推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

69 123
發新話題

[原創] 差D偷"機"唔到蝕揸米

引用:
原帖由 ttyiu 於 2009/1/23 19:52 發表

嘩     呢條乜野街呀    撞到甘多熟人既   
你快d矇住個面啦!唔係你飛唔到番去架啦

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-23 19:56 發表

你快 d 叫多 d 人過來,脫離極權網站。我地個 id 已經比人佔用,有人用我地既 id 同你地聊,已經不是我們本人。
吓!有咁嘅事!

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-23 20:21 發表

你快d矇住個面啦!唔係你飛唔到番去架啦
個條扑街   我已經無上一排   不上也擺

話都無甘快   飛唔番轉頭  佢地的效率既高 証明我係個邊都有一定的影響力  

引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-1-23 22:01 發表
話都無甘快   飛唔番轉頭  佢地的效率既高 証明我係個邊都有一定的影響力  
唉! 都話左 "有好多人" 目及 住你架啦!
你咁有影響力,   "人地"邊會俾你飛返去呀!   
~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009/1/23 22:54 發表

唉! 都話左 "有好多人" 目及 住你架啦!
你咁有影響力,   "人地"邊會俾你飛返去呀!    
E+E道好旺架!
有N個人吹緊水,
又有M個人目及哩N個人既一言一話、一舉一動!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-23 19:56 發表

你快 d 叫多 d 人過來,脫離極權網站。我地個 id 已經比人佔用,有人用我地既 id 同你地聊,已經不是我們本人。
佢地咁樣做法, 我又覺得有點那個.
鎖你, 我唔應該咁粗俗.
應該系 : 果班百佳杏加橙.
我都好少用D咁優美既字句.    

要做多少少野, 幫佢唱開去

點解呢度d人同d對白咁似曾相信既

引用:
原帖由 BoneFree 於 2009-1-23 23:35 發表
尼位 B哥都好面善喎!
~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

引用:

我就係0係街街行行下,  比人帶左黎.     

ok啦....

唔好講果邊 d 唔開心野啦,我地唔好離題啦!

回來~~回來~~~回來~~

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-23 23:55 發表
ok啦....

係既, robert兄,  呢個新年會寵幸幾多個女女同你食飯呀 ?

你唔係約左 小燦咩 ?

引用:
原帖由 光年 於 2009-1-23 16:01 發表

係既, robert兄,  呢個新年會寵幸幾多個女女同你食飯呀 ?

你唔係約左 小燦咩 ?
小燦在老家。

我開完年之後,初二上去,去深圳,然後上 CA,去E冬,過夜,再回深圳。

引用:
原帖由 BoneFree 於 2009-1-23 23:35 發表
歡迎歸隊
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-23 23:55 發表
ok啦....

咪就係  都唔尊重吓樓主嘅
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-1-24 04:49 發表

咪就係  都唔尊重吓樓主嘅
大象咁早起左頭,趕早場呀化

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-1-24 06:32 發表

大象咁早起左頭,趕早場呀化  
老人家  瞓吓醒吓  有乜出奇
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2009-1-23 23:19 發表

佢地咁樣做法, 我又覺得有點那個.
鎖你, 我唔應該咁粗俗.
應該系 : 果班百佳杏加橙.
我都好少用D咁優美既字句.    

要做多少少野, 幫佢唱開去  
仲要分頭叫客戶唔好幫班扑街落廣告   等佢地過年後食

相關搜索目錄: 廣告

69 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。