推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

63 123
發新話題

生日 ~ 兩晚K,三次半Q,四次實彈,實與自殺無異!

引用:
原帖由 drm 於 2008-12-29 02:12 發表
半記的囡,點會差。

不過咸D坐過肇慶妹後,同佢QQ、短訊左個幾月,都係時候食啦。

話時話,四個大姨媽中的一個,咸D又係時候去半記起筷囉!
D哥
my friends are going there tonight (we had not been there for over 2 years!) and hope they have the same luck as you on seeing/meeting some beautiful girls.

回復 1# 的帖子

best best best breast

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-12-29 10:47 發表
你帶去乑俾我睇下啦..我都未見過...你LB...
本来约好饭盒四号出来。。即接完七少第二日去接机。。点知LB话挂住我。。30号就走左出来。。已经住了几天啦。。甘3号不大好带她出席。我都吾来啦。。下次有机会先啦。。

回復 53# 的帖子

I am so disappointed without you there on 3rd Jan.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-2 16:31 發表
I am so disappointed without you there on 3rd Jan.
下个礼拜再一起玩啦。。吾想LB看到大家甘玩会联想到她不在时我也是这样玩嘛。。
我现在在守行为。。请谅。 。礼拜天晚一起吃饭啦。。

回復 55# 的帖子

ok, see you on Sunday night.

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-2 16:08 發表

本来约好饭盒四号出来。。即接完七少第二日去接机。。点知LB话挂住我。。30号就走左出来。。已经住了几天啦。。甘3号不大好带她出席。 ...
真可惜見唔到你..

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-2 17:15 發表
真可惜見唔到你..
系咯。。也很就没跟西门兄喝酒啦。。希望你无甘忙时多些出来玩呀。。

Excellent and very erotic narrative! My nose is bleeding after reading....

辛苦了!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

好充實, 好滿足

63 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。