推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

75 123
發新話題

今個星期六晚係唔係食飯???

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-8-28 16:14 發表
九 月 攬 K 加 Dinner 先 (ceo 或 邊 都 好 啦) <-- 好野, 想唱K好耐...
十 月 就 高 流 灣 打 邊 爐 <-- OK
十 一 月 BBQ / 韓 燒 <--- good wor!!!
同 我 想 搵 個 星 期 日 出 去 遊 轉 飲 個 茶 或 食 個 Bunch <---- 有人可以車埋我既, 我都想去...
我答左喇..

相關搜索目錄: BBQ

in love with the nature...

引用:
原帖由 kk363 於 2009-8-28 17:06 發表
如天氣好 ~ 我會9-2出海.9-4號返 5號可能有魚食...
鋰景灣果度大約都係每人2-3舊水以下,但係是食 佛跳牆 / 南非鮑 / 進口星班/ 等等..
佛 跳 牆 & 南 非 鮑 我 真 係 嗎 嗎

你 去 塊 田 果 到 有 雞 魚 返 來 就 打 俾 我 啦 我 幫 你 放 起 佢 搵 到 arm 日 子 同 地 方 一 台 人 一 起 食 啦

引用:
原帖由 kk363 於 2009-8-28 17:07 發表
有冇地方可以在 5號 飲酒食魚~
都 話 放 起 佢 啦 我 有 大 保 險 箱

引用:
原帖由 allure 於 2009-8-28 23:45 發表
我答左喇..
你 last 果 個 我 估 有 d 難 度
個 個 架 車 得 兩 個 位 重 要 要 車 太 坐 架 嗎
睇 下 我 到 時 arm 唔 arm 路 arm 既 車 mai 你

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-8-29 11:10 發表

都 話 放 起 佢 啦 我 有 大 保 險 箱
好耐都冇釣到雞魚返來lu.. 盡力找d熟食靚魚啦~~
等深線性代數
量化合成加速

期期上山落山
山路生
       小龍仔

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-8-29 11:18 發表

你 last 果 個 我 估 有 d 難 度
個 個 架 車 得 兩 個 位 重 要 要 車 太 坐 架 嗎
睇 下 我 到 時 arm 唔 arm 路 arm 既 車 mai 你
OK, 不過白兄應該都係唔會車埋佢老婆喎, 佢D車都唔比得佢老婆知既... 哈哈~~

引用:
原帖由 allure 於 2009-8-29 12:27 發表

OK, 不過白兄應該都係唔會車埋佢老婆喎, 佢D車都唔比得佢老婆知既... 哈哈~~  
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

引用:
同 我 想 搵 個 星 期 日 出 去 遊 轉 飲 個 茶 或 食 個 Bunch <---- 有人可以車埋我既, 我都想去...
舒服d安全d 就梗係靚仔寶馬兄啦.
你坐我車都得既.. 不過我唔開冷氣架(開左冷氣唔夠力)

白兄係對面海,去得金屋拎車再黎接你, 可能冇左半日

相關搜索目錄:
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-8-29 15:39 發表

舒服d安全d 就梗係靚仔寶馬兄啦.
你坐我車都得既.. 不過我唔開冷氣架(開左冷氣唔夠力)

白兄係對面海,去得金屋拎車再黎接你, 可能冇左半日
係喎... 尤其靚仔住我地附近!!!  

如果冇人車.......我黎車妳

引用:
原帖由 joejoeyip 於 2009-8-29 21:58 發表
如果冇人車.......我黎車妳
thanks 先... 不過... 比個藉口我痴靚仔車坐好喎~~~ 哈哈!!!

做女性真好.......

引用:
原帖由 柳飄飄 於 2009-8-30 14:18 發表
做女性真好.......
軟pair pair... 你係唔係身痕想比人打一身呢???
係女性就得既咩???   

我今日換左小飛俠偈油5w-40......$320....暫時5錯

[quote]同 我 想 搵 個 星 期 日 出 去 遊 轉 飲 個 茶 或 食 個 Bunch[quote]

我都未試過SMD~~~

相關搜索目錄:
True power always take my breath away, just like true beauty~~!!

引用:
原帖由 allure 於 2009-8-29 21:57 發表

係喎... 尤其靚仔住我地附近!!!     
舉手之勞~
True power always take my breath away, just like true beauty~~!!

今個星期六晚活動成唔成???  成既話幾點&係邊度等?? thanks!  

引用:
原帖由 allure 於 2009-9-4 14:50 發表
今個星期六晚活動成唔成???  成既話幾點&係邊度等?? thanks!   
我 其 實 想 問 你
你 想 係 銅 鑼 灣 CEO 定 尖 咀 Neway ???
7 點 半 or 8 點 好

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-9-4 15:36 發表

我 其 實 想 問 你
你 想 係 銅 鑼 灣 CEO 定 尖 咀 Neway ???
7 點 半 or 8 點 好
我無咩所謂... 我都係由沙田出去...
但係 K Dinner, 係唔係早少少先有得食架???

引用:
原帖由 allure 於 2009-9-4 16:58 發表
我無咩所謂... 我都係由沙田出去...
但係 K Dinner, 係唔係早少少先有得食架???   
你 有 冇 開 MSN 我 想 talk talk 去 尖 咀 邊 果 間 好

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-9-4 17:13 發表

你 有 冇 開 MSN 我 想 talk talk 去 尖 咀 邊 果 間 好
唔知咩事, 我係公司開唔到個msn account, 另一個msn account 就得...

引用:
原帖由 allure 於 2009-9-4 17:38 發表

唔知咩事, 我係公司開唔到個msn account, 另一個msn account 就得...  
我 星 期 六 中 午 打 俾 你

聽日12-2聽唔到電話, 要上跳舞堂

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 allure 於 2009-9-4 22:48 發表
聽日12-2聽唔到電話, 要上跳舞堂
好貓好貓好貓

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 joejoeyip 於 2009-9-6 04:04 發表
好貓好貓好貓
你 都 利 害
飲 到 咁 都 重 出 post 既

75 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。