推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[深圳] 咸濕假期抵玩之旅

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-4-25 14:22 發表

皇室上網另一邊卡位仲要成 28 元一小時,又唔係快過人,想免費上費,去新都啦。   不過大陸上網都唔係咁好,好多網都封殺晒。 h:" />

冇試過咖啡,但有去餐飲部食野,唔錯,不過價錢唔平。 
新都好多年前係高檔場,不過而家 down grade 哂啦。

相關搜索目錄: 咖啡
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-4-25 19:20 發表

如果d免費咖啡好飲..个幾個咖啡妹晨早炒左啦。。

我識有个賣48蚊一杯藍山咖啡...做咗兩年
可能我對咖啡無要求, 不過真係無乜人買咖啡.
剛識的一個咖啡妹都想唔做.

引用:
原帖由 ccctom 於 2009-4-25 15:57 發表

Is it? I used to pay 50 for normal 2 hrs massage! I shall cut it down next time!
50 兩個中都不多也不少.
如按得太差就俾30 啦.

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-25 14:16 發表

咁做仲麻煩 真系左騰右騰 .

那是慳錢嘛, 其實打的去黃崗都係廿零蚊.

玩成日得一杯foc飲品真系唔夠喉, 所以我都系飲多杯自助咖啡嘆一嘆
係呀一杯foc飲品真小氣, 太平洋任飲啦.

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-25 22:21 發表

新都好多年前係高檔場,不過而家 down grade 哂啦。
不嬲都唔覺新都高檔,只不過係港式骨場。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-4-25 23:48 發表

不嬲都唔覺新都高檔,只不過係港式骨場。 
師兄高見, 十分認同.

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-4-23 19:18 發表

IF you only paid 50 tips, BG will black-faced to you lor !!
no r, i give $30 she still smile

good to know.  

引用:
原帖由 cwscws 於 2009-5-14 21:31 發表

no r, i give $30 she still smile
如你不多手, 人又nice 當然不會面黑呢.
骨囡有時好悶, 當想找人吹下 水.

引用:
原帖由 太空貓 於 2009-4-24 00:55 發表

所以我都係見88 才去, 佢d 水果, 咖啡 免費但好好食.
公主我就唔知, 有都一定好貴.
剛剛從黃崗過關, 見到已經加咗啦, 係98蚊.

引用:
原帖由 eddiech 於 2009-5-17 02:37 發表

剛剛從黃崗過關, 見到已經加咗啦, 係98蚊.
己經加左成個月了, 不過一樣好多人去.

星期四去完一樣咁旺.
重好多外國客.

Is the promotion still on?  Thanks.  How about walk in?

引用:
原帖由 ezfan 於 2009-5-28 22:03 發表
Is the promotion still on?  Thanks.  How about walk in?
優惠重有, 不過一定要去黃崗買票.
一人一票, 好嚴的.

冇得打出來, 抽的幾好都沒用

引用:
原帖由 J.Guile 於 2009-5-29 19:01 發表
冇得打出來, 抽的幾好都沒用
師兄你要打出來, 去真正/骨塲.
不要染汚人地嘛.
介紹你去老地方, D 囡都唔錯.

引用:
原帖由 太空貓 於 2009-5-29 23:08 發表

介紹你去老地方, D 囡都唔錯.
師兄,請问有冇靚Nos ? thanks!

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-5-30 10:16 發表

師兄,請问有冇靚Nos ? thanks!
李澤佳公司, 好好玩,
個衰妹扮av , 係咁叫, 奸爸嗲.

引用:
原帖由 太空貓 於 2009-5-30 11:18 發表

李澤佳公司, 好好玩,
thanks !

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-5-30 15:26 發表

thanks !
我是指老地方no. 喎, 不要誤會.
試完記得報告呀.

引用:
原帖由 太空貓 於 2009-5-30 11:18 發表

李澤佳公司, 好好玩,
乜 野 叫 李 澤 佳 公 司

引用:
原帖由 Mask1990 於 2009-6-2 21:48 發表

乜 野 叫 李 澤 佳 公 司
他的上市公司號碼

引用:
原帖由 IIFLD 於 2009-6-3 00:06 發表

他的上市公司號碼
唔 該 師 兄

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。