推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 凱盟簡單report

Are they young and pretty BG ?
No VAS there, is it very hard to tolerate the reaction of your brother if you are stay in the room with young BG and touch wit your body ????

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-10-29 07:26 發表

我琴晚都試過了, 樣子ok (我比70分以上, 80分以上我就相當有保留), 佢話好多朋友話佢似楊婉儀, 我就覺得某d角度係有幾分相似, 但正面睇就相似度0, 骨技就未能符合齋dup的要求.

超級性情中人, 有果句講果句... ...
Jimmy 兄,

你知唔知佢係亞玉介紹入嚟做, 佢第一個客就係我。

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-10-29 07:26 發表

我琴晚都試過了, 樣子ok (我比70分以上, 80分以上我就相當有保留), 佢話好多朋友話佢似楊婉儀, 我就覺得某d角度係有幾分相似, 但正面睇就相似度0, 骨技就未能符合齋dup的要求.

超級性情中人, 有果句講果句... ...
Jimmy 兄,

我都係 28 号晚大約 6點 至 8點 去揾過亞 Yan, 莫非你係我之後嗰位 C Hing?

引用:
原帖由 newkid 於 2008-10-30 16:33 發表

阿玉係咪即係小玉?
係, 阿玉咪即係小玉.
凱盟都係我主場, 已去了一年多, 差不多一星期一次.

引用:
原帖由 aero169169 於 2008-10-30 14:25 發表

Jimmy 兄,

我都係 28 号晚大約 6點 至 8點 去揾過亞 Yan, 莫非你係我之後嗰位 C Hing?
我28號大約七點鐘去到凱盟, 嚮收銀處坐到大約七時十五分入房. 如果你嚮七點至七點三見到有個傻佬坐嚮收銀處度, 果個就係我.

你咁快就搵佢第二次, 你好滿意佢?

另外, 我都知佢係小玉的friend.

引用:
原帖由 newkid 於 2008-10-30 16:48 發表
Jimmy 兄, 呢度係你主場?

我去過好幾次, 應該會繼續去的
今年年初都只係第二主場, 而第一主場就係YMT寶寧C 910的美兆, 當時美兆四個技師都骨技好好 (比凱盟優勝), 而且當中三人都係廿到尾至三十頭 (不過沒有VAS), 收費亦同凱盟相若, 可惜後來呢四個技師短時間內離去, 我就去返凱盟多d.

引用:
原帖由 newkid 於 2008-10-30 18:11 發表

我又係 28 号晚 6點正上到去, 做呀小玉!
可能我都見到你wor, 因為小玉七點左右都有行過收銀處, 仲同我打招呼 (佢似剛剛做完野), 你係唔係dup六十分鐘?

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-10-30 18:55 發表

我28號大約七點鐘去到凱盟, 嚮收銀處坐到大約七時十五分入房. 如果你嚮七點至七點三見到有個傻佬坐嚮收銀處度, 果個就係我.

你咁快就搵佢第二次, 你好滿意佢?

另外, 我都知佢係小玉的friend.
我都見到你, 因為我七點三左右都有行過收銀處俾銀,係彤彤收的

引用:
原帖由 aero169169 於 2008-10-30 22:14 發表

我都見到你, 因為我七點三左右都有行過收銀處俾銀,係彤彤收的
如果我冇記錯, 我記得彤彤好似話"60分鐘$198".

引用:
原帖由 siutsz 於 2008-10-30 13:31 發表
Are they young and pretty BG ?
No VAS there, is it very hard to tolerate the reaction of your brother if you are stay in the room with young BG and touch wit your body ????
其實呢度舊年下半年時, 真係sell靚女為主, GiGi, 阿萍, 嘉彤, 阿蔡...... 樣子都算相當ok, 但平均骨技相對較弱.

一年後今日有d唔同, 多咗d中女但骨技較好的人, 後生女的比例下降了.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-10-30 23:11 發表

如果我冇記錯, 我記得彤彤好似話"60分鐘$198".
正是小弟

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-10-30 23:26 發表

其實呢度舊年下半年時, 真係sell靚女為主, GiGi, 阿萍, 嘉彤, 阿蔡...... 樣子都算相當ok, 但平均骨技相對較弱.

一年後今日有d唔同, 多咗d中女但骨技較好的人, 後生女的比例下降了.
骨技較好的, 有Amy, 亞Jack (好似改咗名叫琳琳)

我就好耐都冇去四樓揾GiGi

四樓GiGi之前試過mok, 不過好似有爣◇化
凱盟試過去但剛冇房 , 下次打去book定先

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-10-30 19:05 發表

今年年初都只係第二主場, 而第一主場就係YMT寶寧C 910的美兆, 當時美兆四個技師都骨技好好 (比凱盟優勝), 而且當中三人都係廿到尾至三十頭 (不過沒有VAS), 收費亦同凱盟相若, 可惜後來呢四個技師短時間內離去, 我 ...
美兆之前我去過, 要俾$100買油先有得推油, 用剩擺拒地到留番下次用
我去果次係收銀姐姐幫我做, 聽佢講佢好似好少出手既, 不過骨技都幾好同幾好傾

I also tried 15/F recently, still very relaxing.  The girl is very friendly and talkative.  I took bath with red wine for 10 minutes and then 90-min dup with oil.  Then bath again, if no appointment, I think I could get another 15-min bath.
Hoi Mun is difficult to book recently.

相關搜索目錄: Wine

請問如果有vas,是否另外加錢?幾多?是否直接比技師? 不同技師價錢是否不同?

引用:
原帖由 br061000 於 2008-10-31 10:06 發表
請問如果有vas,是否另外加錢?幾多?是否直接比技師? 不同技師價錢是否不同?
師兄,凱盟冇vas喎,佢呢個場都唔係行呢套

definitely no vas even to loyal customers ???????????????????????

No VAS in Hoi mun and 15/F.

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2008-10-31 12:35 發表
No VAS in Hoi mun and 15/F.
Couldn't agree ...........really need to explore it .......Everytimes you guys need to do  is try asking with sincere manners.

All USBs in this building are selling skills and services, not pretty and VAS.  If looking for beautiful, big balls and young, go to Heung Bun.

引用:
原帖由 kfcook 於 2008-11-1 00:04 發表
All USBs in this building are selling skills and services, not pretty and VAS.  If looking for beautiful, big balls and young, go to Heung Bun.
agree, look for young BG is not in this building.  You can find young and pretty Bg in Wah Fung, HB and OB road

哈哈 , 下晝試過小玉 , 柔力 , 好舒服 , 至岩我地果d唔太受得力既人

有冇兄弟近排探過gigi?唔知佢宜家點呢?

各位 brothers, Coco 和 Lily 是否已經沒有做抑或轉了場 ?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。