, balance 一下,    

大家心裡有個底, 有事時就可以減少衝擊.  所以在下不太建議全面沉船.  只係對住一個女人, 好快會鑽牛角尖呢  :lol:lol

回復 #58 japjap 的帖子

JAPJAP兄幾個月就有這種修為。。恭喜恭喜。。真是
滾無前後﹐達者為師。。

引用:
原帖由 push_oil 於 2008-4-24 00:17 發表
1Q 可以好飽 , 3Q 後仲 d 餓
很有層次 ...

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-4-24 08:39 發表

用 詞偏激至人身攻擊亦不值得鼓勵!
Never mind.

引用:
原帖由 已婚男仕2008 於 2008-4-24 10:24 發表
各位:

其實KMY講D野都幾中肯,佢都係以心為心吾想D老友沉淪姐。同理,好多事情冇話啱吾啱同好吾好,好多時只係個人選擇問題。但討論與鳩Up,最重要都係要有Point、有創意。人身攻擊同漫罵就不太合 ...
唔緊要的 ....

對自己負責!

just curious 吊閪, 扑嘢 同 做愛的分別 !!???? any Ching can explain?

回復 #64 whyslow 的帖子

兄台, 請問你是香港人嗎? 如果是的話, 請不要開此玩笑吧!!

引用:
原帖由 飛鴻 於 2008-4-22 18:42 發表
讀了 Kmy 的"不需要愛情",頂唔順 :bird:,要講兩句。

呢條老餅 K 回左塘,係度講耶穌,挑! 如果出黎玩無愛情,咁不如打飛機? or  姦屍 (previous report), or 幫趁一樓一?
...
Before ejaculation, I'll buy what Fei Hung said, but afterwards, what KMY's saying is more sensible!

In any event and most importantly, we should still be friends as before after these discussions.

I agreed with kmy and Doer more.
I am a married guy and I even has a girl friend (something like secret lover) in Hong Kong.  But the only one I love is my wife.
I don't think I will love a "Chicken" or even my sl now.
Of course, if you can find a girl with good feel to sex with, you will feel much better.  But I don't think it can be classified as "love".
I admitted that my level is very low as I am just a normal chicken worm.

引用:
原帖由 飛鴻 於 2008-4-22 10:42 發表

...
作為過來人,完全有同感,為何會同歡場女女有此交流?因為大家也知道不可能,有今生無來世的浪漫感覺,每一個毛孔都...實在難以言全。

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-4-22 19:25 發表
記得曾幾何時, 有條題講 "吊閪, 扑嘢 同 做愛的分別"

有D人要吊閪, 有D人要扑嘢, 有D人要做愛. 唔同時間, 唔同心情, 唔同人有唔同的需要.

好難講我自己的層次.

有時候 ...
同老婆吊閪,同SN妹扑嘢,同二老婆做愛.

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-4-25 17:42 發表
想回應下 DOER 及其他BROTHER﹕-
小弟自問飯盒散餐長吃。。現在就有飯盒在深圳天天過去。。但也在聯係戰友去偷吃散餐。。

各BROTHER所說層次問題。。我想無所謂層次。。說到層次就有高低的意思了。。說白了花 ...
我十萬個鼓掌! 小弟跟DJ是真正沉船,她不跟我要錢,每日都講下電話(2 Hours),心靈和肉体都很融合.小弟跟她是做愛,不是吊閪,不是扑嘢.!!!!!!

引用:
原帖由 DongSiu 於 2008-5-14 07:27 發表
我十萬個鼓掌! 小弟跟DJ是真正沉船,她不跟我要錢,每日都講下電話(2 Hours),心靈和肉体都很融合.小弟跟她是做愛,不是吊閪,不是扑嘢.!!!!!!
那天我看到 DJ 跟你一起的神態就知道她真沉你。。另一個很明顯的就是 JAPJAP 的水汪汪。。女女喜不喜歡你是看得出來的。。外人也看得出。。你自己就肯定能感到的。。
恭喜。恭喜。。盡情享受。。

"解決咗問題, 先至講理想"

沉要沉得有譜,無愛情真係做人為乜
如果無feel,來個快的都好平唧

very good.......gogogogogogoal

support support

在和這女人做愛時,不止是身體的滿足,更是靈魂的滿足;
X)}#k[(Bforum.timway.com
z1sZ
Z c;edo.YH0_個 feel 說不出黎, Conclusion 係 "做完呢Q,死而無憾"

哈哈!
好同意你所講,造愛就梗要有那一丁點愛情維繫,至有靈慾一致的感覺!
不然只係生理上的發洩,求其射篤精;兩個境界差得遠矣!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。