推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-7-9 13:20 發表
Maggie 已轉往上環. 請上網查.
4台同6台都唔見, more info Please

請問太子/深水土步有無好既USB?

曾見改往上環<褲落>5樓,但昨夜卻不見Maggie及另一女資料!
Sorry暫無法協助!

回復 1# 的帖子

呢位師兄試完就寫d報告過我地分享下,做個參考都好呀
呢度好似較少人喜歡上樓骨,但我呢種收入微薄但又咸咸濕濕既,真係唔可以成日桑拿,十分拿利
喜愛Victoria Secret…您地叫我VS就得!

我本來諗住幫下手, 點今日運仔唔好... 個個都入唔到

油麻地
萬榮
LISA-(冇左廣告)
麗莎-(冇左廣告)

寶寧A
阿怡-今日早收
MIMI-有客

美蘭
明明-(冇左廣告)

禮基
綺雯-(冇左廣告)

下面係我之前試ge
佐敦
華豐
彤彤-手骨唔錯, 但係身材同樣唔係我杯茶, 同埋地方唔夠企理
YUKI-手骨好好, 可以一試!

相關搜索目錄: 廣告

師兄好嘢, 請繼續造福兄弟 及囡囡!!

引用:
原帖由 decdet 於 2008-7-15 16:17 發表
我本來諗住幫下手, 點今日運仔唔好... 個個都入唔到

油麻地
萬榮
LISA-(冇左廣告)
麗莎-(冇左廣告)

寶寧A
阿怡-今日早收
MIMI-有客

美蘭
明明-(冇左廣告)

禮基
綺雯-(冇左廣告)

下面係我 ...
多謝師兄的報告

萬榮D女越來越少, 似乎呢個陣地就來冇, 唔見LISA/麗莎我都好惆悵!

美蘭的明明曾在6網見過佢廣告, 搬左去旺角登德大廈.

禮基的綺雯也是只在6網有廣告.

華豐YUKI是我想試骨的前三名, 可惜上次去到又係做緊客, 師兄能入到閘, 羡慕!

相關搜索目錄: 廣告

其實yuki呢排都唔算太旺鐘
我今晚7點上到去唔使book都入到

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-7-17 00:11 發表
其實yuki呢排都唔算太旺鐘
我今晚7點上到去唔使book都入到
C Hing, you are so lucky.
有機會都想試., Yuki

有d update

寶寧A
阿怡-終於見到, 但相頭麻麻, 所以冇入閘...因為真係唔係我杯茶

相關搜索目錄:

阿怡是否四樓那位?
dup過一次
年紀略大
骨技相當好
踩背時那一下用雙腿繞起我下半身凌空拗腰令人難忘

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-7-5 16:57 發表
之前在北角的Maggie已搬到上環. 詳情請兄弟自己上網查證.

我的雙首選之一的(發利銅銅 )已休假完畢, 各兄弟可以多個按摩大師傅可以選擇了 .
I tried Maggie twice when she was in North Point.   Vey skillful in playing "bird bird" !!!

試左好0野--華豐YUKI

收工之後, 好神心去搵華豐YUKI.

2:00 到達, X, 又係開緊工! 不過寫著2:40就得, 橫掂仲未食野, 醫肚先, 應該不會師兄咁早來排隊啩! 等LIFT時落樓時, 見有一戴鴨舌帽的女子走過, 素面, 似乎是名161 X嫂.

2:32 在大XX Tea完再上樓, 好, 一於等, 我第一次戇居居係囡囡門口等, 見有師兄在小巷深處按鐘, 一上海豐滿師奶型中女開門, 我估師兄必彈鐘, Bingo!

2:35  門突然打開, YUKI現身, 嘩, 靚啊! 係我個杯茶, 冇等錯!
        YUKI好笑容問我: "係咪等我啊?"
        我: "係啊!"
        YUKI: "唔好意思, 仲要等多10分鐘WOR."
        我: "唔緊要, 值得等!"(有D少男媾女戇居的口氣)
        我: "可唔可以畀我電話, 我去樓下等, 遲D打電話上來"
        YUKI好快寫左電話畀我.
        我行出去, 見到MANDY剛剛開工(我較早時都按佢個鐘, 但未開工), 好笑容咁話: "先生, 入來試下"
        我: "唔好意思, 約左第二個啦, 下次搵你啦!"(我真心ka!)
        搭LIFT落樓去XX印書館打書釘.

2:45 十分鐘囉, 我打電話上去: "YUKI, 如果做完畀個電話我."
        YUKI: "得啦, 個客沖緊涼."

