推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 一個唔鹹濕的鹹濕假期 & 大贈送+ 蠔刀 X#43

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-2 13:46 發表

sorry, 一個離題之問題:

在轟越過夜 ok 嗎?周未會唔會好多人?
星期五六日都多人呀
我問過技師要加鐘先俾訓
平日唔多人的話就一個中式可以過夜啦
休閒是對生命的一種反思及再恢復

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-2-2 01:20 發表
小弟第一次在 Xo Cat 出報告, 仲系正骨水, 只想幫大家溝淡一吓 , 希望各位師兄唔好見怪 .

尋日星期六下午從皇崗過關, 剛上天橋就見到鹹濕假期新增一個接待處, 接待員仲輝手叫我走埋去 , 比 ...
9哥 尼份報告好正 多謝晒
想問下, 鹹濕假期接待處係咪皇崗一出關, 找換店位置呀?
~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-2-2 08:52 發表

9哥 尼份報告好正 多謝晒
想問下, 鹹濕假期接待處係咪皇崗一出關, 找換店位置呀?   
o向皇崗一出關行人天橋底 ...有蕉牌

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-2-1 17:20 發表
小弟第一次在 Xo Cat 出報告, 仲系正骨水, 只想幫大家溝淡一吓 , 希望各位師兄唔好見怪 .

尋日星期六下午從皇崗過關, 剛上天橋就見到鹹濕假期新增一個接待處, 接待員仲輝手叫我走埋去 , 比 ...
早兩日羅湖撘豬車(一個人包車)去都無人俾傳單我o既 ...
最後例牌做左咸濕御用 ...相熟技C都話好Q靜 ...

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-2 12:30 發表

+ 蠔刀 X 與小嘉是姊妹場,我以前成日去,也出過好多報告。

我對這個場的觀感:
- 鼠患嚴重 (比王碼還嚴重 )
- 按腳妹質素不俗,按身技師唔係咁多可供食用
- locker 個個都咁狗,r 小費 煩到你嘔

自 ...
多謝羅拔兄過期報告, 娛樂與資訊並重!!

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-2 12:01 發表
$100去如此大場,本來是很低的,但一想到D細路在水池,大堂走來走去,真的繁死!
我都係好討厭D細路 走來走去 D大人又唔理佢地 仲以為好X可愛
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-2-2 10:15 發表

我都係好討厭D細路 走來走去 D大人又唔理佢地 仲以為好X可愛
我都唔係好明,點解可以帶埋 d 細路 (帶細佬去當然ok )去骨場?如果話細路冇人照顧,要跟埋一齊,咁點解唔去遊樂場,吹脹!

[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-2 18:18 發表

我都唔係好明,點解可以帶埋 d 細路 (帶細佬去當然ok )去骨場?如果話細路冇人照顧,要跟埋一齊,咁點解唔去遊樂場,吹脹!  
可能阿爸想細路早D見識見識~
細佬早日長大成人

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-2-2 01:20 發表

唔係化   港式都無料到 即係老點

引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-2-2 20:45 發表

唔係化   港式都無料到 即係老點  
咸濕假期港式只係普通推油黎架咋
無咩鼠患

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-2 20:53 發表

咸濕假期港式只係普通推油黎架咋
無咩鼠患
推油咪推油    叫乜 Q 港式推油

引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-2-2 21:04 發表

唔叫港式又點引倒你隻咸鷹落搭

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-2 21:07 發表

唔叫港式又點引倒你隻咸鷹落搭
所以要多的上 Xocat Forum (賣廣告 )
如果唔係好容易落搭

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-2-2 21:12 發表

所以要多的上 Xocat Forum (賣廣告 )
如果唔係好容易落搭  
d小小骨場技倆好難暪過我地呢度ge測謊機

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-2-2 02:04 發表

你要記住要由皇崗過關呀, LW OR LMC未必有優惠卷買架.
You are right! LW係冇㗎!

引用:
原帖由 longsomeone 於 2009-2-5 17:54 發表
You are right! LW係冇㗎!
佢想搶埋皇崗果面d生意je

呢間假期我都去過, 好大, 剩係電影區都有幾個, 有投射大銀幕或小型 lcd 區, 如果仲有個優惠而三文治果汁雪糕仲係任飲任食就真係超值, 不過我平時拜 6 上去都爆場, 服務員又唔夠, 剩係搵個人話要入房都等左好耐先有個經理得閒理我地, 只去過一次, 技師技術係大場水準, 但亦無甚驚喜, 鼠就唔好諗啦, 正經到你有生理反應都覺唔好意思

引用:
原帖由 spamhehe 於 2009-2-5 20:00 發表
呢間假期我都去過, 好大, 剩係電影區都有幾個, 有投射大銀幕或小型 lcd 區, 如果仲有個優惠而三文治果汁雪糕仲係任飲任食就真係超值, 不過我平時拜 6 上去都爆場, 服務員又唔夠, 剩係搵個人話要入房都等左好耐先有個 ...
我都好驚人多
之前麗C又係甘
好似有米派甘

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-5 20:18 發表

我都好驚人多
之前麗C又係甘
好似有米派甘
麗師 100舊埋單, 好過派米 , 你幾時見過男人去輪米, 大米先會爭住輪

引用:
原帖由 spamhehe 於 2009-2-5 20:20 發表

麗師 100舊埋單, 好過派米 , 你幾時見過男人去輪米, 大米先會爭住輪
而家應該要$120啦
應該少左D人去卦

引用:
原帖由 spamhehe 於 2009-2-5 12:20 發表

$100 真係抵,如果技師按得好,仲抵過做正骨。

場主真識做生意,派米之後,骨友就去派米青,呢單生意有著數。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-2-2 21:04 發表

點只有港式  仲有中式  泰式  韓式........
不過囡囡"唔識"推油你咪仲無引    
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-2-5 20:27 發表

只要識推你條象鼻咪得囉

引用:

...囡囡"唔識"推油你咪仲無引    
呢句野由你講出唻特別有說服力

引用:

推油唔係個個都識  我地麻甩佬都要學   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。