推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[上樓骨] 香B 8C6報告

you can ask her to give your brother a full meal by paying more.

引用:
原帖由 johnnychan2008 於 2009-3-13 12:19 發表
you can ask her to give your brother a full meal by paying more.
How much would it be ?

It depends on how much she likes you. May be little , may be a lot.

引用:
原帖由 johnnychan2008 於 2009-3-13 15:21 發表
It depends on how much she likes you. May be little , may be a lot.
What reasonable $ range u prefer? thx

師兄,係咪一定要預約先可以入閘?有無預約電話?

引用:
原帖由 benbenchan 於 2009-3-13 19:15 發表
師兄,係咪一定要預約先可以入閘?有無預約電話?
She has ad in other website ka wor.  Search search la.
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

Seems so good. Can any Ching pm me the booking number?

for some reason ,no interest on her anymore

最近見到好多師兄討論有關豆豆,作為佢其中一個熟客我有啲意見想講.宜家既豆豆係唔會提供全套架,希望師兄們唔好再講啦,並唔關錢多與少既問題.另外星期日佢既私生活有必要係呢度講咩?不理師兄既情報係真定假,將人地既私事放上黎唔係咁好掛.如果師兄覺得我所講既有得罪既地方,希望多多原諒小弟

宜家既豆豆係唔會提供全套架..........but she's an expert of fishing

Dau Dau

fans  regretted not did it in Lap Soon?????
shorthair

引用:
原帖由 gowentgone 於 2009-3-16 17:14 發表
宜家既豆豆係唔會提供全套架..........but she's an expert of fishing
請問師兄乜野叫 expert of fishing

引用:
原帖由 Shorthair 於 2009-3-17 16:35 發表
fans  regretted not did it in Lap Soon?????
系,我連佢妹好都未見過,真系好dum春呀

回復 64# 的帖子

IF YOU KNOW HER 3/4 YEARS AGO, THEN YOU CAN DO THAT WITH HKD500 FOR FULL PACKAGE.

Schnauzer師兄真係仲要討論豆豆全套既問題嗎?你之前所講既已經唔係事實(我主要係指佢假期上深圳會男友),我真係唔明點解你要係度發放假消息.我估計豆豆本人都因為呢件事有啲煩惱,因為近排聽佢提過係討論區見過啲唔開心既事.但係問佢又唔係好想講.作為佢既熟客我只係想能夠見番以前開心既豆豆,可以好好享受佢既服務鬆弛下,呢個要求唔過份吧!

引用:
原帖由 timkwan 於 2009-3-18 19:26 發表
Schnauzer師兄真係仲要討論豆豆全套既問題嗎?你之前所講既已經唔係事實(我主要係指佢假期上深圳會男友),我真係唔明點解你要係度發放假消息.我估計豆豆本人都因為呢件事有啲煩惱,因為近排聽佢提過係討論區見過& ...
咁你去做自己想做旣事啦

回復 67# 的帖子

食得鹹魚抵得喝,希望豆豆也無需太介意,因為呢個世界總有那些狗up的人!
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

fishing係釣魚抑或釣蟹先?

相關搜索目錄: 釣魚

fishing???
is it mean that there should have a price for her to provide full service??

引用:
原帖由 lokcherie 於 2009-3-19 14:10 發表
fishing???
is it mean that there should have a price for her to provide full service??
我估佢想講: finishing

回復 66# 的帖子

I HAVE NO INTENTION TO HAVE A DEBATE WITH YOU HERE. WHATEVER I SAID ARE ALL FACTS. BELEIVE IT OR NOT ?  IT'S ALL YOURS

D

DAU DAU

She hints to you going to fish with you! You missed a golden moment!?
shorthair

回復 65# 的帖子

這是真有其事的!!

as you like brother Schnauzer & motor5, I will choose not believe. but under a situation I will trust you two guys, if you are 豆豆's boy friend. anyway I don't think that I'm going to make a debate with you in here before also. I'm just asking pls don't post other's personal life here only. be more civilized in forum pls

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。