推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

四哥同盟會總部問題通告~~內容完全和按摩無關

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-8 14:30 發表
Happy + Man 告訴我 after his IT staff reset his firewall 入到.

我告訴阿 Adm 姐姐, 阿 Adm 姐姐said 好似用網上行有問題. 意想不到阿 Adm 姐姐回答我她都想知佢點reset 呀! 她問可唔可以幫我問下佢呀~唔係化! ...
我屋企同公司都係用 IMS 兩邊都上唔到,真係頭痕

點解剩係 IMS 唔得,唔通冇交佗地

魔魔真係 IT達人頂瓜瓜, 教我如何 use proxy IP address login in, 入到但天哪真是 very slow and always disconnect.

精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

方法 ~I am using IE 6 ~ Go to Tools/Internet options/Connections/Settings

修訂 proxy server Address and Port. Below 有 list free Address and Port 參考

http://proxy.cemsg.com/
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-8 15:47 發表
方法 ~I am using IE 6 ~ Go to Tools/Internet options/Connections/Settings

修訂 proxy server Address and Port. Below 有 list free Address and Port 參考

http://proxy.cemsg.com/
係咪求九奇羅個外國 IP address 就入得呀,咁 67 167 1649 0067 得唔得呢

Adm 姐姐 fixed. 已經可以上番 HQ 了!

一排冇上,唔記得咗HQ個網址添,唔知有冇人幫到小周呢?

引用:
原帖由 周流流 於 2008-7-11 20:06 發表
一排冇上,唔記得咗HQ個網址添,唔知有冇人幫到小周呢?
周兄, 近排元朗多咗好多囡囡, 有冇食到好野?

三哥
又上唔到

引用:
原帖由 岸男 於 2008-7-21 10:32 發表
三哥
又上唔到
真係上唔到........................... 等緊Admin小姐蒲頭~~~~~
經常一個人,是寂寞;偶而一個人,是享受。
正因為寂寞,才想偷,正因為享受,才偷食。

yeah, too bad
All you need is love! Love is all you need!

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2008-7-21 10:35 發表
真係上唔到........................... 等緊Admin小姐蒲頭~~~~~
咪係,等我上個星期仲响GZ滿心歡喜咁上去玩,返到黎反而攪成咁!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

It is off again!
All you need is love! Love is all you need!

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2008-7-21 10:35 發表

等佢蒲頭......先姦後殺....三哥來粗刀

尋晚同今朝都上到,中午之後就....死hell咗!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 岸男 於 2008-7-23 08:15 發表

等佢蒲頭......先姦後殺....三哥來粗刀
要唔琅排隊輪........住上呀?

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-7-23 16:30 發表
尋晚同今朝都上到,中午之後就....死hell咗!!
今日又瓜左

小喇叭,都唔知攪咩?三哥或四哥快啲叫Admin小姐攪攪佢啦!!

今日剛剛o係張家界返黎諗住同brother們打個招呼
點知總壇又瓜左

Today 又 works 恢復原狀....

今日 HQ又上唔到!

We are always like on and off and on and off!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-30 10:24 發表
今日 HQ又上唔到!
三哥,做啲嘢啦!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-7-30 12:17 發表

三哥,做啲嘢啦!!
又上得番黎喇!  - "耐人尋味"!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-31 09:57 發表

又上得番黎喇!  - "耐人尋味"!  
又瓜左柴

想問吓點樣可以入會 ????

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。