2:50 我準備上樓, 電話響, 係YUKI:"得了", 上到樓, 又見有師兄在小巷深處按鐘, 又彈鐘, 有D替個中女嘆氣.
        入閘, YUKI好熱情攬實我, 仲伸手入褲檔, 上下其手, 更進一步扯甩條褲, 我大叫: "我怕丑ka!"
        YUKI: "要你等咁耐, 要對你好D嘛!我幫你沖涼."
        我聲明: "我只做DUP+BM哦!"
        YUKI: "你好正直, 我鐘意!"
        但佢都除衫侍浴.

相頭: 8/10, 我鐘意的個種, 所以有感情分, 廣告話: "貌似明星樣", 我先是覺得佢把聲有磁性, 有D似蒙X慧, YUKI話有D客話佢個樣都似, 我至此恍然大悟, "貎似明星樣"係指似蒙X慧, 而蒙小姐我又鍾意, 難怪我一見就0岩眼緣.

身材: 7/10 好均勻, 解開神奇BRA的YUKI, 顯示真正的身材, 廣告說34B應該是很準確, 而且是我鍾意的個種款; 有DD咁多肚腩, 但由後面看, 腰部仲係凹左入去, 三圍分明. 最好仲係皮膚, 白得來全身好似冇暇疪, 完全印證我"白雪雪, 滑LIK LIK"的感覺.

骨技: 8/10 一流, 受過正宗訓練, 攞到位, 而且夠力. YUKI留長髮, DUP骨時經常有秀髮掠過背部腿部, 有種微妙的感覺.

RPP/BM: 8/10 讚! 尤其是BM, 我以為佢會長髮和雙峰並舉, 但佢出新招, 在我背上倒上油, 然後兩個波輕輕壓上來, 慢慢廝磨, 這一招我從未試過, 唔知係咪獨家經營, 而且都搞左幾分鐘, 無趕鐘的感覺, 呢點好. HJ稍微平淡了一點, 可能我太累了, 都搞左一排才出.

之後還是有侍浴, YUKI仔細幫我洗乾淨身上的油, 沖完見CCTV有位師兄係度等, LALALAM著衫著褲畀家用鬆人, 無謂阻住YUKI搵錢!

4:05 出閘, 好足鐘 (廣告話80分鐘)

總評: 8分, 骨技和BM一流, 又靚女! 好想再去!

相關搜索目錄: CCTV 廣告

Very detail . Thanks for your report.
青春無失敗

引用:
原帖由 ollover 於 2008-7-19 17:23 發表

I tried Maggie twice when she was in North Point.   Vey skillful in playing "bird bird" !!!
Where is she now? I want to try, Please tell me, Thank You.

早前試過,真係唔錯!值得推介,不過佢係中女一名,並非十八廿二,鍾意靚妹仔嘅C兄就留步!

引用:
原帖由 阿寬 於 2008-7-22 18:16 發表
早前試過,真係唔錯!值得推介,不過佢係中女一名,並非十八廿二,鍾意靚妹仔嘅C兄就留步!
寬哥, 你指的是哪一位囡囡係中女?

白淨師奶--禮基綺雯

試完華豐YUKI次日, 我又去試禮基綺雯.

去到時做緊野, 上5樓搵BOBO, 按鐘冇人應, 去寶A搵阿怡又係做緊野, 落四樓搵MIMI, 冇開工. 再番返來禮基, 得啦, 入閘.

第一印象, 白, 肥, 但不過份, 好大個波, 佢話有38C, 真料無填塞物, 自報杭州人, 但聽口音唔多似.

上床, 手骨OK, 有力, 但不能和YUKI比.

之後我要佢畀我DUP, 示範一番自創手勢和RPP, 綺雯都"咿咿呀呀"地叫, 應詃係真的, 唔似是商業性的叫.

佢話好多後生仔都搵佢, 最後生的有19(或17, 忘了), 仲叫佢"家姐".

如果YUKI係碟精緻小菜, 綺雯可算大魚大肉, 間中可以食下.

C兄!我講果個係YUKI,佢好似呢幾日休息喎。

引用:
原帖由 阿寬 於 2008-7-24 09:34 發表
C兄!我講果個係YUKI,佢好似呢幾日休息喎。
同意寬哥所言, YUKI係中女, 不過個樣真係唔錯.

寬哥似乎經常去華豐wor? 仲有冇其他好推介?

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-7-23 17:15 發表
第一印象, 白, 肥, 但不過份, 好大個波, 佢話有38C, ...
Too big la.

Im99917兄!等小弟試到好嘢一定出報告話你知,暫時未有特別推介,無謂要C兄跌錢喇!

我最近先左香檳8C8 CoCo 但係我諗唔係你個list ge coco, 因為d相都冇OL look...

dup真係冇料到... 不過相頭ok, 幾好砌下, 都算有女友feel, 唔算太商業化... 但係dup唔掂, 唔會番啅...

相關搜索目錄: 香檳

回復 63# 的帖子

Yuki 真係唔錯ga....

阿寬兄 ! 有無睇過華豊 10p3 樂兒?
睇相好似唔錯.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。