推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 尋 鳳 奇遇記

引用:
原帖由 熙官 於 2008-5-19 01:00 發表
收皮啦! 精神分裂! 係咪要我貼你兄弟幅相出來呀?
真係收皮                     

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-5-19 00:33 發表

你先至係撚樣! 出賣朋友!
你係佢朋友定你細佬係佢朋友?定你以為大家當你係朋友?

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-5-18 16:30 發表

久仰野鹤大名!  相信你是在地動山摇時從四川地震区跑过來吧
死幾萬人既天災攞泥講笑?你份人弱智得泥都幾冇品

呢條thread真係踎低噴飯超低能勁搞笑.

似乎收左皮lu wor....

引用:
原帖由 骨精明 於 2008-5-17 23:25 發表

請你快些叫 明察秋毫及明哲保身 的  求  其   版主來喝停這班 這平台蝦蝦霸霸的惡棍
There is no ground rule over this forum as there is no moderator to take care of it!

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-5-20 18:00 發表

Absolutely RIGHT!  There is no speech of FREEDOM
用幾個分身自問自答自言自語自吹自擂仲嫌no speech of FREEDOM?

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-5-20 18:01 發表

曲解我的意思

無限上岡!  我只是問隻野鹤是否從那邊飞來, 绝冇咒 死幾萬人!!!!!!!!!!!!!   
呢個時候攞呢單野黎講就死梗架啦...死蠢

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-5-20 20:28 發表

To be honest, you are a more sensible and objective brother being here  
同一句說話你答兩次既?好悶牙?

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-5-17 09:28 發表

激將法不可apply to me!

我只會告訴有禮貌的巴打S.
有人問你野咩? 有人問樓主d料咋!

爭住答!

定唔記得分左身呀! 屎蠢!

一於當面吊高佢            .

引用:
原帖由 staytune 於 2008-5-21 12:01 發表

有人問你野咩? 有人問樓主d料咋!

爭住答!

定唔記得分左身呀! 屎蠢!
佢精神分裂...但又handle唔到2個身份....比死更可憐

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。