推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 集安-哈囉喂 Party

回復 1# 的帖子

真難為了七少 !
報以深深的同情!
小人物和兩年的囡囡分開了!現也在發掘新場

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-10-2 14:48 發表

我都有去呀
我個安徽囡囡好 pink, 又好緊
好好玩
你講你係頒獎禮個囡囡嗎?定係另外一個?

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-10-2 15:46 發表

你講你係頒獎禮個囡囡嗎?定係另外一個?
頒獎禮 gal
7少幫我留下的
給Dr. Tea搞走o左
但又給我選回來
條女第二日上班, 有點傻頭傻腦
天使臉孔、魔鬼身材、10歲 IQ
我臨入門, 扮野話 "無套! 點算好"
佢先醒起話要戴套
然後我問佢以先點
佢話交過兩個男友, 都要小心的, 沒懷孕
哈哈

但結果我都依足性交禮儀
戴帽上陣

比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-10-2 15:13 發表

與本區無關既主題  
一篇係"投資銀行",講投資銀行;
一篇係"活塞男",講陽具卡在鐵板上的"活塞男";
另一篇"深掃蕩「三沙一水」,講三沙一水既舊新聞。
第一次,我當佢貼錯區,
第二次,我當佢手文之誤,
每次都有PM通知佢,
到第三次,難道我仲要搵個理由說服自己呢個人唔係灌水?

相關搜索目錄: 投資 銀行
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

回復 53# 的帖子

i like it.   Wa, I need to go to this place  頒獎禮 soon!!

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-10-2 15:57 發表

頒獎禮 gal
7少幫我留下的
給Dr. Tea搞走o左
但又給我選回來
我臨入門, 扮野話 "無套! 點算好"
佢先醒起話要戴套
然後我問佢以先點
佢話交過 ...
唉。。我又錯過左D好野。。。。睇黎都係你D囡運強D。。。。
你攪番掂TT未啊?

回復 55# 的帖子

We have been to this place twice, the 1st time is not a complete success one, but turn out with good comment !
The 2nd time has a very good response !
The Lesson leant is give the mamasan a pre-call, so that she can keep some really good stuff for you. otherwise, there are still some dinosaurs.

Sorry, all brothers, I am too busy in office and have no time to write any report, please have those Chings who had attent the 2 parties give their reports.

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-2 16:36 發表
We have been to this place twice, the 1st time is not a complete success one, but turn out with good comment !
The 2nd time has a very good response !
The Lesson leant is give the mamasan a pre-call ...
無用, 根本要講嫖運

回復 58# 的帖子

你的嫖運就好得不得了喇!

昨晚和大海有幸見到"婷婷",她的身材真的無得頂!又白,個波又大得來又合比例!我坐在她對面,常常要把面擰向一邊,不敢望向她!因為我細佬怕頂穿"肥仔大排檔"的台面!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-2 17:12 發表

昨晚和大海有幸見到"婷婷",她的身材真的無得頂!又白,個波又大得來又合比例!我坐在她對面,常常要把面擰向一邊,不敢望向她!因為我細佬怕頂穿"肥仔大排檔"的台面!
唔係甘誇張吖嘛。。。如果東北D囡件件都甘正的話。。。
甘臨死前都真係要去見識下。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-2 17:12 發表

我就側側望下。。果然是嬌人身材。。
下次都要指定要個安徽的才行。。
以前都有兩個安徽的玩過。。有點MISSING。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-10-2 17:25 發表

我就側側望下。。果然是嬌人身材。。
下次都要指定要個安徽的才行。。
以前都有兩個安徽的玩過。。有點MISSING。。
TT好似唔係安徽。。。係東北喎。。。

頒獎禮 我個MM很年青。。問她說是十八。。有點懷疑。。
PINK LIN中波﹐少毛一線。。很緊有水。。但不懂服務。。可說是不動什麼。。
回去一點多先來一劑。。睡到四點多給信息吵醒。。應該是狼狗發信息﹐震醒了我。。菊舊氣就執多劑。。MM還先去沖沖身才給我來。。
再睡到六點多又給吵醒。。MM還說想走。。我就所昨天經理跟媽咪都說好不准早走的嗎。。她又陪我睡到九點多。。都醒了。。又說要走。。我說好的。。再搞一下你就走罷。。她又去沖一下身。。
MM也是ON99的。。就是夠YOUNG。。夠FRESH。。

回復 62# 的帖子

Her ancester is from 安徽! 她露了北半球,見到的是大突又白 !看見他們打情罵俏,我好想我的老四呵!

祖籍安徽
的確係好白
對波D級, 真貨, 不過開下有小小下垂

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-10-2 17:27 發表

TT好似唔係安徽。。。係東北喎。。。
種屬安徽。。在東北定居而已呢。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-2 17:39 發表
Her ancester is from 安徽! 她露了北半球,見到的是大突又白 !看見他們打情罵俏,我好想我的老四呵!
我地十二月去到, 玩朝鮮、蒙古、滿洲妹, 個個都好白又好大波 (不過多數有小小車軑)

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-2 17:12 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5365491&ptid=217306][/url]

嘩你好誇張
引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-2 17:39 發表
婷婷好喜歡玩具
咁你有無同你阿四玩下玩具呀
試下這個 http://auction1.paipai.com/search/0/C0526E1B000000000040370B03646DCF-775C.html
有十段變速, 防水, 仲係無線搖控, 可以一邊行街、一邊玩

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-10-2 17:14 發表

唔係甘誇張吖嘛。。。如果東北D囡件件都甘正的話。。。
甘臨死前都真係要去見識下。。。
上次個 DJ 仲好正
佢今日同我講DJ換了性感裝
下次一定要叫佢來

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-10-2 17:37 發表
PINK LIN中波﹐少毛一線。。很緊有水。。但不懂服務。。可說是不動什麼。。
回去一點多先來一劑。。睡到四點多給信息吵醒。。應該是狼狗發信息﹐震醒了我。。 ...
班女的確young
但好唔識做人
我叫每人一個吻
雙飛人條女話唔俾就唔俾, 仲用筷子叉我, 好吋o下
我當時真係好想叫雙飛人讓比我, 等我用細佬教導一下囡囡點去做一個女人

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-10-2 17:53 發表

我地十二月去到, 玩朝鮮、蒙古、滿洲妹, 個個都好白又好大波 (不過多數有小小車軑)
如果要去甘遠。。真係都唔知要撘幾耐棚先至得。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-10-2 18:11 發表

如果要去甘遠。。真係都唔知要撘幾耐棚先至得。。。
同日本一樣 3hrs

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-10-2 17:37 發表
回去一點多先來一劑。。睡到四點多給信息吵醒。。應該是狼狗發信息﹐震醒了我。。 ...
D狼狗真係PK。。。不過都係因為有佢地先推D囡囡出黎返工。。。。
不過你都執三野。。金鎗人果然名不虚傳。。。

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-10-2 18:13 發表

同日本一樣 3hrs
我意恩係。。。計劃定搵借口。。。。

回復 73# 的帖子

何止!星期日下午又去了常平,和LB 2 又汁一劑!17個小時4劑!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。